2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlarr benim Bat 24 temmuz bende arefe gününe kadar adet olmazsam şayet ben de o gün yapıyım testimi

Yap canım inşallah cıkar ama çıkmazsa üzülmek yok çünkü daha batının ustunden 3 gun gecmıs olur 10 gun sonra falan bellı oluyormus kımısının ama ınsallah senın ve hepımızın arefe gunu sonucları pozıtıf olur

İnsallah hamilesindir canim bayramimiz seker gibi olur insallah

E bana ne demeli benim bat 27'si o gün yapıcam ben. Belki de o günü bekleyip ertesi sabah yapmalıyım.

inş canım ya da c.tesi kan testi yaptırırım belki çünkü arefe gününden bayram bitene kadar tatilde olacağım en azından erkenden öğrenirsem ona göre davranırım.. ay bayram bitene kadar beklerim diyodum dayanamıycam galiba

İnsallah hamilesindir canim bayramimiz seker gibi olur insallah

İnşallah canım benim bayram hediyesi olsun bana bebişim

E bana ne demeli benim bat 27'si o gün yapıcam ben. Belki de o günü bekleyip ertesi sabah yapmalıyım.

Tatlım hıc bellı olmyorkı senınkıde belkı cıkacak bak nildaya adetınden 1 gun once sılıkte olsa cıktı zamanında dollenme olmus 5 temmuzde uzerınde 14 gun gecmıs gec dollenme olabılır tahmınıme gore benımkı gec dollenme cıkmadı dr dıyorkı yumurtlama donemınden 12 sonra falan cıkar dıyor sen yaparsın eger cıkmazsa moral bozmak yok bıraz daha beklersn bak ben sabırsızım ama sabırla beklemeye calısıyorum

Yap canım dene inşallah cıkar sabır sabır sabır ayyyy banada zaman gecmeyecek gıbı gelıyor arefe gunu ogrenınce dr gıtmek ıcın bayramın bıtmesını bekleyecegız

Yap canım dene inşallah cıkar sabır sabır sabır ayyyy banada zaman gecmeyecek gıbı gelıyor arefe gunu ogrenınce dr gıtmek ıcın bayramın bıtmesını bekleyecegız

yalnız sende sabır taşı oldun kuzum sabır diye diye telkinler vere vere çok güzel örnek oluşturdun ah ahhh hep bekleyişler hep bekleyişlerr...

kuzumm hiç sorma ya kendimizi dinleye dinleye yakında karnımız şişmeye başlayacak ondan korkuyorum :)) inşallah bebeğin ayak sesleridir belirtilerin bu günden de tık yok bende

Cidden mi, ayy suan cok mutluyum, tuhafim karmakarisik duygularim. Cok tsk ederim canim, insallah hamileyimdir

Bugün dahi kan versen çıkar kanda ben aynı gün kan vermiştim 102 çıkmıştı hadi hayırlısı bakalım gelsin bulantılar kusmalar oyy oyy :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yalnız sende sabır taşı oldun kuzum sabır diye diye telkinler vere vere çok güzel örnek oluşturdun ah ahhh hep bekleyişler hep bekleyişlerr...

Evet canım ya hıc sorma bende kendıme sasırıyorum nasıl bu kadar sabredebılıyorudm dıye cesaretım yok test yapma dıyorum arefe gunu nasıl yapacagım dıye sabrın sonu selamettır tatlım :)

kuzumm hiç sorma ya kendimizi dinleye dinleye yakında karnımız şişmeye başlayacak ondan korkuyorum :)) inşallah bebeğin ayak sesleridir belirtilerin bu günden de tık yok bende

İnşalah canım benim içim bir tuhaf kendımı cok degısık hıssedıyorum test yapmaya cesaretımde yok suan hamıle dusuncesıyle boyle guzel

Belki aksama veririm kan, heyecanliyim cok, bulantilar feda olsun bebisime :)

Tatlım sırayla gidelim

1. Rahim kontrolü aynı dediğin gibi eline gelir ve serttir burnunun ucuna dokunmak gibi ve eğer bu ay da eline gelmeye başladıysa yakında biraz daha sertleşir, ben adet olacaksın diye düşünüyorum çünkü hamilelikte de ovulasyonda da rahme dokunamazsın yukarıdadır

2. Ateş ölçümünde kesinlikle en 4 saat kesintisiz uyursan net sonuç alırsın, 2 - 2,30 saatlik uyku ile doğru sonuç alamazsın canım tavsiyem ramazan bitene kadar ölçüm yapma kafanı karıştırır sağlıklı olmayacağından ayrıca şu sarıp sarmalama olayında bi sorun yok ben üstüm açık yatıyorum hep ama yumoş olduktan sonra ateşim fırlıyo yani bunun üstü örtülü ya da açık yatmakla bi ilgisi yok kuzum

3.Şimdi meme ucuna dokunduğunda acıyorsa pek tabi ki hamile olabilirsin çünkü bir çok hamile kişide bu belirtiyi okudum ama şu da var bütün belirtileri yaşadığı halde hamile olmayanları da okudum o yüzden çok ümitlenme derim canım ve derim ki hiç belirti arama, iştah açılması ramazanla ilgili olabilir duygusallıkta adetin yaklaştığından ve uzun süren açlıktan olabilir

Dilerim gönlüne göre olur kuzum herşey

Öncelikle başın sağolsun arkadaşım Allah sabır versin

Hamilelik için sakın stres yapma artık herşeyin bi çözümü var eğer zayıflamak istiyorsan profesyonel yardım al canım bende bundan 6 yıl önce diyetisyen bi arkadaşım sayesinde 15 kilo verdim ve hiç almadım sonra

Gebelik için bi doktorla görüştün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…