bencede kan testi yaptır kuşkularından kurtul:))ne kadar süredir bebek istiyodun?
Ben de folik asit üç ay kullanılır diye biliyorum. Hatta ben hamileliğimde öyle kullanmıştım. Bir de 15 gün sonra tekrar niye çağırdı ki onu da anlamadım. Sen hangi şehirdesin canım?
Günaaayyyyyyyydııııınnnkızlar ya gece bi beş dk kasık ağrısı çektim hatta ona uyandım neyseki çabuk geçti ilk defa böyle bişeye uyandım
Günaaayyyyyyyydııııınnnkızlar ya gece bi beş dk kasık ağrısı çektim hatta ona uyandım neyseki çabuk geçti ilk defa böyle bişeye uyandım
mogamı bende hamıle oldugumu ogrendıgım zaman gece sabaha karsı sol kasık batmasıyla uyanmıstım
3 4mayısta çalıştık bak bu canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebeğin ayak sesleridir inşallah
esraaaa testlerın resmını yukledım lutfen yardımcı olllll:):) sence 18. gun koyumuuEki Görüntüle 1104326 Eki Görüntüle 1104327
Gerçekten mi :) İnşallah benimde o sebeptendir peki o kasık batmasından ne kadar sonra öğrendin canım gebeliğini[/QUOT
cnm ben hamıle oldugumu ogrendıkten sonra olmustu bu durum ve dr sordum olur onlar dedı
Evet canım daha koyu gerçekten
ayyy canım cok sagolll yorumun ıcın. heycanlandım. ılk defa ovulasyon testınde yakaladımı yanı yumurtlama zamanını sonundaaa:):) sımdı bu gece ve ertesı gece ılıskı olmalı degılmı
cnm ben hamıle oldugumu ogrendıkten sonra olmustu bu durum ve dr sordum olur onlar dedı
Aslında iki gün üst üste olmamalı çünkü sperm miktarı ve kalitesi düşüyor ama sen bilirsin bu akşamı kesin değerlendir
Anladım canım o zaman benimki farklı bişey muhtemelende ovulasyonla ilgili
bılmıyorum ay inş hamılesındır
bılmem nıe cagırdıgını anlamadım daha erken veya gecmı cagırması gerekıyordu folık asıt yerıne kan ılacı ve vıtamın verdı kocaeli de oturuyorum ama istanbul kaynarcada dr gıdıyorum
Anladım canım o zaman benimki farklı bişey muhtemelende ovulasyonla ilgili
bılmem nıe cagırdıgını anlamadım daha erken veya gecmı cagırması gerekıyordu folık asıt yerıne kan ılacı ve vıtamın verdı kocaeli de oturuyorum ama istanbul kaynarcada dr gıdıyorum
İnşallah canım :) ya asi sen üstüne adet görmüş müydün unuttum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?