2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bizimkide naz yapıyor bu akşam için ama bende boş geçmek istemiyorum bu hafta pazara kadar ne yapsam da amacıma kavuşsam. :)

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Öyle işte canım :) benim bu ay umudum yok önümüzdeki aylara bakıcaz artık. Yarın güzel haberlerini bekliyorum :)

Yarın umarım ilk 10 dk da çıkacaksa çıkar ama ne bileyim yarın bile çok erkenmiş gibi geliyor

o halka genişlediyse koyulaştıysa yüksek ihtimal vardır kuzum yapsana bi test

Son düzenleme:
Kardeşim dedi önce yanlışlıkla gördü bugün bende eşime sordum o da öyke söyledi en iyi o bilir sabırsam genişlemiş haff koyulaşmış dedi ama bilemiyorum bikaç gün gecsin de pek belirtim yok...bikaç gün önce daha çoktu ağrum akıntım şimdi çok az ...yırgunluk ve yatınca baş dönmesi psikolıjkte olabilir ya mogami inş ikimizde hamiş olalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben gördüm kuzum çift çizgi ama testi yaptıktan çok sonra gördüm muhtemelen geç çıktı o yüzden emin olamıyorum

Anladım canım benımde yarın 1 gun gecmıs oluyor yanı 2. gunum oluyo test yapsam cıkar mı acaba ?

Anladım canım benımde yarın 1 gun gecmıs oluyor yanı 2. gunum oluyo test yapsam cıkar mı acaba ?

bence yap kuzum negatif çıkacağını düşünmüyorum ama ola ki negatif çıktı üzülmek yok kırmızılar olmadıkça ümit var

canım dilerim öyle olur hatta hepimiz hamile olsak tadından yenmez ama işte

Senin yerinde olsam sabah bi test yapardım baksana dayanamayıp 5 gün önceden yaptım ben

Anaaaaammmmmmm petty petty petty pettyyyyyyyyy yuppiii listeyi simdi gordum cok sevindim canim hayirli olsun

Kuzummm sagolasın en kısa zamanda darisi basına inş muah :)

veeeeeeeeeeeeeee buakşamki operasyon başarıyla tamamlandı sesimiz gelmedi mi kızlarrr

göğüste farklılık varsa hamişsin canım test yap bence :)
Yarın umarım ilk 10 dk da çıkacaksa çıkar ama ne bileyim yarın bile çok erkenmiş gibi geliyor
ayyyy canım çıkar inşallah geç yanıyorum benim haberım gec lcak offf yaaaa inşallah güzel haber alırım senden :)
veeeeeeeeeeeeeee buakşamki operasyon başarıyla tamamlandı sesimiz gelmedi mi kızlarrr

bizimde operasyon tamamdır çalıştık namazıda kıldım ve soluğu topikte aldım :)

canım dilerim öyle olur hatta hepimiz hamile olsak tadından yenmez ama işte

Senin yerinde olsam sabah bi test yapardım baksana dayanamayıp 5 gün önceden yaptım ben

Mogami canim senn sat tarihin ne zamandi benle 1 gun var aranda batlar satlar uyacakmi bakayim bi :) umut fakirin ekmegiymis ya :)

ahahaha acayip güldüm harikasınız siz eşinle yaaa bilgili eşin hali de başka tabi bravo bilinçli seni de destekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…