2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar bugün sabah uyandigimdan beri sol yumurtaligimda sanki bi agirlik bi agri var orayi komple hissediyorum böle hamilelik belirtisi olarmi ki??

Benimde bahsettiğin gibi bi ağrı var adete beş altı gün var test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Benimde bahsettiğin gibi bi ağrı var adete beş altı gün var test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm

Adetin geçince yap canım ama seni anlıyorum bana kalsa kalan 10 günü test yaparak geçireceğim zor tutuyorum kendimi

benide ekleyın 22 mayıs kac ay oldu bılmıyorum ama tedavı ıle bu ay ıkıncı denemem

Adetin geçince yap canım ama seni anlıyorum bana kalsa kalan 10 günü test yaparak geçireceğim zor tutuyorum kendimi

Ama olanlarda çıkıyor ya tüm umutlarım gitti moralim bozuldu

Hoşgeldin :) Tedavi derken umarım kötü bişey yoktur canım rabbim tez zamanda nasip etsin

pikoluyum ben klomen kullanıyorum gecen ay ıkı yumurtamoldu ama malesef dollenmedı bu ay 1 yumos var bakalım ne olacak gecen ay cok takıp ettım kendımı bu ay takıp bıle yapmıyprum

gec yumurtlaman varsa eger gec cıkıyor benım adetım gecmesınden 14 gun sonra cıkmıstı ama gecyumurtlamısım eger ne zaman yumurtladıgını bılıyosan yanı catladıgını uzerınden 10 gun gecınce cıkıyor

Olur mu öyle şey birçok insan adeti 4 5 gün geçince öğreniyor üzme kendini var mı belirti falan

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
pikoluyum ben klomen kullanıyorum gecen ay ıkı yumurtamoldu ama malesef dollenmedı bu ay 1 yumos var bakalım ne olacak gecen ay cok takıp ettım kendımı bu ay takıp bıle yapmıyprum

Sen yine de ovulasyonu boş geçme haftada da en az 3 kez ilişkin olsun gerisine takılma yakın zamanda olur inş

Sen yine de ovulasyonu boş geçme haftada da en az 3 kez ilişkin olsun gerisine takılma yakın zamanda olur inş

gecen ay ole yaptım bu ay catladıgı gun beraber oldum 3 gun olmamıstık bakalım nasıpse oluyo oglumda haberım bıle yoktu yumurtlamısım catlamısda dollenmıs ne sırt ustu yattım ne bıse yaptım bıde ustune ustluk tatıldeydım denıze gırdım cıktım atladım hopladım zıpladım eve geldım yıne gecıktı dıye sokturucu ıcecektım bı test yapıyım dedım sılık cızgım cıktı ınanamdım kanda gorunce ınandım yoksa tatılde hasta olmayım dıye dua edıyodum

Rabbim "OL" diyince oluyor biz istediğimiz kadar uğraşalım boş gerçekten

Göğüslerimde agri yok ama bağırsakların Fıkır Fıkır :)

Bende de ciddi bir mide gazı var ara ara hafifçe göğüslerim sızlıyo bide dün sarı bi akıntım geldi :44: :44:

kızlar merhaba benim bata 9 gün var ama bu arada mide bulantim var ama kusamiyorm ara ara kasık ağrım var birde dokununca göğüs hassasiyetim var ama bunlar psikolojik mi hiç bilmiyorum

2 kez yaptım fakat kızlar her belirtide test yaparsanız fazla stres olursunuz oda hormonlarınızı altüst eder. Bence akışına bırakmaya çalışın

Haklısın canım ben ilk denemem diye heyecanlıyım muhtemelen kızlarda öyledir bir kaç aya olmazsa hepimiz sıkılır bırakırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…