bugun sadece biraz yüzüstü yattım bi arkadas öle demişti işe yarıyo diye artık kısmet
Bi benim Kocam mi bilgisayara aşık olan ya çıldırtacak beni kızlar okul kapandığından beri gündüzleri evde sıkıldım zaten akşam geliyor yatana kadar bilgisayarla ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o ne demek ben moralini rabbim bebeğini getirsin de hep beraber kutlayalım
o ne demek ben moralini rabbim bebeğini getirsin de hep beraber kutlayalım
:) :) evet bebiş çayını içiyor çünkü ben içiyorum bırakamadımhadi bakalım artık hepinizden bekliyoruz müjdeli haberlerinizi...
değil canı ama eşime başka bi marka test aldırıcam bu sabah yaptığım testte bi saat sonra hilal şeklinde bi pembe çizgi çıktı sanırım bu testler bozuk
değil canı ama eşime başka bi marka test aldırıcam bu sabah yaptığım testte bi saat sonra hilal şeklinde bi pembe çizgi çıktı sanırım bu testler bozuk
ay yazık bu adamlarda bızler gıbı psıkolojılerı bozuldu ıyıce :) kadın 1 erkek 9 dogururmus derler aynı öle
ayyy bnde bilemdm ki yaa dün aksam çalışmalara başlıcktık eşim teravihe gitti gelince de mayıstı kaldı adamcağız bu aksam da annemler yemeğe geliyo onlar giderr gitmz çalışalm bari
mınıon diye bi marka kuzum3 tane almıştı eşim ikisinde de ikinci çizgi 1 saat sonra çıktı bende bozuk olabileceğine kanaat getirip farklı testler aldıracağım eşime
Kizlar sonuc negatif cikti
günaydın kızlar :) benim sağ kasığım seyriyor gibi hadı hayırlısı ya kendi kendime belirti yaratıyorum ya da bişiler oluyo
Günaydın canım inşallah birşeyler vardır bu ay kasık agrılarım bendede cok oldu hata gecenlerde otobuse bındım bır sancı gırdı kasıklarıma cok fena dıyorum bebısıım yerınemı yerlesıyor ayyy bılemıyorum su bat bır gelsydı
benm de bata daha 14 gün var canım inşallah bat gelmeden bebek gelir :)
Benım BAt 17 canım ama 16 sı sabahı yapacagım testi umarım bebısım vardırz
canım bişey sorcam biliyorsan eğer ilişkide döllenme gerçekleşirse bebeğin oluşumu kaç gün sürer bi bilgin var mı
6 gün diye biliyorum canım yanlış bilmiyorsam yerine yerleşmesi falan
hmm peki tatlım çok sağol
kızlar bugun bizim için dua edin :18: kan tahliline gidicez anladığım kadarıyla 3 kişi inşallah buraya sevinçle geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?