- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
kızlar ben haziranda evlendim ve ilk adet azamanı 3 gün geciktim ara ara kahve leke geldi dr a gittim agridan dolayı sol kasığında aşırı sancı oldu önce ultrasonla baktı rahim duvarı kalinlasmis gebelik olabilir dedi kan testi istedi degerim 0.100 çıktı yani negatif o şaşkınlıktan rahim kalinlasmasi ne oluyo iyimi kotumu soramadim bile .....
2 gün sonra adet oldum.evlenmeden once dusunmuyorken hatta doğum kontrol hapı almışken bu düşünce beni çok heyecanlandırdı kalbim güm gum attı diyebilirim test sonucunu beklerken.eşim çok istiyo ailenin en büyüğü hepsi çok ister bir torun olsun o yuzden bana ilacıkullandirmadi artik bende istiyorm korunmadigimiza göre heran olabilir dimi.bu rahim duvarı kalinlasmasi kafamı karıştırdı.diğer konulardaki kızlar iyi olduğunu söylediler rahatladım bu ay bat 26 temmuz hayırlısı artık bende bundan sonra sizinleyimm :)
kızlar ben haziranda evlendim ve ilk adet azamanı 3 gün geciktim ara ara kahve leke geldi dr a gittim agridan dolayı sol kasığında aşırı sancı oldu önce ultrasonla baktı rahim duvarı kalinlasmis gebelik olabilir dedi kan testi istedi degerim 0.100 çıktı yani negatif o şaşkınlıktan rahim kalinlasmasi ne oluyo iyimi kotumu soramadim bile .....
2 gün sonra adet oldum.evlenmeden once dusunmuyorken hatta doğum kontrol hapı almışken bu düşünce beni çok heyecanlandırdı kalbim güm gum attı diyebilirim test sonucunu beklerken.eşim çok istiyo ailenin en büyüğü hepsi çok ister bir torun olsun o yuzden bana ilacıkullandirmadi artik bende istiyorm korunmadigimiza göre heran olabilir dimi.bu rahim duvarı kalinlasmasi kafamı karıştırdı.diğer konulardaki kızlar iyi olduğunu söylediler rahatladım bu ay bat 26 temmuz hayırlısı artık bende bundan sonra sizinleyimm :)
Eki Görüntüle 1187574
gunaydın kızlar, ov. testıne gore -, ama atesım yuksekten seyrediyor.atese bakılırsa 5 gun once yumurtlamısım hatta ov. sonraası 4. gıunumdeyım bugun ve yarın da ov testı yapcam - olursa tabloya guvenecegım. mogamıcıgım eger durum bole ıse benım BAT ta değisecek
2 kere yumurtlayanları da duydum acaba 15 ınde de yumurtlarmıyım kıbenım kafa 1 mılyon bu ay ov testı- ıken yumurtlamıs olanınız varmı pekı?
Umuyorum yumurtlamışsındır kuzum biliyorsun ateşi yükselten şey yumoşu tüpe attıktan sonra kalan sarı cisimdir
Günaydın bacılar
Ateşimde ani bi düşüş bekliyordum geçen tablo da olduğu gibi ama olmadı
Baş ağrımda yok
Yarın adet tarihi bakalım ya olacak ya olmayacak :44:
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Günaydın bacılar
Baş ağrımda yok
Canim su predictor u kullan artik hamilesin kesin hepimiz bekliyoruz hadi ☺ gelsin bebisss
tatlım elınde varsa ov. testı yapsana cogu kısının pozitif olmus. adet oncesıde
Günaydın bacılar
Baş ağrımda yok
ov. testi da var onu da yapmıcam bebeğim o adet günü ya geçecek ya ben adet olacağım
:18::18::18::18::18::18::18:
Yapmıcam kız inada bindirdim artık yarın o adet olana kadar beklicem (valla hamile değilmişim gibi hissediyorum bacım ondan)
Yaaaaaaa kızma banaa
Evet bi farklılık var bende ama şu adet günü geçmeden içime sinmeyecek bacım
Bu arada çok aşırı inat bi insanımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?