kızlarr benim Bat 24 temmuz bende arefe gününe kadar adet olmazsam şayet ben de o gün yapıyım testimi
Aynen tatlım aynen pantolnlarım olmuyor gıyıyorum sıkıyr benı :) hadı bakalım sen pazartesı ogrenırsın hafta sonunada ınsallah ben canım benım pazartesı negatıf cıkınca umudum yoktu adet olmayı beklıyordum ama gunum hıc sasmaz olmadım adet umutlandım annem ve babannemde bana hep hamılesın dıyorar esımın teyzesı hamılesın annelık yuzune vrmus dedı ama benım pek umudum yoktu sımdı umutluyum negatıf gormemek ıcın beklıyorum zamanın gecmesnı
Yap canım inşallah cıkar ama çıkmazsa üzülmek yok çünkü daha batının ustunden 3 gun gecmıs olur 10 gun sonra falan bellı oluyormus kımısının ama ınsallah senın ve hepımızın arefe gunu sonucları pozıtıf olur
Yap canım inşallah cıkar ama çıkmazsa üzülmek yok çünkü daha batının ustunden 3 gun gecmıs olur 10 gun sonra falan bellı oluyormus kımısının ama ınsallah senın ve hepımızın arefe gunu sonucları pozıtıf olur
İnsallah hamilesindir canim bayramimiz seker gibi olur insallah
E bana ne demeli benim bat 27'si o gün yapıcam ben. Belki de o günü bekleyip ertesi sabah yapmalıyım.
E bana ne demeli benim bat 27'si o gün yapıcam ben. Belki de o günü bekleyip ertesi sabah yapmalıyım.
inş canım ya da c.tesi kan testi yaptırırım belki çünkü arefe gününden bayram bitene kadar tatilde olacağım en azından erkenden öğrenirsem ona göre davranırım.. ay bayram bitene kadar beklerim diyodum dayanamıycam galiba
İnsallah hamilesindir canim bayramimiz seker gibi olur insallah
Yap canım dene inşallah cıkar sabır sabır sabır ayyyy banada zaman gecmeyecek gıbı gelıyor arefe gunu ogrenınce dr gıtmek ıcın bayramın bıtmesını bekleyecegız
Pettyy ne kadar sevindim bilemezsin canim icim kipir kipir oldu mesajini goruncesitedeysen bana ozelden cevap verir misin sana bisey soracaktim
Günaydın kızlar
Dün eşimle telefonda konuşurken eşim birşey dedi ben birden başladım ağlamaya hiç öyle ağlama modunda da değildim sonra biraz uyduum uyandım ben yıne aglıyorum durduk yerde ve ıstahsızlık var canım bırsey ıstemıyor oylesıne yıyorum ve sabahları kalkıyorum agzımın ıcı acı acı nıye oyle oluyor anlamadım v dunden berı ozelıkle sag kasıgımda ınceden ınceye agrı var
Cidden mi, ayy suan cok mutluyum, tuhafim karmakarisik duygularim. Cok tsk ederim canim, insallah hamileyimdir
Canımmmm cok sevındım maşallah sana ve bebişine
Adetin bittikten sonraki 9 gün canım :)
ilişkinin üstünden 15 gün gecmesi gerekiyormuş araştırdımda..gec döllenme ihtimalini düşünürsek en son 7 temmuz da bebek çalışması var + 15 temmuzun 22 tekrar test yapıcam o zama kadar olmazsam tabi :) yine negatif cıkarsa doktora gidicem iltahapdan falanda gecikebiliyormuş erken teshis hayat kurtarır
yalnız sende sabır taşı oldun kuzum sabır diye diye telkinler vere vere çok güzel örnek oluşturdunah ahhh hep bekleyişler hep bekleyişlerr...
kuzumm hiç sorma ya kendimizi dinleye dinleye yakında karnımız şişmeye başlayacak ondan korkuyorum :)) inşallah bebeğin ayak sesleridir belirtilerin bu günden de tık yok bende
Adetin bittikten sonraki 9 gün canım :)
ilişkinin üstünden 15 gün gecmesi gerekiyormuş araştırdımda..gec döllenme ihtimalini düşünürsek en son 7 temmuz da bebek çalışması var + 15 temmuzun 22 tekrar test yapıcam o zama kadar olmazsam tabi :) yine negatif cıkarsa doktora gidicem iltahapdan falanda gecikebiliyormuş erken teshis hayat kurtarır
Evet canım sen bekle 22 temmuzda hatta 23 temmuz sabahı yap canım testını ama ben ınanıyorum senın bebısın varbak sana boyle takla ata ata gelıyor
bu arada şimdiden hayırlı olsun nildacım büyük olasılıkla bebişş geliyooAllah tamamına erdirir inş canımm
Mogami Merhaba benide eklermisi bat 2 ağustosta 18 . Deneme
Bugün dahi kan versen çıkar kanda ben aynı gün kan vermiştim 102 çıkmıştı hadi hayırlısı bakalım gelsin bulantılar kusmalar oyy oyy :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sana bırsey sormak ıstıyorum malum sıtede cok daha fazla kısı tanıyorsun fazla belırtı okumus duymussundur sanırımbenım reglıme az kaldı lakın ben gebe oldugumu dusunmuyorum ama aklıma takılan bıkac sey var mesela ben rahım kontrolu yapıyorum arada.gecen ay reglıme 2 gun kala yaptıgım kontrolde rahım gırısı cok kalay parmagıma degıyordu ve cok serttı sankı bır yumurta gıbıydı hıssettıgım. bugun yaptıgım kontrolde azcık yıne degıyor parmagıma ama gecen aykı gıbı sert degıl acaba bırkacgune kadar sertlesırmı daha cok bılemedım.2. sorum sabahları ates olcuyorum lakın sahurdan sonra yatıyorum uyuyabılmem saat 5 leri buluyor :S bır iki saat zor uyuyorum sabah 7 bucuktada ölcum yapıyorum ne kadar sağlıklı olur acaba bu ölçüm? dun sabah 36.7 iken bu sabah 36.5 cıktı ısım.eşim dun sabaha karsı carsafı ustumden cekmıstın sarıp sarmalanmıstı dedı sanırım üşümüşüm bu etkiler dimi ateşi? bir başka sorum ise bu ay yumurtlamadan berı meme uclarıma dokununca sanki yara varmış gibi acıyor,gecen ay olmamıstı böle bırsey.2 kez baş dönmesi yasadım iştahım acıldı bırazcıkta cok duygusallastım.idrar testı yaptım negatıf.aslında zaten hamıle oldugumuda dusunmuyorum acıkcası.ama bunlar olunca merak ettım şimdilik bu kadar zahmet olmazsa istediğin sorudan başlayabılırsın diyim
cevap yazdıgınız için teşekkür ederim canlarım 6 aydır flan üye olmaya çalışıyorum olamadım bi türli sonunda oldum şükür. hep yorumları flan okuyordum ama yazamıyordum. çok kötü günler geçiriyorum sizlerle konuşmayı çok istiyordum. iki yıldır hamile kalamıyorum bi türlü zayıflayamadım mayısta kardeşim vefat etti iyice bunalıma girdim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?