2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bencede kan testi yaptır kuşkularından kurtul:))ne kadar süredir bebek istiyodun?

Uzun bir süredir foruma giremedim yoğunluktan dolayı. Benim bebek isteğim evlendiğimden beri var. Bu ay 1 sene olucak. Ancak ilk 3 ay doğum kontrol hapı kullandım. Bunun etkeni var mıdır bilmiyorum. Şuanda ovulasyon testi ile takipliyorum. Bugün 2. çizgi çok hafif belirdi. Dün ise hiç bir şey yoktu. Acaba şimdiden değerlendirmeye başlasam mı :/

Ben de folik asit üç ay kullanılır diye biliyorum. Hatta ben hamileliğimde öyle kullanmıştım. Bir de 15 gün sonra tekrar niye çağırdı ki onu da anlamadım. Sen hangi şehirdesin canım?

bılmem nıe cagırdıgını anlamadım daha erken veya gecmı cagırması gerekıyordu folık asıt yerıne kan ılacı ve vıtamın verdı kocaeli de oturuyorum ama istanbul kaynarcada dr gıdıyorum

Son düzenleme:
Günaaayyyyyyyydııııınnn kızlar ya gece bi beş dk kasık ağrısı çektim hatta ona uyandım neyseki çabuk geçti ilk defa böyle bişeye uyandım

mogamı bende hamıle oldugumu ogrendıgım zaman gece sabaha karsı sol kasık batmasıyla uyanmıstım

mogamı bende hamıle oldugumu ogrendıgım zaman gece sabaha karsı sol kasık batmasıyla uyanmıstım

Gerçekten mi :) İnşallah benimde o sebeptendir peki o kasık batmasından ne kadar sonra öğrendin canım gebeliğini

Gerçekten mi :) İnşallah benimde o sebeptendir peki o kasık batmasından ne kadar sonra öğrendin canım gebeliğini[/QUOT

cnm ben hamıle oldugumu ogrendıkten sonra olmustu bu durum ve dr sordum olur onlar dedı

Evet canım daha koyu gerçekten

ayyy canım cok sagolll yorumun ıcın. heycanlandım. ılk defa ovulasyon testınde yakaladımı yanı yumurtlama zamanını sonundaaa:):) sımdı bu gece ve ertesı gece ılıskı olmalı degılmı

ayyy canım cok sagolll yorumun ıcın. heycanlandım. ılk defa ovulasyon testınde yakaladımı yanı yumurtlama zamanını sonundaaa:):) sımdı bu gece ve ertesı gece ılıskı olmalı degılmı

Aslında iki gün üst üste olmamalı çünkü sperm miktarı ve kalitesi düşüyor ama sen bilirsin bu akşamı kesin değerlendir

Aslında iki gün üst üste olmamalı çünkü sperm miktarı ve kalitesi düşüyor ama sen bilirsin bu akşamı kesin değerlendir

normalde 2 gunde bır ılıskı oluyor.haklısın oyle devam edeyım. nebılım heycanlandım ıns tutar bu ayyy allahım

bılmem nıe cagırdıgını anlamadım daha erken veya gecmı cagırması gerekıyordu folık asıt yerıne kan ılacı ve vıtamın verdı kocaeli de oturuyorum ama istanbul kaynarcada dr gıdıyorum

Normalde ayda bir olur kontroller de o yüzden. Geç döllenmeyle alakalı olabilir. Onun için çağırmıştır belki de.

Kıııııııııız bende altkaynarcada oturuyorum ahahahahahah çok hoş oldu bu :) Hangi hastaneye gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…