2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar benim çizgi bugun silikleşti ama ateşşim yükselmedi bugun çatladı yumurta yarın mı ateşim yükselir???:44:

canım ff genelde yumurtlama çizgisini 3 gün sonra koyuyor

ateşin muhtemelen yarın yükselir

Ne ağla ne üzül kuzum her canlının bir doğum zamanı var ve biz ne yaparsak yapalım bunu öne ya da geriye çekemeyiz

İnşallah Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür

pamuk prenses allah gönlüne göre versinnn.. hayırlısıyla yeri ve zamanı bilemiyoruz sen moralini yüksek tut.. enerjini koru doğaya gönder inş. önümüzdeki aylardA ALIrız güzel haberleri..

İyice umudum gtti hamile değlsem göğüs kebarım neden genişledi ki....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyice umudum gtti hamile değlsem göğüs kebarım neden genişledi ki....

Canım herkesin belirtileri farklıdır ama benimde genişliyor regl zamanim yaklaştığı zaman ilk defa bu ay cok erken genişleme var bakalım

Selam kızlar yok mu yeni hamişler giremedim bugün evdeydim ev işi yaptım. Güzel haberlerinizi takipte olacağım.

valla olcak olduktan sonra ayakta bıle olur yattım, kalktım, yastık koydum, koymadım yana sola one arkaya yattım falan fılan bıyerde boş. tasalanma ssen

doğru diyosun tatlım içimden bi his bu olacak diyor sabah da rüyama uyandım hamileydim :)

Canım listeye beni de eklermisin 1. Deneme ve de bat 26 temmuz :) bende aranıza katildim

kızlar ben haziranda evlendim ve ilk adet azamanı 3 gün geciktim ara ara kahve leke geldi dr a gittim agridan dolayı sol kasığında aşırı sancı oldu önce ultrasonla baktı rahim duvarı kalinlasmis gebelik olabilir dedi kan testi istedi degerim 0.100 çıktı yani negatif o şaşkınlıktan rahim kalinlasmasi ne oluyo iyimi kotumu soramadim bile .....
2 gün sonra adet oldum.evlenmeden once dusunmuyorken hatta doğum kontrol hapı almışken bu düşünce beni çok heyecanlandırdı kalbim güm gum attı diyebilirim test sonucunu beklerken.eşim çok istiyo ailenin en büyüğü hepsi çok ister bir torun olsun o yuzden bana ilacıkullandirmadi artik bende istiyorm korunmadigimiza göre heran olabilir dimi.bu rahim duvarı kalinlasmasi kafamı karıştırdı.diğer konulardaki kızlar iyi olduğunu söylediler rahatladım bu ay bat 26 temmuz hayırlısı artık bende bundan sonra sizinleyimm :)

tatlım batlarımız aynı ve eğer 28 günde bi adet oluyosan ve düzenliyse yumurtan oluşmuş ve muhtemelen de çatlamıştır yada çatlıcaktır gectiğimiz bikaç günü değerlendirdinse döllenme olabilir her an canım.. önümüzdeki bir iki günü de değerlendir derim allah tez zamanda kavuştursun bebişine

Benim uzayan akıntım gelmedi hala batı 27 temmuz olarak veriyor hesaplayıcılar Mogamicim sen düzelt istersen. 28 günde bir adet oluyorum hesaplayıcı 14 temmuzu gösteriyor yumurtamın çatladığı günü bizde az önce değerlendirdik yarın yine düşünüyoruz. En son çarşamba birlikte olmuşuz inş. o ara yumurta çatlayıp kaçırmamışımdır.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Merhaba canım 26 günde bir düzenlidir hep değerlendirmeler oluyorda tabi ramazan dolayısıyla çok yorucu hergün iftar daveti eve gecr yarisi gel sonra dus al bir yoğunluk ki anlamadım ınş dediğin gibi bu ay olur bayrama mutlu gireriz hepimiz

inşallah canım

Kizlar sahur sahur aklıma ne geldi çalışma oldu da bugece; bi arkadasim suan hamile ve konustugumuzda demisti ki ilişki sirasinda bebislerin aktigini cok hissediyorum demisti. Ben bir yillik evliyim huc hissetmedim öyle bişey, başka bi arkadasima sordum cocugu olan o da hissetmedim demisti siz ne dersiniz var mi arkadaş imin dedigi gibi cok hissediyorum diyen ?

Bana sacma geldi sadece arkadasin fazla hissiyatliymis canim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…