- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
İnanır canım bence :) canım sabahları 1 su bardagı ılık suya 1 yemek kasıgı elma sirkesi ekleyip içersen o zayıflatıyor zaten yemene dikkat edip sporunu yapıp dediğimide içersen zayıflarsın aksam gec saatlerde yeme mesela ben bır ay ıcmıstım elma sırkesını baya faydasını görmustum
kızlar yaa bn 19unda yumurtladm ama az önce beyaz akıntı geldi 2 kez ne demek sizce bu
üzüldüm ya.hayırlısı olsun.inşallah en kısa sürede ulaşırsın meleğine..
a ciddimisin mutlaka denerim inşallah feydasını görurum çok sağol
yok mu fikri olan ama
mogamicim canım benide eklermisin listeyeolarak ( adetim 2 gün erkenden geldi.. Yeni BAT 19 ağustos 3. deneme olacak canım.
merhaba listeyi ayıramadım :44: senin mesaj üzerinden yazıyorum bende
beni de eklermisiniz listeye 1ağustos -- 4.deneme
birde mesajlarda birini ekleyebiliyormuyuz acaba ??
Sabah 5 suları benimkilerde geldi kızlar.hiç şaşmadı valla gününü maşallah gülsemmi ağlasammı bilemedim valla .benide yaz kara kaplı deftere olumsuz diyemogamicim bat 19 temmuz ( değmesin yağlı boyaaa)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kk da yazanlarda var cnm onlara baktın mı
Belki ikinci kez yumurtlayacaksın canım
cnm bilmiyorm ki klomen kullandm 2 yum vardı ikisinnde catlama ağrısını iğneden snr hissettm
merhaba kızlar az önce meraktan servix kontrolu yaptım elle.zaten ne gelırse meraktan gelecek basımıza ya neyseilk kez yaptım daha oncekı sayfalarda mevzusu gecmıstı. parmagımı ııce ılerlettım ve sağlı sollu sankı botokslu dudak gıbı bıse hıssettım parmak ucumda su dolu balon gıbı o neden ole olakı:18:
aahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh ne zormuş bu iş ya...ben evlenirim genç yaşta anne olurum sandıydım.......ama önce vajinismus oldum intihara bile meylettim ama sonra o dertten kurtuldum gene de 7-8 aydır ne hamilelik ne bişey üstelik adetlerim hayvan gibi oluyo ağrılı sancılı ve et parçacıkları şeklinde....kime söylesem yok sabret yok dua et falan filan...bizim aklımız yok çünkü biz müslüman değiliz sanki bilmiyoruz dua etmeyi sabretmeyi...yaptımmm her duayı ama yok ...hayırlısı....en sonunda eşimin ailesiyle iğrençleşti seviye düştü ilişkide.....normal yoldan hamile kalan insanların yanında biz sanki cezalandırılmışız atılmışız bi köşeye gibi hissediyorum...bizim de nikahımız kalkanımız değil mi....Allahın emriyle evlenmedik mi biz de....neden zina yapanların bar tuvaletlerinde çocuk doğurması çöpe atmasına karşılık bi helal yoldan sahip olamaıyoruz bu şansa anlamıyorum
Canım arada akıntı olur bu yumurtlama dönemindeki akıntı gibimi istersen bugunude degerlendr için rahat eder
Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ben çok rahatsızım sebebini bilmiyorum adet olmadan yaklasık 1.5 2 hafta önceden karnım şişmeye başladı bunun sebebini bebeğe yormaya başlamıstım adetım 4 gun gectıkten sonra adet oldum ve karnım hala ınanılmaz sıs ben ılk basarda kılo aldıgımı dusunuyordum ama kılo degıl sıskınlık var kendımı serbest bıraktıgımda one dogrru sıvrı bır karın cıkıyor benı goren 4 aylık hamıle zanneder ılk defa böyle oluyor ve bu sıskınlık benı rahatsız edıyor mıdeme baskı yapıyor neden olabilir bilmiyorum adet gögüslerimi etkilemzdi bu ay gögüslerim dolgun dik ve sert duruyor esımde dıyor nasıl olmus goguslerın dıye ve uclar elıme gelıyor gogsumun once oyle degıldı rahatsızım kafam karısık kotu bırsey cıkmasından korkuyorum hangı dr gitmem gerektiginede karar veremedim
Hamile olabilirsin kuzum çünkü o parmağına gelen burnunun ucu gibi sertse adet olacaksın ama dudak gibiyse hamile olduğun anlamına geliyormuş aynen böyle okudum bugün. Sende botokslu dudak benzetmesini yapınca söyleyim dedim.
Tüm hamiş arkadaşlar tebrikler:):):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?