2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

geldi canım zaten bütün gün baş ağrısı çekmiştim ordanda anladım

geçen de dedim çok takıyoruz kafamıza ya bende öyleydim bu ay hiç takmadım artık öyle yapacam ya daha adetimize günler kala yok göğüslerde hassasiyet yok kasık ağrısı vs vs bunlar zaten aynı zamanda adet belirtisi değilmi ama işte inanmak istemiyoruz ve bir sürü testlere tabi tutuyoruz kendimizi gerçekten yazık bize pikolojşimizi bozuyoruz ama artık takmak yok demi

forumcak karar aldık bu ay artık takmıyoruz bebek olayını

Şimdi mogamiciğim benim FF 2. Çizgiyi hep adet olunca çekiyor sweetamber şimdiden çekmiş acep ne fark var?

kuzum o çizginin sebebi şu dpo yu gösterebilmek

Yumurtlamayı gösteren çizgi dikey çizgi yani asıl önemli olan o

yatay olansa dediğim gibi dpo yu gösterebilmek için kolaylık olsun diye çekiliyor ff de okudum bu bilgiyi

Son düzenleme:
Çalış çalış boş geçirme dinine yanayım oyuncak etti bizi bu testler :)

valla yaa eşim kızdı bugun hiç kalkmıyosun basından çıt çıt çıt bişiler yazıyosun sürekli benle ilgilenmiyosun diye adamla daha nasıl ilgileceksem her gün çalışma üstüne çalışma saka bi yana gercekten kendimi engelleyemiyorum çok üstüne düştüm bu konunun artık sadece testlerimi yapıcam adetim gecerse ondan sonra panik yapabilirim

canım benm gecen ay 3 gün erken geldi adetim normali düzenli 28 gündür ama bu ay eğer erken gelmezse 28i ama ben gecen aya göre söledim nolur nolmaz diye yani 26 temmuz tatlım

Wayy benimde 28-30 un falan canim arka arkaya vereceğiz haberleri

Insan kendini alamıyor topicten aynen eşler biraz kötü emellerimiz için kullanılıyor sanırsam bi gazozlarına ilaç atmadığımız kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…