Kızlaaar folk asit kullanmadiği için bebek DÜŞÜRMÜŞ eşimin arkadaşı var mi boyle birşey hamile olunca .. eşim gerekli diyor ama
Günaydın canım nasılsın adet oldunmu
Bu topikte fazla yer işgal etmeyim diye 2015 şubat anneleri kısmına yazıyorum arada zaten 1 haftam yatakta geçti malesef ama şu an iyiyim çok şükür sizlerde ne var ne yok özlemişim ya bu topiği ve sizleride :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın bayanlar...
Aliyacım geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım. Benim bu ay ilk denemem batım 27 temmuz sabırla bekliyorum.
İnşallah bende bu ay nisan annelerine yazarım canım.
nasihat vermedim canım bi tavsiyeydi sadece kardeşçe....benim çok oldu cnm 12 ay senin?
burdada biri öyle dedi adını şu an hatırlamıyorum ama bunun önemini yaşadığı kayıpla söyledi canımo yüzden bende birbuçuk hafta önce alıp başladım hamilelik düşünen herkes en az 3 ay önceden almalıymış zaten sonrasında doktorda ilk 3 aya kadar sanırım emin değilim veriyormuş yani bebişin için hemen başlasan iyi olur
günaydın lovely
Evet hamilelikten en az 3 ay önce folik asit alımına başlanmalı. Benim bu hafta bitiyor artık. 50 günlük vardı içinde.
Hamilelikten sonra 3. aya kadar doktor devam ettiriyor çünkü bebeğin beyin ve sinir gelişimi için çok önemli. Bu arada kahvaltılık mısır gevreklerindede bolca bulunuyor bilginize. Ben her sabah ofiste nestle nesfit ile yapıyorum kahvaltımı. Hem sütümü de sabah içmiş oluyorum böylece. Bebek kararını veren herkesin beslenme düzenini de beraberinde oturtması gerekiyor. Sigara gibi kötü alışkanlıklarınız var ise başta onu bırakarak işe başlayabilirsiniz. Çok şükür bugüne kadar bende eşimde ağzımıza koymadık ama içenler derhal bırakmalı kızlar... Ayrıca bırakmak için şuan tam ayındasınız.
kaygılı geldimi kırmızılar
burdada biri öyle dedi adını şu an hatırlamıyorum ama bunun önemini yaşadığı kayıpla söyledi canımo yüzden bende birbuçuk hafta önce alıp başladım hamilelik düşünen herkes en az 3 ay önceden almalıymış zaten sonrasında doktorda ilk 3 aya kadar sanırım emin değilim veriyormuş yani bebişin için hemen başlasan iyi olur
gelmedi bende eğer gebelik yoksa ki sanmıyorum artık adet olmam gerekli dedim ve kan testi yaptırdım bu sabaholmadığını görürsem rahatlarım belki öyle çabuk adet olurum dedim
duymadım ben daha önce allah korusun.. peki ne içinmiş bu folik asit. :44:
veeeeeeeee ben ne yapıyorum çıkışta gidip nestle nesfit alıyorumbende bu sabah iki çilekli danone yoğurt yedim . yalnız lovely iyi reklam yaptık sakıncası var mı
hadi güzel bi haber kaygılı
gelmedi bende eğer gebelik yoksa ki sanmıyorum artık adet olmam gerekli dedim ve kan testi yaptırdım bu sabaholmadığını görürsem rahatlarım belki öyle çabuk adet olurum dedim
tatlım benden sana bir önericik... bence her gün veya her iki günde bir illa olsun diye zorlama spermciklerin kalitesini azaltma bi de böyle dene yani araya 2 günde girebilir bazen hatta 3 te, ne dersin?
Evet bende activia yiyorum öğlenleri ara öğün olarak. Şu üzerinde mısır gevreği de bulunanlardan.
Ayrıca her gün fındık, badem, ceviz, incir, siyah kuru kayısı, kuru üzüm yiyorum bu paketi tuğba kuruyemişten de alabilirsiniz çok faydalı. Ayrıca meyvemizi de unutmayalım lütfen.
duymadım ben daha önce allah korusun.. peki ne içinmiş bu folik asit. :44:
keşke ama zor veznede dedim gitti yine boş yere paralar bu ay testler folic asitler vs vs daha gebe kalmadan masrafım çoğaldıçok bonkörüm ama para boşa gidince üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?