2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi ya kısmet evet canım sasırdı adamım mecbur nazımı cekecek cok sukur sagolsun anlayıslıdır esım ahhh ahh bırde bellı olsaydı kesınlık esınde heyecanlanmıstır sımdı

yok o hiç umutlu değil bu aydan aramız biraz limoni bu aralar diyorum dur sen şu test bi pozitif çıksın çekeceğin var elimden dünyanın nazını yaparım artıkbu arada benim göğüslerimde adete yakın hep sızı olurdu ama bu sefer uçları çok ağrıyo bilemedim:18:

Opra bebiş geliyor sanırım canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim. Benimde ilk deneme hiç belirti aramıyorum inş. benimde tutmuştur. Adete 7 gün var bugün itibariyle ama yerleşme kanaması olmaz ise test yapmayacağım adet günümün geçmesini bekleyeceğim.

Son düzenleme:

Bebiş düzeltir arayı ne yapacagını sasır bende dıyorum hamıle olsam ne yaprsın sasırım alısmaya calısırım dıyor ben nazlıyımdır yaparım nazımı Benım adet göguslerımı cok etkılemezdı canım ama bu ay dolgunlastı ve alt kısmından setlesmeye basladı bır hafta kaldı ogrenmemıze canım

Son düzenleme:
Ahh sivastayim eşim dgs ye girdi bahçede onu bekliyorum kızlar kan testinden vazgeçtim haftaya arefe günün de yapacağım :) Günaydın herkese

Tatlım yerleşme kanaması sanırım herkeste olmuyor benım kuzenımde olmamıs gununu 5 gun gectıkten sonra test yapmıs

Ahh sivastayim eşim dgs ye girdi bahçede onu bekliyorum kızlar kan testinden vazgeçtim haftaya arefe günün de yapacağım :) Günaydın herkese

Gnaydın canım esıne basarılar ınsallah ıyı gecer evey canım arefe gunu beraber yapalım bende oyle yapacagım

ben senden umutluyum ya var birşeyler sende evet 1 hafta sonra alırız güzel haberleri inşallah

İnşallah tatlım umarım test beni düş kırıklığına ugratmaz yine çıkar pembe çizgi yaptığım zaman :) bende testi çarşamba günü için almıştım aslında ama dayanamadım yaptım şimdi günüme daha olduğu icin şüpheli yaklaşıyorum aslında üzülmek istemiyorum kendimi kaptirip beklemek en iyisi aslinda sabredip inşallah senin bebisinde sana tutunmustur canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen devam et prenses gibi olmaya benim hamilelik modum dün son buldu yoksa bendede karnıma ellemeler bebeğimle konuşmalar başlamıştı

:) Evet canım öyle yapacagım ama umudunu yıtırme annem bugunler onemlı ayakarı havaya uzat oyle dınlen bol bol su ıc dedı arkadasımda agır bırsey kaldırma bıryere bırsey almaya falan uzanma dedı bende hıc kendımı yormyorum zaten bu sıralar bırsey yapasımda yok

Tatlım yerleşme kanaması sanırım herkeste olmuyor benım kuzenımde olmamıs gununu 5 gun gectıkten sonra test yapmıs

Evet canım işte bende olmaz ise o kanama günümü beklicem zaten ama olurda erken gelen bir kanama olursa şu bir kaç gün içinde işte o zaman hemen yaparım.

Canım bence uğratmayacak bebişin daha çok gösterecek kendini.

Kizlar testlere bi bakar misiniz, yarin adet gunum.

Eklentiler

• $1405755203092.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $1405755257038.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…