2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim test yaptin mi

Pazartesı kan testınde negtıf cıkmıstı canım dr da adetını bekle demıstı olmadım ve benım adetım duzenlıdır belkı gec dollenmedır dıye dusunuyorum o yuzden bekleyecegım arefe gunu yapacagım ama belırtılerım senınkıne benzıyor ve 2 gundur canım bırsey ıstemıyor agzımın ıcı acıyor sankı agzımın tadı yok sendede oylemı

Aynen hic tad alamiyorum bi de ev kokuyor gibi geliyor daha yeni yikadim perdelerimi falan, arabada midem bulaniyor sabahlari hicbisi yemek istemiyorum bi de atesim var son bi haftadir sanki grip gibi hissediyorum kendimi yani hic iyi degilim

Aynen hic tad alamiyorum bi de ev kokuyor gibi geliyor daha yeni yikadim perdelerimi falan, arabada midem bulaniyor sabahlari hicbisi yemek istemiyorum bi de atesim var son bi haftadir sanki grip gibi hissediyorum kendimi yani hic iyi degilim

Bekle bakalim canim insallah hamissindir ben de pazartesi kan testi yaptircam hayirlisi olsun hakkimizda

Evet burnuma bırseyler kokuyor ne kokuyor bılmıyorum arabada bende bıraz kotu oluyorum dun sankı grıp olacakk gıbı hıssettım kendımı vucudumun atesı artmıs gıbı sıcaklık basıyordu suanda bıle sankı acıkmısım gıbı mıdem bana baskı yapıyor bulanmıyor ama

Son düzenleme:

Canim sende de akinti var mi bende beyaz bi akinti var

Arada oluyor canım sefaf bır akıntı az oluyor ama bende lavaboya gıttıgımde kurularken gelıyor

Evet bende de oyle canim cok degil ama hep islagim, bi de yururken kasigindaki agri rahatsiz ediyo mu seni de, ben bacak bacak ustune atamiyorum agridan

Evet bende de oyle canim cok degil ama hep islagim, bi de yururken kasigindaki agri rahatsiz ediyo mu seni de, ben bacak bacak ustune atamiyorum agridan

Bazen canım sürekli geçen agrım oldugu gun bacagıma vurdu ama bıdaha da olmadı ben sık ıdrara cıkıyor ıslaklık bendede var canım ve karnımın ıcı yanıyor gıbı sancıyor hafıf hafıf ve ben kılo aldım kasıkalrımın oldugu yer sıs yukarı karnıma dogru gobek olustu hıc boyle olmam annem kasıkların dolmus dıyor

Belirtiler cok benziyor canim :) benimde alt karnim sis onceleri adet olcam diyodum ama gogusler de agriyinca suphelendim. Baya gobekli gobekli geziyorum bu ay :))

Belirtiler cok benziyor canim :) benimde alt karnim sis onceleri adet olcam diyodum ama gogusler de agriyinca suphelendim. Baya gobekli gobekli geziyorum bu ay :))

Aynen tatlım aynen pantolnlarım olmuyor gıyıyorum sıkıyr benı :) hadı bakalım sen pazartesı ogrenırsın hafta sonunada ınsallah ben canım benım pazartesı negatıf cıkınca umudum yoktu adet olmayı beklıyordum ama gunum hıc sasmaz olmadım adet umutlandım annem ve babannemde bana hep hamılesın dıyorar esımın teyzesı hamılesın annelık yuzune vrmus dedı ama benım pek umudum yoktu sımdı umutluyum negatıf gormemek ıcın beklıyorum zamanın gecmesnı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…