2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok geçmş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah bu kadar zahmetin üzerine bebişin gelir

Oyyyy kuzum çok geçmiş olsun

12 de başlayıp 2 buçuğa kadar uğraşıp sonuç almanıza sevindim kuzum Haticeye değil neticeye bakmalı

Bu kadar fedakarlık ve zahmetle inşallah sonucu istediğin gibi olur kuzum bak ezan da okundu Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Çok geçmş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah bu kadar zahmetin üzerine bebişin gelir

kızgın yağ yanıgı cok fena kızlar. cayır cayır yanıyorsun resmen ilk yandıgı an buz torbasını kolumamı yuzumemı koyacam karar verememıstım delırdım acıdan resmen. bir ara acı yüreğime işledi resmen bayılacaktım elim ayagım boşaldı allah korusun herkesi.. inş bu ay çektiğim bu acının mukafatını alırım.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

Canım yazık psikolojiniz bozulur yapmayın bebeklerimizin ruhen ve bedenen sağlıklı anne babalara ihtiyacı var eşini düşünsene hep canın yanıyormu diye düşünmüştür

Ayyy canım benim ya amin tatlım inşallah hepimizin yüzü gülecek dikkat et kendine

zor oldu ama başardık çok şükür.. yumurtlama gunu geçtiya adamın yakasını bırakırım artık bi müddet oda rahat eder

merhabalar
benim eşim 2. bebek olayına sıcak bakmıyordu
şükür artık fikri değişti bir oğlum var 6 yaşında
şimdi ikinci bebeği eşimde bende istiyoruz
benim beklenmeyen adet tarihim 02/08/2014

umarım herkesin bebişi tez zamanda hayırlısı ile gelir

Gözlerim kapanıyor yorgunluktan hadi ben bi kestireyim kızlar

İyi sohbetler

tatlım allah bi daha göstermesin yanık cok zor bişi de aklında bulunsun yanığa yumurta akı çok iyi geliyor hemen müdahale edince sıksık sürüyosun yanma hissini alıyor daha cabuk iyi oluyor gecmiş olsun

Ağrılar ve lekeler tekrar başladı galiba kırmızıları görücem bugün :2:

tatlım allah bi daha göstermesin yanık cok zor bişi de aklında bulunsun yanığa yumurta akı çok iyi geliyor hemen müdahale edince sıksık sürüyosun yanma hissini alıyor daha cabuk iyi oluyor gecmiş olsun

ilk yandıgı an sürdüm yumurta akını evet acıyı azaltıyor epey.yarım saat sonra hastaneye gıttık orda mudahale ettıler işte. ama 4-5 saat azalmadan devamlı yandı allah bırdaha gostermez ıns

değil canı ama eşime başka bi marka test aldırıcam bu sabah yaptığım testte bi saat sonra hilal şeklinde bi pembe çizgi çıktı sanırım bu testler bozuk

Bu da iyi haber bence senin bebis yolda canim ☺yanlis olan hangi marka laboquick mi eğer oysa iyi bi marka ama bilemedim

kızlar ne olur bişi söleyin dün adetim bitti klomen kullanıyom bugün 3.gün ama beyazımsı uzayan akıntı geldi bugün 2 kez yumurtluyor olabilir miyim kiii
klomn kullanınca emin olamadm

kızlar ne olur bişi söleyin dün adetim bitti klomen kullanıyom bugün 3.gün ama beyazımsı uzayan akıntı geldi bugün 2 kez yumurtluyor olabilir miyim kiii
klomn kullanınca emin olamadm

Tam bilmiyorum canım ama olabilir 2 defa yumurtlayanları duymuştum

Kızlar şidi çıkıyorum test alıp yapacağım dua edn ozitif olsun sonuç
iyi sohbetler hoşçakalın

Tam bilmiyorum canım ama olabilir 2 defa yumurtlayanları duymuştum

ayyy bnde bilemdm ki yaa dün aksam çalışmalara başlıcktık eşim teravihe gitti gelince de mayıstı kaldı adamcağız bu aksam da annemler yemeğe geliyo onlar giderr gitmz çalışalm bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…