Dün geceyi değerlendirdik.sence 2 . çalışma ne zaman olmalı. Yani gün aşırı mi devam edeyim yoksa bugün tekrar denemeli mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence devam et canım testlere en azından bikaç gün daha lakin ateş artışın çok belirgin yumuoş olmadan ateş artmaz ki bilemedim valla
Bikaç sayfa geride de benimki var yarın ateş düşerse sonraki gün adet oluyorum demektir
valla ben hergün yapmıştım
ama özellikle silikleştiği gün mutlaka yap, ötesi sana kalmış canın nasıl isterse
Kızlar 15.gun ovulasyon testim. Ne alemdeyim sizce
bence bu test pozitif. 3 gün aralıksız çalışmalısınhadı hayırlısı. yarın da test yap ama bakalım sılıklesecekmı
gerıye ddonuk 8-9-10 temmmuz ov teslerıme baktımda sılık pembe çizgiden baska bıse yok :44: yumos cok erken olduysa goguslerım sısmedı, sıvılcelerım yok ödem yok. anlamadım bendekı hali. kafam ııce karıstı.
senın taqblonu ınceledım de bır oncekı ay hıc fixlenmemis bellı bı dereceye masallah bu kez sağlam gıdıo ve galeridekı diğer tablolarla kıyaslayınce hamıle tablolarına cok yakın senıkı
Balım testi kurallara uyarak yaptın dimi ayrıca 10. gün çok erken yumurtlama için kafanın karışmasını anlayabiliyorum, sen ovulasyon testlerine bi 3 4 gün daha devam et bana sorarsan
Benim bu tablo diğer tabloya oranla daha güzelDananın kuyruğu yarın kopacak
evet tatlım. zaten oruç oldugum ıcın su ıçmemıs oluyorum . 17:30 da yaptım hergun 3 damla ıle.:18:
Kuzum ben yarınki ateşime bakıp o na göre davranıcam yarın düşerse sonraki gün adet olacağım demektir, evde predictor erken gebelik testi var ama adet olmazsam yapmayı planlıyorum bu da 15 16 sı falan olur
hadi bakalım mogami bekliyorum bende
Merhaba canim formu surekli takip ediyorum senin hamile olmani heyecanla bekliyorum bir ricam olcak bende senin kullsndigin marka ovi testi ile hamile oldugumu 4 gun onceden ogrenmistim elinde varsa yaparmisin?
kızlar Perşembe günü yumurtalanma takibi başlattı yumurtam 7-8 mm bugün tekrar gidicem inşallah bi gelişme vardır dua edin ne olur :18:
inşallah herşey istediğin gibi olur canım benim
Yumoşların büyümüş olsun umarım
kuzum minion dan bahsediyorsan son bi tane kaldı elimde ama ben hatalı olduğunu düşünüyorum 2 tane minion test yaptım ikisinde de 1 2 saat sonra pembe bi çizgi oluştu lakin şu da var ben bu iki testi 2 gün arayla yaptım 2 günde değer artacağından çizginin daha erken ya da daha da belirgin çıkması gerekmez miydi işte bu sebeplerden hamile olduğuma pek ihtimal vermiyorum ama öte yandan adete 2 gün var ve baş ağrım yok geçen ay 3 gün önce başlamıştı baş ağrım
Açıkçası kafam karışık adeti bekliyeyim diyorum
Elimde bi de predictor var kuzum yarın ateşim düşerse adet olucam demek düşmezse ertesi gün yapıcam bi test şimdi yapmıyım diyorum
bu arada dualrın için Allah razı olsun canım benim dilerim hamileyimdir ama olmasa da kısmet böyleymiş
Mogami şu ana kadar adet olmadım bat dündü:what:
Ayyy inşallah hiç olmasın ve bebişi kucağına alırsın balım test bikaç gün sonra mı yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?