2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet tatlım inşallah 3 hamiş ardarda oluruz listede :)

Amin kuzum inşAllah ne büyük mutluluk olur bütün listeyi hamiş görmek özellikle
evet gittim ve pko olduğunu öğrendim.doktorum yumurtlamanda problem yok ilaç tedavisine bile gerek yok dedi ama olmuyor yine de.inşallah tez zamanda Allah bize de bu mutluluğu nasip eder.:26:

Amin canım inşAllah aslında pkonun tedavisi mümkün ve doktorların önemsemesi gereken bi durum televizyonda izlemiştim bir bayan doktor öyle söylemişti var olduklarını bildikleri halde tedavi uygulamayanlar varmış uzarsa hamile kalman başka doktora gitmeni tavsiye ederim.

kızlar bugün doktoruma yine gittim yumurtam 2 gün önce 9-10 mm fostimon diye iğne yazdı vuruldum bugün gittiğimde 12-14 yeniden iğne vuruldum Çarşamba günü tekrar gidicem inşallah gelişme vardır dualarınızı bekliyorum kızlar :)

Kızlaaar folk asit kullanmadiği için bebek DÜŞÜRMÜŞ eşimin arkadaşı var mi boyle birşey hamile olunca .. eşim gerekli diyor ama

aklımdan geçti başka doktora gitmek ama doktorum antalyanın en iyi doktorlarından biri.bir de de prof.olunca güvenyo insan hiç hormonlarımla oynamayım boşuna dedim ama haklısın bu ay da olmazsa doktorumu değiştirecem sanırım.çok teşekkür ederim cevap için

hadi inş canım güzel haberler duyalım motive olalım

Belirti aramayım diyorum ama bende deli bir baş ağrısı var bugün toplantı da vardı iş çıkışı resmen ateş basmaları yaşadım. Ofisten çıktıktan sonrada mide bulantısı eve zor geldim. Acaba benim yumurtam mı çatlıyor???

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Aliya nerelerdesin canım?? Naber??

Aliya nerelerdesin canım?? Naber??

Bu topikte fazla yer işgal etmeyim diye 2015 şubat anneleri kısmına yazıyorum arada zaten 1 haftam yatakta geçti malesef ama şu an iyiyim çok şükür sizlerde ne var ne yok özlemişim ya bu topiği ve sizleride :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne demek canım yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tablo ole dıyo ama ben ınanamıyorm + gormedımya. ates yanılmıs olamazmı yanı tablo yumurtladıgımı kesın gosterıyomu sence. bı de 10 umu dur sende tabloya gore yum tarıhı

Canım ateş bi rahatsızlık falan oldugunda yanılıyo bence 10gun yumurtlamıssın ov.testi de dedıgım gibi sende koyulasmamıstır

Çalış çalış boş geçirme dinine yanayım oyuncak etti bizi bu testler :)

Saat kaçta yapıyorsun testi canım en iyi akşam 4-5 arası bir saat su içmeden

canım oruç tutuyorum bu yuzden su ıcmemıs oluyorum, işten gelince 17-17:30 gıbı yapıyorum testi. acaba yumurtam olusmuyor mu ? ole olsa ates tablom farklı olurdu sankı dımı

Son düzenleme:
ov.un 1 gun once ,2 gun sonrasını da tek tek degerlendırmıstim . ov gununu bos gecmısım. inş etkılı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…