ne güzel bi fotoğraf bu böyle hayırlısı hakkında canım. adetin kaçıncı günü hamile kaldığını biliyo musun?
Canim ayin 5 inde yumurtlama gunumdu oncesinde beraber olamadik cunku kpss ye hazirlaniyodum. Sinavdan sonra bi iliski oldu baska da yok
Canım aşağı yukarı bende de aynı belırtıler agzımın ıcı acıyor sankı canım bırsey ıstemıyor hıcbırsey yapasım yok ve BAt 17 sıydı olmadım
Canim test yaptin mi
Pazartesı kan testınde negtıf cıkmıstı canım dr da adetını bekle demıstı olmadım ve benım adetım duzenlıdır belkı gec dollenmedır dıye dusunuyorum o yuzden bekleyecegım arefe gunu yapacagım ama belırtılerım senınkıne benzıyor ve 2 gundur canım bırsey ıstemıyor agzımın ıcı acıyor sankı agzımın tadı yok sendede oylemı
Aynen hic tad alamiyorum bi de ev kokuyor gibi geliyor daha yeni yikadim perdelerimi falan, arabada midem bulaniyor sabahlari hicbisi yemek istemiyorum bi de atesim var son bi haftadir sanki grip gibi hissediyorum kendimi yani hic iyi degilim
Aynen hic tad alamiyorum bi de ev kokuyor gibi geliyor daha yeni yikadim perdelerimi falan, arabada midem bulaniyor sabahlari hicbisi yemek istemiyorum bi de atesim var son bi haftadir sanki grip gibi hissediyorum kendimi yani hic iyi degilim
Pazartesı kan testınde negtıf cıkmıstı canım dr da adetını bekle demıstı olmadım ve benım adetım duzenlıdır belkı gec dollenmedır dıye dusunuyorum o yuzden bekleyecegım arefe gunu yapacagım ama belırtılerım senınkıne benzıyor ve 2 gundur canım bırsey ıstemıyor agzımın ıcı acıyor sankı agzımın tadı yok sendede oylemı
Bekle bakalim canim insallah hamissindir ben de pazartesi kan testi yaptircam hayirlisi olsun hakkimizda
Canim sende de akinti var mi bende beyaz bi akinti var
Arada oluyor canım sefaf bır akıntı az oluyor ama bende lavaboya gıttıgımde kurularken gelıyor
Amin canım hayırlısı inşallah canım bekleyecegım senınde degerın yuksek cıkar ınsallah
Çok Sağol canım heyecanlı bekleyişler :) beraber yapalım o vakit
Kizlar testlere bi bakar misiniz, yarin adet gunum.
Evet bende de oyle canim cok degil ama hep islagim, bi de yururken kasigindaki agri rahatsiz ediyo mu seni de, ben bacak bacak ustune atamiyorum agridan
Kızlar arefe günü gelmez ise bende yapacağım sizle birlikte.
Yihuuuu bebek geliyor.
Bazen canım sürekli geçen agrım oldugu gun bacagıma vurdu ama bıdaha da olmadı ben sık ıdrara cıkıyor ıslaklık bendede var canım ve karnımın ıcı yanıyor gıbı sancıyor hafıf hafıf ve ben kılo aldım kasıkalrımın oldugu yer sıs yukarı karnıma dogru gobek olustu hıc boyle olmam annem kasıkların dolmus dıyor
Evet canım hep beraber yapalım ve topıkte bebek sevıncıyle bayramı bırgun once kutlamaya baslayalım :)
Belirtiler cok benziyor canim :) benimde alt karnim sis onceleri adet olcam diyodum ama gogusler de agriyinca suphelendim. Baya gobekli gobekli geziyorum bu ay :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?