2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım kilo bana hi gelmiyor az birey kilo alyım hemen rahatsız oluyorum ağırlaşıyorum dikkat etmekk lazım sende bebişten sonra verirsin canım

veremiyorum kız ne yedi ben ne yedi günde 1 2 ekmek sabah sıkı kahvaltı toslu felanöğlene doğru hyine bişi atıştırıyom akşam yemeğinde hep tabaklarımı silip süpürüyorum ha ara öğünleri saymadım bide onlarda var söylermisin ne yedi ben ne yedide kilo aldı ben

Kuzum inanki yemek yemegıı bende cok sevıyorum ama kendımı frenlıyorum frenlemek zorundayım canım birşeyler istior şunları yapım diyorum sonrada diyorumki kilo alırım boşver nesfıt aldım sabah ondan yiyorum oglene dogru kuru kayısı kuru üzüm ondan atıstırıyorum oglen yemek ogleden sonra yıne kuru uzum kuru ıncır kuru kayısı atısıtrıyorum aksamda yıne yemek amane oglen ne aksam ekmek yemem genelde canım formumu korumam lazım inşalalh bebişinin peinde koşturmkta verirsin kilolarını olmadı diyetisyen yardımıyla bebişin olsunda hepsinden birden kurtulursun

Canım cok üzüldüm. Olaya olumlu yönden bakarsan gebe kalmakta herhangi bir problemin yok demekki gebe kalabiliyorsun. İnşallah en kısa zamanda üzüntünü unutturan bir bebişin olur :)) Preeseed için bende çok olumlu yorum okudum ama sonra kullanmakta tereddüt ettim kimyasal sonuçta zararı olurmu diye. Geçen ay gün aşırı ilişki oldu ve bende çok kuruluk oldu kullanmaya karar verdim ama dediğim gibi pek beceremedim dışarı aktı. Sende dene bakalım ilişki çok daha kolay oluyor en azından daha keyif alıyorsun

Son düzenleme:

işte benim frenler tutmuyo artk frenleyemiyom kendimi maşallah sen iyi besleniyorsun dikkat ediyorsunhışt sesiz ol diyetisyene gitmeyi bende düşündüm ama utanıyorum çünkü eşim kilo mu aldın bu aralar diyo ben yok canm ne münasebet sadece salaş giyindim her soruşunda bi bahane bu elbise sana daralmışmı diyo yok canım gayet iyi sana öyle geliyor felen kilo aldığımı bi türlü kabul edemiyorumbu ay spora gidecemde ona ne bahane bulacam diye düşünüyorum acaba doktormu hamilelikten önce tavsiye etti desem

Blumm, Şeremim tebrikler çok sevindim. Blumm bu ay farkettiğin önceki aylara göre değişik birşeyler var mıydı?

canım vücudumda öyle farklı bişi yoktu göğüslerim acıdı bel ağrım vardı her zman ki gibi benim tek belirtim hiç yemediğim yumurtayı sahurda soğanla öyle bi yedim ki anlatamam o can çekmesi bambaşka bişidi

evet canım öyle söyle dr önerdi de hamile kalmanı kolaylastır dedi de ve ekmegı azaltsan porsıyonlarıda dusurdunmu duzenlı sporuda yaptınmı ohhh mis gibi olur bende canım hamılelıgı düşündükten sonra bu kadar dikkat etmeye başladım

Soğan neye delalet acaba cinsiyet için :) afiyet olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

ya gerçekten insan kıstımı zayıflayabilyo bu ay bişeyler yapacam artık spor felan yemektende kıstımmı olur umarım evet evet doktor önerdi dicam bakalım yutcakmı pek emin değilim de ha başka tiyolarn varmı zayıflamak için

Kizlar meraba. Ben 5 aylik hamileyim ama doğum korkum çok fazla aslında farklı bu durumdayim hem korku var hem özlem hem heyecan ama korku çok daha fazla tatil bi korku aslinda . acaba daha önce doğum yalmis olanlar bu konu hakkında fikir verebilirmi o kadar korkulacak biseymmi? Yoksa abartilacak bisey değilimi

İnanır canım bence :) canım sabahları 1 su bardagı ılık suya 1 yemek kasıgı elma sirkesi ekleyip içersen o zayıflatıyor zaten yemene dikkat edip sporunu yapıp dediğimide içersen zayıflarsın aksam gec saatlerde yeme mesela ben bır ay ıcmıstım elma sırkesını baya faydasını görmustum

Tüm hamiş arkadaşlar tebrikler:):):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar yaa bn 19unda yumurtladm ama az önce beyaz akıntı geldi 2 kez ne demek sizce bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…