slm kızlar kımse yok burda herkes nereye gıttı yaw saat 1.5 da dr randevum var dualarınızı eksık etmeyın benden bebısım saglıklı olsun her dr gıdısımde cok heycanlanıyorum ıcım ıcıme sıgmıyor cok merak edıyorum dr ne dıcekdıye
3 4mayısta çalıştık bak bu canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar kımse yok burda herkes nereye gıttı yaw saat 1.5 da dr randevum var dualarınızı eksık etmeyın benden bebısım saglıklı olsun her dr gıdısımde cok heycanlanıyorum ıcım ıcıme sıgmıyor cok merak edıyorum dr ne dıcekdıye
esraa canımm bugun 17. gun testı yaptım boyle cıktı sence koyulasmaya baslamısmı. 16.gun calısma oldu. 18. gun calısma olucak. acaba yarın daha koyu olurmu Eki Görüntüle 1102538 Eki Görüntüle 1102540
yüzümü ergenlik sivilceleri gibi sivilce bastı
Adetten mi? Yumurtlamadan mı? Çikolatadan mı
Yumurtlama belirtilerine dikkat edince hakkaten farkediyorsun :) Belim ve kasıklarımda ağrı ve akıntım var ilk defa bu kadar net farkettim kızlar bugün 12. gün
Yumurtlama belirtilerine dikkat edince hakkaten farkediyorsun :) Belim ve kasıklarımda ağrı ve akıntım var ilk defa bu kadar net farkettim kızlar bugün 12. gün
adetime 4 gün var ama ilk defa yüzüm sivilce doldu bu bebek çalışması yaramadı galiba
Mogami ben 5 gün sonra tekrar adet oldum
Nasıl yani? Niye ki acaba peki kaç gün sürdü
Adet yapar canım benimde senin kadar olmasa da bir tane mutlaka çıkar sivilce
7 gün oldum bitti. 5 gün temiz kaldım. Sonra tekrar adet oldum. Zaten adet olacakmışım gibi bir bel ağrısı bir sürü sivilce. Şimdi azar azar devam ediyorBakalım ne zaman biticek. Benim düzene girmem bayağı zaman alacak herhalde.
evet öyle 1 tane cıkar bende de ama bu sefer farklı acaba cok kızartma yedim bu ara ondan mıdır biber patlıcan çok severim malum mevsimede girince abarttık heral :))
araştırdın mı peki gerçi iğneden sonrada olur düzensizlik, benim şükür ki olmadı düzensizlik inşallah senin ki de düzene girer canım evine ne zaman dönüyorsun
kızlar ben geldım dr dan cok yogundu hastane bıde dr doguma gıtmıs bıraz bekledık ama mutlu son suan tam 7 haftalık 11mm olmus bebgım dr dedıkı keyfı yerınde bebısın dedı folık asıtı kutuyu bıtır dedı ek olarak vıtamın ve kan ılacı verdı cok mutluyum ıcımde buyuyen bısey var allahım bu bır mucıze dr dıyokı senın adet tarıhınle bı yanlıslık var dedı bende hayır hep yazarım dedım tyarıhlerı gec dollenme dedı ama gayet ıyıyız allahım ısteyen herkese versın
Araştırmam mı. Burda da çok okudum oluyormuş öyle düzensizlik. Canım eve ne zaman döneceğim tam belli degil ama en geç hafta sonu dönerim herhalde inşallah :) Bu arada aöf sonuçları da açıklandı. Benim tek ders vardı. 45 almışım :) Sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?