kızlar ben geldım dr dan cok yogundu hastane bıde dr doguma gıtmıs bıraz bekledık ama mutlu son suan tam 7 haftalık 11mm olmus bebgım dr dedıkı keyfı yerınde bebısın dedı folık asıtı kutuyu bıtır dedı ek olarak vıtamın ve kan ılacı verdı cok mutluyum ıcımde buyuyen bısey var allahım bu bır mucıze dr dıyokı senın adet tarıhınle bı yanlıslık var dedı bende hayır hep yazarım dedım tyarıhlerı gec dollenme dedı ama gayet ıyıyız allahım ısteyen herkese versın
Oh maşallah hadi gözün aydın :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Gözün aydın canım benim oyyyyy minik sıpa büyüsün anasının rahminde maaşallah
Ben üsttende ders aldığım için toplam 11 ders ve hepsini geçtim en düşük 45 var o da geçer not önemli olan finaller mayıs ortasında başlarım onlara da kafaya koydum 4 yılı 3 yılda bitiricemzaten bu finalleri de verirsem son yılıma giricem inş. İnşallah umduğundan da erken dönersin evine ayrıca stresten de reglin düzene girememiş olabilir
Hadi bakalım inşallah. Allah zihin açıklığı versin ikimize de :) Ben de bu dersi geçersem dgs yle 4 yıla tamamlıycam allah nasip ederse. Valla benim de aklıma geldi stresten adet olmuş olabilirim diye. Çok sıktım kendimi çünkü. Canım inşallah dediğin gibi olur da en kısa zamanda dönerim evime. İşin kötü tarafı kaynanam da gelecek. İşin iyi tarafı fazla kalmayacak :)
saol cnm arkadasım ayın 20 de tekrar gıdıyoruz dr
Biraz daha büyüyecek o zamana :)
ayın 20de 9 haftalık olacak inş dr folık asıtı bırak dedı kan ılacı ve vıtamın verdı kafam bıraz karıstı yaaa :)
Kizlar bebisi olanlara Allahim saglikla dogurmak nasip eder inşallah,olmayanlarada eli ayagi duzgun bir bebek... adet belirtilerim vardi ama bir ihtimal belki bebis olabilr diyodum,1 gun erken yani bugun regli oldum
Bende folik asit iciyorum,elevit icin iyi diyorlar,bebisden önce kullaniliyormu biliyormusunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikle çok takmamanı tavsiye ederim adet düzenini bozarsın bu kadar stresle, geç döllenme konusunda sana asi_m yardımcı olur o şekilde gebe kaldı çünkü :)Selam kizlar gec dollenme hakkinda ne kadar bilgi sahibisiniz benim supheli gecelerim 17 nisan 19 nisan ve 2 mayis dun kanda hamilelik testi yaptirdim iki test yapiliyor pozitif ve negatif ile sayisal olan ikisi de olumsuz ama adetim hala gelmedi son iliskiden ihtimal varmi ve onun testte cikmama ihtimali offf bekle bekle kafayi yiycemnolur bir akil verin yardim edin
Öncelikle çok takmamanı tavsiye ederim adet düzenini bozarsın bu kadar stresle, geç döllenme konusunda sana asi_m yardımcı olur o şekilde gebe kaldı çünkü :)
Canım inşallah önümüzdeki ay başarılı olursun :) Ben kullanıyorum folik asit 1,5 ay oldu folbiol kullanıyorum canım zaten doktorum gebe kalmak istediğimi duyar duymaz folik asit kullanıyor musun dedi, gebelik öncesi ve gebeliğin ilk 3 ayı kullanılması gerekiyor
kızlar ben geldım dr dan cok yogundu hastane bıde dr doguma gıtmıs bıraz bekledık ama mutlu son suan tam 7 haftalık 11mm olmus bebgım dr dedıkı keyfı yerınde bebısın dedı folık asıtı kutuyu bıtır dedı ek olarak vıtamın ve kan ılacı verdı cok mutluyum ıcımde buyuyen bısey var allahım bu bır mucıze dr dıyokı senın adet tarıhınle bı yanlıslık var dedı bende hayır hep yazarım dedım tyarıhlerı gec dollenme dedı ama gayet ıyıyız allahım ısteyen herkese versın
Kizlar bebisi olanlara Allahim saglikla dogurmak nasip eder inşallah,olmayanlarada eli ayagi duzgun bir bebek... adet belirtilerim vardi ama bir ihtimal belki bebis olabilr diyodum,1 gun erken yani bugun regli oldum
Bende folik asit iciyorum,elevit icin iyi diyorlar,bebisden önce kullaniliyormu biliyormusunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayın 20de 9 haftalık olacak inş dr folık asıtı bırak dedı kan ılacı ve vıtamın verdı kafam bıraz karıstı yaaa :)
Canım doktoruna güven üstelik şöyle bir örnek vereyim annemin komşusu 38 yaşında bi bayan ve 3. çocuğuna bilmeden gebe kaldı üstüne adet görmüş röntgene girmiş mr a girmiş doğum kontrol hapı ve anti depresan kullanmış gebe kaldığı ay ama öğrenince aldırmadı şimdi 7 aylık sağlıklı nur topu gibi maviş gözlü bir oğlu var yerim onu :) eğer geç döllenme ise röntgenin bi sorun olacağını sanmam sen yine de bir kan tahlili yaptır yine yoksa çektir bence röntgeniYeni uye oldugum icin kimseye ozel mesaj atamiyorum az once doktoruma mail attim sag elimde kemik catlagi var rontgrne giricem ama iste korkuyorum bisiy olur diyedoktorumda suan icin girebilirsin demis.suan girerim ama sonra hamilelik olabilir mi demek adetler duzenli olmadigidnan yumurtlamayida bilemiyorum 22 ocak 19 subat 3 nisan devami da yok daha dogum kontrol hapini da 15 subatta bitridim
amin inş cnm darısı senın basına artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?