değer kaç çıktı ki
0,100 cikti canim
Sen yine de adeti bekle kuzum ne olur ne olmaz
Hayirlisi canim beklemedeyim ama umudum yok((
Su gibi akıntı be demektir bilen var mı???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1186119 kızlar bugunki testim silikleşmiş değil mi çatlamış heralde yumiş?:26:
gündüz yazdım ama kimse görmedi heralde kızlar benm çizgi silikleşti çatlamış oluyo değil mi artık :26: bugun de yapsam mı dün gece 2 de yaptık adamı 4 saatlik uykuyla işe yolladımbugun bekliyim yarın mı yapıyım yoksa bugun yarın mı yapıyım siz nasıl yaptınız
tatlım ben pozitifi görmeden önceki gün pozitifi gördüğüm gün ve sonraki gün ilişkiye girdim, sen keşke dün 2 defa yapmasaydın sperm açısından
ayrıca silikleşince yapın diyorlar, sen bilirsin artık içinden nasıl geliyorsa
yok tatlım gece 2 de eve gelmiştik eşim de istekli olunca çalışma yaptık, 2 defa demedim yanidün ve önceki gün de yapmıştık zaten ama ben şansa bırakmıyım bugun de yapayım o zaman
Mogami benim kırmızılar gelmedi bugün
Gelemesin tabi ooohhh sefan olsun
test ne zaman yapacaksın
Pazartesiye kadar bekleym diyorum çünkü bat tan üç gün önce yaptım negatif çıktı korkuyorum yarın gelir zaten kesingelmezse pazartesi kan testi yaptırırim
Kizlar benimde hastaligim 11 gun gecikti test ilk gunlernde test yaptim negatif cikmsdi bir daha yapmdm böylece bekliyorum ama hic hasta olacak gibi degilim hamilemiyim acaba
Hadi inşallah kuzum dilerim gelmez kırmızılar
Hic durma hemen yap:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
sen ff ye ne bakarsın ben bu ay geçen aydan 3 gün önce yumurtladım diye batı da öne çekti 3 ve ff ye göre benim bugün adet olmam gerekiyor ama bugünkü ateşim 36,7 ve ne baş ağrısı ne bişey
Sen ff ye bakma o yumurtlamaya göre bat gösteriyor sen kaç günse döngün o güne göre hesap yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?