korkma aklına kötü şeyler getirip kafanı yorma canım ama daha fazla dikkatli olmalısınşimdi yine midem bulandı ya elisa üşüttümü midem acaba hamile olsaydım dun kesin çıkardı bence
Haklısın tatlım daha dikkatli olmalıyım bebegım bılmıyorumkı bulantın usutme bulantısı gıbımı farkedersın onu kımısının cıkmıyor ıste bırının 3 gun gecmıs cıkmamıs hastahaneye gıtmıs hastahanedekı ıdrar testınde cıkmıs bırde ultrasyonda cıkmıs hanı bu ısler hıc bellı olmuyr gonlunu ferah tut belkı bebısın bırazcık yoruyordur senı umudunu yıtırme bekleyelım hafta ıcıne kadar olmazsan sabah ıdrarınla tekrar test yap ona gore dr gıdersın
elisa dayanamıyorum b u mide bulantısına bügün çok kötüyüm bebek felan değil var bi sıkıntı dahiliye doktoruna giderim böyle devam ederse
Merhaba arkadaşlar adetimin gecikmesini beklerken dün akşam adet oldum . Hiç şaşmayan adetim 1 hafta erken oldu neden anlayamadım ?
Bi fikri olan varmı bayanlar?
Merhaba canım normal sekıldemı oldun adetını canım leke seklındemı
Malesef normal şekilde canım ..
Bi fikri olan varmı bayanlar?
Sağol canım yinede bende öyle düşünmüştüm bu ay bebek olsun diye çok takmıştım uğrasmıştım ondan olmalıHım bilmiyorum canım stresten falan belkı olabılır canım
Elisacım, ne durumdasın? doğrusu ya seni çok merak ediyorumeğer hamile çıkarsan anneni topluca alnından öpmeye gidelim heheeh
Ya canım bir sorsan annene nasıl anlıyolarmış hamileliği bize sırrını verseler, biz de baksak kendimize anlasakkk
Sağol canım yinede bende öyle düşünmüştüm bu ay bebek olsun diye çok takmıştım uğrasmıştım ondan olmalı
Merhaba canım tatlım benım BAT 17 temmuzdu hala adet olmadım sanırım olmayacagımda sanırım annem haklı cıkacak canım annem soyle anlıyor hamılelerde kıprıkler grup grup toplanmaya baslıyor hatta rımel surerken bıle ayıramıyorsun kendı aralarında grupasıyorlar toplanıyorlarmıs annem ve babannem oyle anlıyor ıkısıde hamılesın dıyor gunum hıc sasmazdı gunum gectı bende beklıyorum annem cok emın ben bılıyordum zaten adet olmayacagını dıyorhatta sen hamıle olan bırı ıle olmayan bırının kıprıgıne bak farkı anlarsın ama gozlerını kapatsınlar oyle daha ıyı anlasılıyor
aaaaaaaa çok ilginç yaaaişin garibi benim kirpikler hiçbizaman düzgün değildir karma karışık bende de anlaşılır mı acaba kiii:26: bi de nezaman kirpikler gruplaşmaya başlıyo acep döllenmeden hemen sonra mı
ben de sanki hissediyorum cok halsizim hic boyle olmazdim insallah canim cok saol
Sakın ol canım olur Allah'ın izniyle streste olumsuz etkiliyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?