Öyle işte canım :) benim bu ay umudum yok önümüzdeki aylara bakıcaz artık. Yarın güzel haberlerini bekliyorum :)
İnşallah vardır cnm benm bat bugğndü daha olmadım bklm hayırlısı bir de göğüs ucumun çevresi genişlrmiş koyuluğu da farkettm de banyoda sizce hamiş miyim ? Test yaoamadım daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben gördüm kuzum çift çizgi ama testi yaptıktan çok sonra gördüm muhtemelen geç çıktı o yüzden emin olamıyorum
Yarın umarım ilk 10 dk da çıkacaksa çıkar ama ne bileyim yarın bile çok erkenmiş gibi geliyor
Anladım canım benımde yarın 1 gun gecmıs oluyor yanı 2. gunum oluyo test yapsam cıkar mı acaba ?
Kardeşim dedi önce yanlışlıkla gördü bugün bende eşime sordum o da öyke söyledi en iyi o bilir sabırsamgenişlemiş haff koyulaşmış dedi ama bilemiyorum bikaç gün gecsin de pek belirtim yok...bikaç gün önce daha çoktu ağrum akıntım şimdi çok az ...yırgunluk ve yatınca baş dönmesi psikolıjkte olabilir ya mogami inş ikimizde hamiş olalım
Anaaaaammmmmmm petty petty petty pettyyyyyyyyy yuppiii listeyi simdi gordum cok sevindim canim hayirli olsun
bence yap kuzum negatif çıkacağını düşünmüyorum ama ola ki negatif çıktı üzülmek yok kırmızılar olmadıkça ümit var
göğüste farklılık varsa hamişsin canım test yap bence :)İnşallah vardır cnm benm bat bugğndü daha olmadım bklm hayırlısı bir de göğüs ucumun çevresi genişlrmiş koyuluğu da farkettm de banyoda sizce hamiş miyim ? Test yaoamadım daha
ayyyy canım çıkar inşallah geç yanıyorum benim haberım gec lcak offf yaaaa inşallah güzel haber alırım senden :)Yarın umarım ilk 10 dk da çıkacaksa çıkar ama ne bileyim yarın bile çok erkenmiş gibi geliyor
veeeeeeeeeeeeeee buakşamki operasyon başarıyla tamamlandısesimiz gelmedi mi kızlarrr
canım dilerim öyle olur hatta hepimiz hamile olsak tadından yenmez ama işte
Senin yerinde olsam sabah bi test yapardım baksana dayanamayıp 5 gün önceden yaptım ben
Alttan muayene ettimi cnm doktor hiç seni
günaydın yok canım alttan hiç muayne olmadım
Üzme kendini kuzum hayırlısı böyleymiş... ov. testi kullanıyor musun bilmiyorum ama tavsiye ederim
Günaydın cnm hep engel yok diyor ya doktorlar oyüzden bide alttan baktır bence yumurtalıklarına
ultrasonda belli olmuyomu bi sorun olduğu? :44:
eşim her gün soruyo bugun mu olcak yumurta yarın mı olcak daha olmadı mıbugun işten gelince atlarım üstüne gösteririm çizgiyi şevke gelir o benden daha çok istiyo beişi olsun :) yataktan kaldırmıyo bebişleri akıtcaksın diye o da öğrenmiş bişiler bana satıyo
Kızlar şu videoya bakın şimdi izledim ağzım açık kaldı gülsem mi ağlasam mı bilemedim sadece doğum anı ve bebğin ağlaması acayip duygulandırdı ve ürküttü
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/66071/26779164/hastane-kapisi-onunde-dogum-yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?