kızlar bişey sorucam benim en son adet günüm 24 hazirandı bittikten sonra hergün ovulasyn testi yaptım o zaman daha koyuydu şmdi yok gbi 2. çizgi acaba ben biter bitmez yumurtluyomuyum olurmu öyle bişey yumurtlamamda sorun yok dedi doktor anlamadm bişey hesaplamalara göre bu günlerde yumurtlamam ama akıntım var fakat çok sıvı anlamadm bşey ya acaba sorun mu vr bende
Ay kuzum ne kanaması ya doktorun mu acemiydi neydi.
Beni zaten yardımcısı hazırladı bana hazır mısın dedi evet diyince biz hazırız diye doktorumu çağırdı ve doktor doğru düzgün bakmadı bile sürekli benimle göz teması halindeydi. Ondan dolayı da pek rahatsızlık duymadım, gitmeden bir kaç gün önce çok heyecanlı olmama rağmen o kadar rahat ve kolay atlattım ki senin doktorun yanlışmış ama hepsi öyle değil inanki iyice araştırıp gidersin bundan sonrakine gerçi bana iyi gelen bir doktor sana gelmeyebilir. Ben vakti zamanında eşimin kuzenin doğum yatığı doktorada gitmiştim kaşıntım vardı. Hatta burda da adına bir sayfa var tonlarca insan çok memnun ama bana çok soğuk geldi. Şimdi o kuzenin ikizi doğum yaptı o da sevmemiş ama memnun olan der ki suratsız olsun ama işini yapsın ben buna bakarım diyor. Ben iki güleryüz, biraz sohbette arıyorum o nedenle gebelik düşündüğümde de ona gitmedim. Başka doktor tercih ettim.
24-36 saat diyorlar ama ben pozitifi görmeden önceki gün, pozitifi gördüğüm gün ve sonraki gün ilişkiye girmiştim ve dün akşam idrar testinde 1 saat sonra ikinci bi çizgi çıktı (gerçi yalancı çizgi olabilir geç çıktı çünkü)
umarım tutturursun kuzum
canım yumurta çatladıktan sonrada çalışmaları aksatma ben gecen ay öyle bi hata yaptım koyu cızgı gunu ve ertesı gun calısma yaptım sonra bıraktım ve tutmadı tabii sen sen ol çalışmaları bırakma
aynen cnm katılıyorm bnm gittiğimde herkes tarafından bilinen iyi diye anılan bi dr du ama suratı gerçektn asıktı yani olumlu bişi de varsa olumsz söylüyo gibiydi şimdi gittiğim dr çok tatlı güleryüzlü tonton alttan muayene henüz yapmasa da memmnunum :) yaparsa ne olr bilmiyorm :)
Mogami ateşin nasıl?
bebeğim kırmızıları görmeden yılmıyoruz
Yılmiyorum da kendimi kandırmayım canım ya olsa belirsiz de olsa çıkardı gölgesi bile yok ne yapm nasip
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam arkadaşlarım nasılsınız... ya benim yine bi sorum olacaktı :26: 28 günde bir regl oluyorum yani tam 14. günde yumurtlama olarak değerlendiriyorum.. dün 14. günüydü ve ilişki olmadı. acaba bugün ilişki olsa dün gibi etkili olur mu ya dün çok önemli miydi :26:
bebeğim çok sevindim yanlış okuduğunaİnşallah çıkmamış olan testte tertemiz gelir sonra gelsin bebişler
canım illa 14 diye düşünme ayrıca 13 ve 15 te girilen ilişkiden de rahatlıkla hamile kalırsın
mogamici butun gun cok agladım dunya basıma yıkıldı sankı aksam esım geldı o na gosterıyordum bı baktım delesyon saptanmamıştır dıye yazıyor bıan kalbım durdu sankı inş dıgerlerıde temız cıkar ne olur bana dua edın temız cıksın
kısmet kuzum ama yine de bekleyelim bakalım kırmızıları... ov. testi kullanıyor musun bakayım
öyle yapıcam tatlım ben de bu günlerde her gün diğer zamanlarda da bir gün dinlenip bir gün çalışcaz
Yıldızınız tuttuysa hiç bir şey olmaz canım zaten smear testi dediğin incecik bir çubuğun ucuyla hemen vajina girişinden sıvı alıyor ondan dedim acemimiydi ne kanı diye.
İki ay kullandım tutmadı bu ay da kullanmadım tekrar siparis vercem ramazandan sonra eşim de doktora gidecek uzun süre bekleyenler var biliyorum ama şu beş ay çok yordu beni bu site dışında kimse anlamıyor nasip diyelim bekleyelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım canım umarım tez vakitte kavuşursun :) bana da herkes bu kadar acele etme olur elbet üstüne düşme falan diyo ama işte olmayınca insanın konuşmaya ihtiyacı oluyo ve burası çok işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?