mogami allah aşkına bi kan tahlili yaptırsana orda 2 günlük hamileysen bile çıkıyor.. hamişsen artık dikkatli günler başlasın
İnsallah oyledir canim benim hamilelik hayallerim agustosa kaldi canim insallah sende hamissindir senden umutluyum
Mogamicim sen hamilesin bende akşam test yaptım BAt a 6 gün kala ikinci çizginin gölgesi bile çıkmadı o kadarda beklettim umarım adet gunumde cıkar erken oldugu ıcın cıkmamıstır benımkısı
canım 5 gün önce yaptırmıştım negatifti (gebelik için yaptırmamıştım bu tahlili) ayrıca bana kan vermek çok zahmetli geliyoidrarda görene kadar beklerim ben
Umarım sende güzel haberlerle gelirsin
Bebeğim bense testlerin bozuk olduğunu düşünüyorum
Bu durum yarın anlaşılacak yarın ateşim düşerse ertesi gün adet olacağım demek o yüzden beklemedeyim
Bugünkü ateşte 36,7
Kizlar ben de araniza yeni katildim ama terimlerinizi bilmiyorum BAT nedir mesela benim de ilk kez 26 haz denemem oldu en geç 14ünde relg olmam lazım bugün aşırı kasık ağrım var sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktıMogami canım sen hamilesinbende aksam 6 gu kala test yaptım saatlercede bekledı ıkıncı cızgının golgesı bıle cıkmadı batı beklıyorum ınsallah o zaman cıkar bebısıne dıkkat et
Kizlar ben de araniza yeni katildim ama terimlerinizi bilmiyorum BAT nedir mesela benim de ilk kez 26 haz denemem oldu en geç 14ünde relg olmam lazım bugün aşırı kasık ağrım var sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktıbu ovulasyon testlerinden mi alip denemem lazım yardımcı olur musunuz?
Kizlar ben de araniza yeni katildim ama terimlerinizi bilmiyorum BAT nedir mesela benim de ilk kez 26 haz denemem oldu en geç 14ünde relg olmam lazım bugün aşırı kasık ağrım var sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktıbu ovulasyon testlerinden mi alip denemem lazım yardımcı olur musunuz?
Adetlerim düzensiz 28 günde de 30 günde de gelebiliyor 32de son 13 haz.dı. ben kan sulandirici ignelere başladım denemelerden önce vakit kaybetmek istemiyorum 9 ay boyunca ve sonrasında da sanırım daha çok yapacağım bu ignelerden. Bugün adet oluyorum gibi bir his var sabahtan beri daha önceki günlerde sol kasığımda az ağrı, hafif mide bulantısı ve ağız sulanması yaşadım epey ümitliydim ama bugünkü bel ağrılarından sonra her an regl olacakmışım gibi.
Teşekkürler mogami Şifremi unuttuğum için uzun zamandır aktivasyon sorunu yaşıyordum ama sizleri bu topikten takip ediyorum inşallah hamilesindir benim içime öyle doğuyorHoşgeldin canım topik uğurlu gelsin
Sen ovulasyon testini al burda hepimiz yardımcı oluruz sana
Teşekkürler mogami Şifremi unuttuğum için uzun zamandır aktivasyon sorunu yaşıyordum ama sizleri bu topikten takip ediyorum inşallah hamilesindir benim içime öyle doğuyor
Ben bu ovulasyon testlerinden kaçlı alacağım tek mi çıkıyor paketten siz fotolarda gün gün saat saat art arda yazmışsınız ya ondan sordum. Bir de regl olursam ne zaman uygulamam lazım o testleri regl tarihinden kaç gün sonra yani?
Tamam kızlar adetten sonra sipariş vereyim hemen geliyorsa madem. Benim içimde ufak da olsa umut var hala
Sizler için de dua edeceğim inşallah hayırlı haberlerinizi okuruz burdan.
kaygılı bügün test yapacaktı acaba ne oldu:18:
kaygılı bügün test yapacaktı acaba ne oldu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?