- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
benimde adetime iki gün var dün idrar testi yaptım ama negatif çıktımide bulantımda var biraz acaba erken mi idrar testi için umutsuzluğa kapılmak istemiyorumda
haber yok kuzum
benimde adetime iki gün var dün idrar testi yaptım ama negatif çıktımide bulantımda var biraz acaba erken mi idrar testi için umutsuzluğa kapılmak istemiyorumda
inşallah güzel bir haberle döner bizeBende merakla bekliyorum ama haber yok
Canım kımısınde gunu gectıkten sonra bıle cıkmıyorum o yuzden umudunu yıtırme dua et bekle bende dun yaptım negatıf cıktı ınsallah adet olmayız sonrasında pozıtıfı goruruz
çok merak ediyorum mogami sen ne zaman test yapacan ayın14 mü 15
Adeti bekle canım olmazsan eğer tekrarlarsın ve inş pozitif çıkar
Merhaba kizlar bende 2 aylik evliyim.daha çok yeni ama biraz geç evlilik yaptiğimdan dolayi ben de hemen bebek istiyorum. bu ay ilk kez bal tarçin çorek otu kurunu uyguladim ve bu kur bence cok etkili her ayda farkli olarak bu ay ilk kez yumurtlamai gercekten hissettim yarin adet olmam gerekiyor karnimin alt kismi her aykinden cok daha fazla şiş baska da hic bir belirti yok bakalim ne olcak merakla bekliyoruz.
Kuzum ben yarınki ateşime bakıp o na göre davranıcam yarın düşerse sonraki gün adet olacağım demektir, evde predictor erken gebelik testi var ama adet olmazsam yapmayı planlıyorum bu da 15 16 sı falan olur 15 yap bence inşallah çıkar benimde bat15 haziran hamilelik beklemiyorum ama yinede 1 ümit 22 hazirana randovu bile aldım hamileysem diye değilsemde zaten gidecektim doktora sol yumurtalığımda inanılmaz bir sancı oluyor bazen
inşallah güzel bir haberle döner bize
inşallah zaten bu ay hep dualara sarıldım . farklı bi umut var o yüzden içimde . dün bel ağrım kasık ağrım oldu ha geldi gelicek dedim ama gelmedi kırmızılar bugünde yok ağrılarım cok az su gibi akıntım var bakalım iki gün sonra belli olur inşallah
15 yap bence inşallah çıkar benimde bat15 haziran hamilelik beklemiyorum ama yinede 1 ümit 22 hazirana randovu bile aldım hamileysem diye değilsemde zaten gidecektim doktora sol yumurtalığımda inanılmaz bir sancı oluyor bazen
Eki Görüntüle 1186769
merhaba kızlar ov testıne gore henuz + yakalayamadım ama ff benı yumurtladı sayıyor hem de 10 temmuzda. bı oncekı dongume gore 15 temmuzda ov. olması gerekırken. sızce napıyım ov testlerıne devam edeyimmi bıde calısmalara devam edeyımmı
Kızlar 15.gun ovulasyon testim. Ne alemdeyim sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pozitif bence kuzum
İyi çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?