2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar göbek deliğimin yakınında batma şeklinde ağrı var daha doğrusu acı..aa nedir ki bu neden olur, şaşırdım:44:

Ahahahahahahahah bak işte asıl bu gaipten gelen bebiş bi belirti

Ağrıya gelirsek yumurtlamadan dolayı olabilir canım

Son düzenleme:
kız ben senın durumunu meraktan catlıyorum. sen nasılsın kım bılır. sahur da bıle acıp bakıyorum mogamı kardes hamıle oldugunu yazmısmı acep dıye

kız ben senın durumunu meraktan catlıyorum. sen nasılsın kım bılır. sahur da bıle acıp bakıyorum mogamı kardes hamıle oldugunu yazmısmı acep dıye

Şuan nasılım biliyor musun nirvanaya ulaşmış kadar sakin Aklıma geliyor sürekli acaba hamile miyim, niye çıktı bu çizgi falan diye ama olurda yalancı bi çizgidir diye şimdilik kendimi tutuyorum

Mogami ben anlamadim simdi test mi yaptin sen:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

off ya ben kötü birimiyim acaba en yakın arkadaşım 9 aydır bebek için uğraşıyodu bu ay hamile kalmış az önce öğrendim kıskandım mı bilmiyorum ama hiç mutlu olmadım ben daha başlayalı 3 ay oldu onun öncesinde bi merakla onun hamile kalmasını bekliyodum niye olmadı olsada sevsek falan ama şimdi kıskandım galiba hiç sevinmedim zoruma gitti sanki

Mogami ben anlamadim simdi test mi yaptin sen:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

evet canım ya benim olay biraz karışık

3 gün önce rutin bi kan tahlili yaptırmıştım onda hcg ye de baktırdım negatifti

Dün akşam öyle kafama esti bi idrar testi yapayım dedim yaptım ama ilk 10 dk bişey çıkmadı bende daha bakmadım negatif diye ama bi saat sonra bi baktım ikinci bi çizgi var pembe renkli işte fotosunu falan paylaştım gerçi bayaa fluu bi fotydu ama kızlar gördü

Çizgi o kadar belli ki silik olmasına rağmen... uzaktan baktığımda bile görüyorum

Araştırdım bayaa ve bir çok kişinin başına gelmiş bu olay ve hamile çıkmışlar hatta bi arkadaşımın da başına geldi ve o da hamile

Velhasıl kelam olabilir de olmayabilir de bekliyorum şimdilik

Sevinmişsindir kuzum ama imrenmişsindir de çünkü benim de başıma geldi bu ay aynı durum, bi arkadaşım ( ki benden sonra evlenmişti) 9 haftalık hamileymiş onu öğrendim hem sevindim ama daha çok surat astım bütün gün çok imrendim, sonra kızı tebrik ettim bana inş sende hamile kalırsın dedi akşamına ikimci bi çizgi gördüm idrar da (gerçi geç çıktı ama)

Sen kötü hissetme kendini bence bizde istiyoruz sonuçta bi minnoş işte olanları da görünce böyle imreniyoruz

Cocuk dogana kadar nerdeymis bu kadinin akli yaa sanci geldii gibi dogurmuyor ya insan nerelerde oyalanmis boyle haydi hepsini gectim kadin resme DOGURUYOOOOOO adam hala kameraya ckme derdinde benim ki yapsa dogumun saskinligini atlatir atlatmaz sen beni sevmiyosun diye trip yapardim heralde:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam adama bi tane patlatirdim koyun can derdinde kasap Et derdinde diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Minnoşun acelesi var, anası can derdinde hakkaten ama baba video derdinde .... Erkekler... naparsın

Aman boşver kocanı trip atsan da anlamaz bunlar anacım

ikinci cizgi çıktı derken hamilemisin anlamadım kız :))

anaaam kız sen hamilemisin bizim totem tutarsa .......aboooo

kızlar ilk testimi yaptım meraktan regl 30 hazirandı tabi bu şartlarda negatifi göreceğim açıktı zaten ama insan tutamıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…