2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bi benim Kocam mi bilgisayara aşık olan ya çıldırtacak beni kızlar okul kapandığından beri gündüzleri evde sıkıldım zaten akşam geliyor yatana kadar bilgisayarla ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne yapıyor ki canım onca saat bilgisayarda? bence tatlı bi dille bu sıkıntını anlatabilirsin ona maalesef teknoloji ürünleri şaşırtıcı derecede zaman vampiri...fazla takılmamak lazım yoksa sevdiklerini ihmal ediyor insan boşa yere en büyük nimetlerden olan vakti de harcayıp bitiriyor...

Ya bi oyun bulmuş gömülüyor ya kaç kere uyardım en sonunda bugün senin evliliğe değil hizmetçiye ihtiyacın varmış dedim konuşmuyorum Özür falan diledi ama haksız miyim ya bazen de şüpheleniyorum uygunsuz şeyler izliyor diye bi kaç kere yaptı çünkü

değil canı ama eşime başka bi marka test aldırıcam bu sabah yaptığım testte bi saat sonra hilal şeklinde bi pembe çizgi çıktı sanırım bu testler bozuk

mogami allah aşkına bi kan tahlili yaptırsana orda 2 günlük hamileysen bile çıkıyor.. hamişsen artık dikkatli günler başlasın

değil canı ama eşime başka bi marka test aldırıcam bu sabah yaptığım testte bi saat sonra hilal şeklinde bi pembe çizgi çıktı sanırım bu testler bozuk

kızlar bugun bizim için dua edin :18: kan tahliline gidicez anladığım kadarıyla 3 kişi inşallah buraya sevinçle geliriz

ay yazık bu adamlarda bızler gıbı psıkolojılerı bozuldu ıyıce :) kadın 1 erkek 9 dogururmus derler aynı öle

:) aynen canım öyle çok umutlu ben büyük hissediorum var var diyor inşallah umutarımız boşa çıkmaz

ayyy bnde bilemdm ki yaa dün aksam çalışmalara başlıcktık eşim teravihe gitti gelince de mayıstı kaldı adamcağız bu aksam da annemler yemeğe geliyo onlar giderr gitmz çalışalm bari

Evet canım çalışmaları ihmal etme durmak yok :

mınıon diye bi marka kuzum3 tane almıştı eşim ikisinde de ikinci çizgi 1 saat sonra çıktı bende bozuk olabileceğine kanaat getirip farklı testler aldıracağım eşime

Mogamicim sen hamilesin bende akşam test yaptım BAt a 6 gün kala ikinci çizginin gölgesi bile çıkmadı o kadarda beklettim umarım adet gunumde cıkar erken oldugu ıcın cıkmamıstır benımkısı

Kizlar sonuc negatif cikti

Benimde sonuç negatif canım ama bekliyorum adet günümü inşallah olmam eşimin süpriz olayıda değişecek ben salı gunu yapacaktım BAt tan 2 gun önce ama artık negatıf gormek istemiyorum battan bir gün önce sabah yapacagım

günaydın kızlar :) benim sağ kasığım seyriyor gibi hadı hayırlısı ya kendi kendime belirti yaratıyorum ya da bişiler oluyo

günaydın kızlar :) benim sağ kasığım seyriyor gibi hadı hayırlısı ya kendi kendime belirti yaratıyorum ya da bişiler oluyo

Günaydın canım inşallah birşeyler vardır bu ay kasık agrılarım bendede cok oldu hata gecenlerde otobuse bındım bır sancı gırdı kasıklarıma cok fena dıyorum bebısıım yerınemı yerlesıyor ayyy bılemıyorum su bat bır gelsydı

benm de bata daha 14 gün var canım inşallah bat gelmeden bebek gelir :)

kızlar bugun bizim için dua edin :18: kan tahliline gidicez anladığım kadarıyla 3 kişi inşallah buraya sevinçle geliriz

Ederim inşallah canım hayırlı haberlerle gel sende benim için dua eder misin dün adet gününde gelmedi:what:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…