26 yasindayim bende ne bileyim aslinda erkende değil ama benim yigenlerim vat bissürü biraz cocuga doydum galiba ama esim cok istiyo cok hemde birde diyorlrki oldukdan sonra düşünceler degisiyormus cok seviliyormus insanin yavrusu,zorluklarida var tabi ,cokda beklememek lazim cocugumla aramda cok yaş farki olsun istemem,Allahim inşallah hayirlisiysa nasip eder hayirli zamanda isteyen herkeze
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benımkılerde benı hıc sevmes cnm yanlız degılsın bende onları sevmem ısın garıbı esım onların yuzune bunu soyledı esım sızı sevmıyo sızde esımı sevmıyosunuz dıye arada buz duvarları var bızım boyle cok guzeel mesafelı olmak
Kaynanam çok çok iyi ve bir o kadar saf bir kadındır, oğluyla aramızda küçücük bir sıkıntıya bile sebep olmamak için herşeyi yapar bana da karışmaz :) Seviyorum kadını
Maşallah ne güzel :) ben de eşimle kaynanamın arası bozulmasın diye uğraşıyorum
Canım allah yardımcın olsun, iyi ki eşin objektif biriymiş, mesafe en iyisi
Evet ya en iyisi mesafeli olmak. Ben de uğraşıyorum aradaki buzlar erisin diye. Boşuna uğraşıyorum. Bundan sonra uğraşmıycam valla. Kendimi yıpratıyorum gereksiz yere.
Canım benim ya, umarım eşin seni anlıyordur, ah bu kaynanalar....... Sık dişini az kalmış, ne kadar da bir gidiyorsunuz kayanana
bırak onlar ugrassınlar senınle anlasmak ıcın ben oyle yapıyorum esımde bılıyo benı benden yana ohhh kafam cok rahat valla
Eşime kalsa bayramdan bayrama. Diyorum ya sırf iyilik olsun biraz samimiyet olsun diye geldim. Kayınpederim yok. Kaynanam tek başına yaşıyor. Ona da değişiklik olur dedim ama bin pişman oldum. Mecbur kalmadıkça daha da gelmem. Asi_m in de dediği gibi. Mesafe en iyisi.
Merhaba kizlar bende yeni geldim buralara yeniyim daha bugun test yaptirip negatif sonucumu almis bulunmaktayim( sizler napiyorsunuz durunlar nasil hamile olanlar haydi yazin ben de merakla bekliyorum araniza katilmayi
Hoşgeldiiiiiiiin :) Umarım önümüzdeki ay olumlu sonuç alırsın, ben bu ay başladım 4 gün sonra yumurtlama günüm ama hafiften akıntı başladı uğraşıyoruz işte :) Kaç aydır deniyorsun
Arkadasim ben bu yumurtlama gunumu nasil tespit edecegim ki adetim duzenli degil nasil bilecegim de ayarlayacagim acep:26:
Düzenli değilse hesaplama yapamazsın sadece vüdudundan anlarsın uzayan akıntılardan yani bir de ovulasyon testi al eczaneden o şekilde anlarsın ama her halükarda iki adet arası dönemde gün aşırı ilişkiye girsen yeter bence, illa ki yakalarsın
Gun asiri cok degilmi ya???
Valla doktorlar gebelik düşünenler için birgün durup birgün ilişkiye girin şansınız yüksek olur diyor ben onların yalancısıyımAma en azından adet bitiminden sonra bi 10 gün falan gün aşırı ilişkiye gir canım
Anladim mogami dogum kontrol hapini birakali bi kac ay oldu ne adet dongusu belli ne yumurtlama test de negatif cikti ben mi abartiyorum bilmiyorum ama olmayacak gibi geliyor nedendir bilmiyorum umitsizlik icin erken ama :26: sen ne kadardir deniyorsun ben ilk gebeligimde bu donemi hic yasamadim gibi bisey adetim gecikmisti ama ondan onceki ay da gecikt cok uzerindedurmadim bende once aldim test eczaneden negatif de cikti baktim hala adet olmuyor birdaha aldim o iki cizgi cikti. Birde dun gece ruyamda test almisim yapiyorum ic cizgi oluyor o ne ya diyorum boyle hem seviniyoruz hemde acaba ikiz oluncami boyle oluyor diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?