2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım üzülme geçen ay benim de öyleydi ya test yapmadan önce çok sıvı aldım göremedim yada geçen ay yumurtlama yoktu çok nadiren olabilir bu hemen hastalık olarak değerlendirme bide ateş takip et

aynen cnm katılıyorm bnm gittiğimde herkes tarafından bilinen iyi diye anılan bi dr du ama suratı gerçektn asıktı yani olumlu bişi de varsa olumsz söylüyo gibiydi şimdi gittiğim dr çok tatlı güleryüzlü tonton alttan muayene henüz yapmasa da memmnunum :) yaparsa ne olr bilmiyorm :)

Mogami ateşin nasıl?

öyle yapıcam tatlım ben de bu günlerde her gün diğer zamanlarda da bir gün dinlenip bir gün çalışcaz

Yıldızınız tuttuysa hiç bir şey olmaz canım zaten smear testi dediğin incecik bir çubuğun ucuyla hemen vajina girişinden sıvı alıyor ondan dedim acemimiydi ne kanı diye.

Son düzenleme:
bebeğim kırmızıları görmeden yılmıyoruz

Yılmiyorum da kendimi kandırmayım canım ya olsa belirsiz de olsa çıkardı gölgesi bile yok ne yapm nasip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yılmiyorum da kendimi kandırmayım canım ya olsa belirsiz de olsa çıkardı gölgesi bile yok ne yapm nasip

kısmet kuzum ama yine de bekleyelim bakalım kırmızıları... ov. testi kullanıyor musun bakayım

selam arkadaşlarım nasılsınız... ya benim yine bi sorum olacaktı :26: 28 günde bir regl oluyorum yani tam 14. günde yumurtlama olarak değerlendiriyorum.. dün 14. günüydü ve ilişki olmadı. acaba bugün ilişki olsa dün gibi etkili olur mu ya dün çok önemli miydi :26:

canım illa 14 diye düşünme ayrıca 13 ve 15 te girilen ilişkiden de rahatlıkla hamile kalırsın

bebeğim çok sevindim yanlış okuduğuna İnşallah çıkmamış olan testte tertemiz gelir sonra gelsin bebişler

mogamici butun gun cok agladım dunya basıma yıkıldı sankı aksam esım geldı o na gosterıyordum bı baktım delesyon saptanmamıştır dıye yazıyor bıan kalbım durdu sankı inş dıgerlerıde temız cıkar ne olur bana dua edın temız cıksın

canım illa 14 diye düşünme ayrıca 13 ve 15 te girilen ilişkiden de rahatlıkla hamile kalırsın

aa öyle mi canımm çok teşekkür ederim çok rahatlattın beni..

ya bir de yumurtlama olduğu dönem illa akıntı olması gerekiyor mu. bu ay hiç yumurtlama döneminde olan akıntı olmadı.. acaba normal midir? yani yumurtlama olmasını ona bağlayamayız dimi ?? :44:

Dualarım seninle kuzum... Ağladığına da değmemiş bak üzme kendini böyle Allahın izni ile herşey tertemiz çıkacak

kısmet kuzum ama yine de bekleyelim bakalım kırmızıları... ov. testi kullanıyor musun bakayım

İki ay kullandım tutmadı bu ay da kullanmadım tekrar siparis vercem ramazandan sonra eşim de doktora gidecek uzun süre bekleyenler var biliyorum ama şu beş ay çok yordu beni bu site dışında kimse anlamıyor nasip diyelim bekleyelim

öyle yapıcam tatlım ben de bu günlerde her gün diğer zamanlarda da bir gün dinlenip bir gün çalışcaz

hadi bakalım Allah güç versin :) ben daha koyu çizgiyi görmedim ama koyulaşmaya başladı çalışmalarda dewam ediyor gün aşırı

Selam kizlar uzuuun bir aradan sonra geldim cok sukur acayip yogunum su aralar bu arada hormon testimi de yaptirdim snuclar normal cikti

Prolaktin 17,46
Estradol 2,49
Fsh 5,44
Lh 8.26

Iste boyle sizlerde ne var ne yok?

Yıldızınız tuttuysa hiç bir şey olmaz canım zaten smear testi dediğin incecik bir çubuğun ucuyla hemen vajina girişinden sıvı alıyor ondan dedim acemimiydi ne kanı diye.

cnm dediğin gibi aldıydı ama spekulum ne bi alet ile vajina grişini çıyolar ya onu takarkn canımı çok acıtmıştı

Anaaaaammmmmmm petty petty petty pettyyyyyyyyy yuppiii listeyi simdi gordum cok sevindim canim hayirli olsun

Anladım canım umarım tez vakitte kavuşursun :) bana da herkes bu kadar acele etme olur elbet üstüne düşme falan diyo ama işte olmayınca insanın konuşmaya ihtiyacı oluyo ve burası çok işe yarıyo

Anladım canım umarım tez vakitte kavuşursun :) bana da herkes bu kadar acele etme olur elbet üstüne düşme falan diyo ama işte olmayınca insanın konuşmaya ihtiyacı oluyo ve burası çok işe yarıyo

Sağol canım konuşmak iyi geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…