2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar eşim 2 tane gebelik testi aldı biri predictor erken gebelik testi bir ide bebetime

2 gün sonra ateşim düşmezse yapıcam düşerse de bi daha ki aya artık

İnş.o piyango bizede vuracak umutsuzluğa kapılmak yok mogamicim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1186119 kızlar bugunki testim silikleşmiş değil mi çatlamış heralde yumiş?:26:

gündüz yazdım ama kimse görmedi heralde kızlar benm çizgi silikleşti çatlamış oluyo değil mi artık :26: bugun de yapsam mı dün gece 2 de yaptık adamı 4 saatlik uykuyla işe yolladım bugun bekliyim yarın mı yapıyım yoksa bugun yarın mı yapıyım siz nasıl yaptınız

tatlım ben pozitifi görmeden önceki gün pozitifi gördüğüm gün ve sonraki gün ilişkiye girdim, sen keşke dün 2 defa yapmasaydın sperm açısından

ayrıca silikleşince yapın diyorlar, sen bilirsin artık içinden nasıl geliyorsa

yok tatlım gece 2 de eve gelmiştik eşim de istekli olunca çalışma yaptık, 2 defa demedim yani dün ve önceki gün de yapmıştık zaten ama ben şansa bırakmıyım bugun de yapayım o zaman

Son düzenleme:
Mogami benim kırmızılar gelmedi bugün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok tatlım gece 2 de eve gelmiştik eşim de istekli olunca çalışma yaptık, 2 defa demedim yani dün ve önceki gün de yapmıştık zaten ama ben şansa bırakmıyım bugun de yapayım o zaman

ok ben yanlış anladım yap kuzum bencede inşallah tutar

Gelemesin tabi ooohhh sefan olsun

test ne zaman yapacaksın

Pazartesiye kadar bekleym diyorum çünkü bat tan üç gün önce yaptım negatif çıktı korkuyorum yarın gelir zaten kesin gelmezse pazartesi kan testi yaptırırim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi inşallah kuzum dilerim gelmez kırmızılar

canım benim değişiyo işte döngüm geçen ayda 15.gun koyuyu gördüm ya 13 gun sonra geldı kırmızılar bu ayda öyle olursa 24 une denk gelıyo bakalım görcez nasıl olcak sen değiştirme benım batı bakalım nasıl olcak bu ayyyy inşallah görmem kırmızıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…