ver acık adresını canım 2 saate (en gec) ordayım. ben batırcam çişine strıpı haa
forum orta yerınden catlayacak.
Bu da bi belirti burda çoğu arkadas da öyle ogrendi zaten
Canim ne inadi bebiş var isin ucunda birak inadi bebise hoşgeldin diyelim bian once :) predictor bi hafta oncr bile sonuc verebiliyo hem
Yarın iyidir yarın candır
Ya negatif görmek istemiyorum anacım şu yarın bi ola hayır ola inşallah
forum orta yerınden catlayacak.
Valla ben burda catlicam da ☺☺
Mogami kahverengi leke geldi adet başlıyor canım yeni bat 11 ağustos görümceyi arayip kına Yak diyesim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mogami kahverengi leke geldi adet başlıyor canım yeni bat 11 ağustos görümceyi arayip kına Yak diyesim var
Bencede yarın yap negatif görünce daha kötü oluyor
uzulme tatlım hayırlısı boleymıs.
Desende yeridir zaten o görümceyi Allah ıslah etsin, kırmızıları tam görmeden bi ddeğişiklik yapmasak mı acaba
Negatif gerçekten can sıkıcı oluyo kuzum yarın sabah ateşimin kesin düşmesi lazım adet olacaksam en azından onu da bi göreyim
Ağlamamak için zor tutuyorum adet geç başladı yumurtlama da geç olacak ve biz yaylada kayınValidelerde olacağız çok yoruldum ben bu sefer çok umutlanmistim
Yapmıcam kız inada bindirdim artık yarın o adet olana kadar beklicem (valla hamile değilmişim gibi hissediyorum bacım ondan)
Ağlamamak için zor tutuyorum adet geç başladı yumurtlama da geç olacak ve biz yaylada kayınValidelerde olacağız çok yoruldum ben bu sefer çok umutlanmistim
Bebeğim üzülme ne olur Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah üzülmekle elimize hiçbişey geçmiyo
Kaynananları uyutup iki dk da yapamaz mısınız
Canım bu kadar bozma moralini bebeğin için daha zamanı değilmiş sadece rabbim hayırlı zaman da sağlıklı evlat versin . Sen 5. Deneme de bu kadar uzuluyorsun bizim 11 deneme bizim daha çok aglamamiz lazım
Canim uzulme hayirlisi boyleymis insallah agustosta hamile kalirsin dualarim seninle
Canim insallah hamilesindir bencede yarin yap testi benim yeni bat 11 agustos eklermisin 5.deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?