bende anlamadım tatlım senınkı nıye ole ama tahmınım min max derecenın ortalamasını alıp cızıo
Şimdi farkettim sweetamber benim hep adet olunca çekiyor 2. çizgiyi senin çekmiş şimdi ben sorayım neden çekmemiş acaba :)
Yeni farkettim sayende dur bi bilene daha sorayım :)
Şimdi farkettim sweetamber benim hep adet olunca çekiyor 2. çizgiyi senin çekmiş şimdi ben sorayım neden çekmemiş acaba :)
ogrenınce burayada yazsanya merak ettım
geldi canım zaten bütün gün baş ağrısı çekmiştim ordanda anladım
geçen de dedim çok takıyoruz kafamıza ya bende öyleydim bu ay hiç takmadım artık öyle yapacam ya daha adetimize günler kala yok göğüslerde hassasiyet yok kasık ağrısı vs vs bunlar zaten aynı zamanda adet belirtisi değilmi ama işte inanmak istemiyoruz ve bir sürü testlere tabi tutuyoruz kendimizi gerçekten yazık bize pikolojşimizi bozuyoruz ama artık takmak yok demi
Mogaminin dikkatine mogaminin dikkatine cevap ver mogami
burda burda burda burda
forumcak karar aldık bu ay artık takmıyoruz bebek olayını tebriklerbakın görün herşey daha güzel olacak
Şimdi mogamiciğim benim FF 2. Çizgiyi hep adet olunca çekiyor sweetamber şimdiden çekmiş acep ne fark var?
Şimdi mogamiciğim benim FF 2. Çizgiyi hep adet olunca çekiyor sweetamber şimdiden çekmiş acep ne fark var?
banane banane oda var bende nıye yok
Evet ya banane, sweet ya ondan herhalde :) bilgi için teşekkür öptüm
Ateş 36,4 ve mogami adet oldu
Bacılar adet oldum baş ağrım var en azından günüm sekmedi olan predictor e oldu
Afrodit senin bat ne zaman
Çalış çalış boş geçirme dinine yanayım oyuncak etti bizi bu testler :)
canım benm gecen ay 3 gün erken geldi adetim normali düzenli 28 gündür ama bu ay eğer erken gelmezse 28i ama ben gecen aya göre söledim nolur nolmaz diye yani 26 temmuz tatlım
valla yaaeşim kızdı bugun hiç kalkmıyosun basından çıt çıt çıt bişiler yazıyosun sürekli benle ilgilenmiyosun diye adamla daha nasıl ilgileceksem her gün çalışma üstüne çalışma saka bi yana gercekten kendimi engelleyemiyorum çok üstüne düştüm bu konunun artık sadece testlerimi yapıcam adetim gecerse ondan sonra panik yapabilirim
Insan kendini alamıyor topicten aynen eşler biraz kötü emellerimiz için kullanılıyor sanırsam bi gazozlarına ilaç atmadığımız kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?