evet tatlım inşallah 3 hamiş ardarda oluruz listede :)
evet gittim ve pko olduğunu öğrendim.doktorum yumurtlamanda problem yok ilaç tedavisine bile gerek yok dedi ama olmuyor yine de.inşallah tez zamanda Allah bize de bu mutluluğu nasip eder.:26:
Amin kuzum inşAllah ne büyük mutluluk olur bütün listeyi hamiş görmek özellikle
Amin canım inşAllah aslında pkonun tedavisi mümkün ve doktorların önemsemesi gereken bi durum televizyonda izlemiştim bir bayan doktor öyle söylemişti var olduklarını bildikleri halde tedavi uygulamayanlar varmış uzarsa hamile kalman başka doktora gitmeni tavsiye ederim.
kızlar bugün doktoruma yine gittim yumurtam 2 gün önce 9-10 mm fostimon diye iğne yazdı vuruldum bugün gittiğimde 12-14 yeniden iğne vuruldum Çarşamba günü tekrar gidicem inşallah gelişme vardır dualarınızı bekliyorum kızlar :)
sen de doğru diyosun da canım işte umut fakirin ekmeği
hadi inş canım güzel haberler duyalım motive olalım
Minikler şu yolculuklarına varsınlar artık AAAaaaaaaaaa bu kadar uzun yolculukmu olur
Aliya nerelerdesin canım?? Naber??
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
aklımdan geçti başka doktora gitmek ama doktorum antalyanın en iyi doktorlarından biri.bir de de prof.olunca güvenyo insan hiç hormonlarımla oynamayım boşuna dedim ama haklısın bu ay da olmazsa doktorumu değiştirecem sanırım.çok teşekkür ederim cevap için
ya kızlar ov. testınde bı turlu + yakalayamadım 15. gun bugun ama tık yok. ff 10. gun yumurtladıgımı soluyo ama o gun de ov testı negatıf. yaw bı akıl verın noluyo bole.
Eki Görüntüle 1188908
tablo ole dıyo ama ben ınanamıyorm + gormedımya. ates yanılmıs olamazmı yanı tablo yumurtladıgımı kesın gosterıyomu sence. bı de 10 umu dur sende tabloya gore yum tarıhı
ya kızlar bıktınız benden biliyorum ama ben yumurtayı 13. günde yakaladım ve o günleri değerlendirdim. yumurtlama olmaz artık dedim ama elimde ovu test var daha diye adete kadar yapayım dedim 2 gündür de yapıyorum hala dün yaptım silikti tamam dedim bugun daha silik cıkar diye beklerken şok oldum yorum sizlerin kızlar :18:
Eki Görüntüle 1188932
Saat kaçta yapıyorsun testi canım en iyi akşam 4-5 arası bir saat su içmeden
canım oruç tutuyorum bu yuzden su ıcmemıs oluyorum, işten gelince 17-17:30 gıbı yapıyorum testi. acaba yumurtam olusmuyor mu ? ole olsa ates tablom farklı olurdu sankı dımı
Canım geçen ay ben de yakalayamadım bak bu tablom normalde sağlık problemim yok
http://fertilityfriend.com/home/4f5623/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?