- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Canım kilo bana hi gelmiyor az birey kilo alyım hemen rahatsız oluyorum ağırlaşıyorum dikkat etmekk lazım sende bebişten sonra verirsin canım
bu ay 2. denemem benm canım 4 ay önce de hapı bıraktım kendimi dinlememeye calışyorum ama meraktayım bi yandan da :) senin kaçıncı deneme canım bat ne zman
veremiyorum kız ne yedi ben ne yedigünde 1 2 ekmek sabah sıkı kahvaltı toslu felanöğlene doğru hyine bişi atıştırıyom akşam yemeğinde hep tabaklarımı silip süpürüyorum ha ara öğünleri saymadım bide onlarda var söylermisin ne yedi ben ne yedide kilo aldı ben
evet işe yaradı olumsuz yönden maalesef ikizlerimi kucağıma alamadım neyse boşverdemek az ilişkiyle oldu yumurcak maşallah
tebrik ederim canım
Bakalım canım zaten sadece kendimi rahatlatmak adına kullanmayı düşünüyorum çok çok fazla olumlu yazı okudum bu jel hakkında. Hani kullanınca kesin olacak gözüyle bakarsam stresim azalır diye düşündüm. Sonuçta bir kere oldu rabbim aratmadı çok şükür korunmayı bıraktığımda hemen hamile kalmıştım ama düşük yapınca üzüldüm çok düşünüyorum bu aralar hemen olsun istiyorum çünkü içimde boşluk var hep bir tarafım eksik gibi geliyor bana.
sitesindeki yorumları bende okudum ama kendı sıtesi olunca yorumların gerceklıgıne ınanmadım pek
Kuzum inanki yemek yemegıı bende cok sevıyorum ama kendımı frenlıyorum frenlemek zorundayım canım birşeyler istior şunları yapım diyorum sonrada diyorumki kilo alırım boşvernesfıt aldım sabah ondan yiyorum oglene dogru kuru kayısı kuru üzüm ondan atıstırıyorum oglen yemek ogleden sonra yıne kuru uzum kuru ıncır kuru kayısı atısıtrıyorum aksamda yıne yemek amane oglen ne aksam ekmek yemem genelde canım formumu korumam lazım inşalalh bebişinin peinde koşturmkta verirsin kilolarını olmadı diyetisyen yardımıyla bebişin olsunda hepsinden birden kurtulursun
Blumm, Şeremim tebrikler çok sevindim. Blumm bu ay farkettiğin önceki aylara göre değişik birşeyler var mıydı?
düşük mü yaptın canım.
işte benim frenler tutmuyo artk frenleyemiyom kendimi maşallah sen iyi besleniyorsun dikkat ediyorsunhışt sesiz ol diyetisyene gitmeyi bende düşündüm ama utanıyorum çünkü eşim kilo mu aldın bu aralar diyo ben yok canm ne münasebet sadece salaş giyindim her soruşunda bi bahane bu elbise sana daralmışmı diyo yok canım gayet iyi sana öyle geliyor felen kilo aldığımı bi türlü kabul edemiyorum bu ay spora gidecemde ona ne bahane bulacam diye düşünüyorum acaba doktormu hamilelikten önce tavsiye etti desem
canım vücudumda öyle farklı bişi yoktu göğüslerim acıdı bel ağrım vardı her zman ki gibi benim tek belirtim hiç yemediğim yumurtayı sahurda soğanla öyle bi yedim ki anlatamam o can çekmesi bambaşka bişidi
evet canım öyle söyle dr önerdi de hamile kalmanı kolaylastır dedi de ve ekmegı azaltsan porsıyonlarıda dusurdunmu duzenlı sporuda yaptınmı ohhh mis gibi olur bende canım hamılelıgı düşündükten sonra bu kadar dikkat etmeye başladım
ikizlerden beri gelişimi yoktu mol gebelk olmuştu4 aylık kürtaj oldum malesef
ya gerçekten insan kıstımı zayıflayabilyo bu ay bişeyler yapacam artık spor felan yemektende kıstımmı olur umarımevet evet doktor önerdi dicam bakalım yutcakmı pek emin değilim de ha başka tiyolarn varmı zayıflamak için
aahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh ne zormuş bu iş ya...ben evlenirim genç yaşta anne olurum sandıydım.......ama önce vajinismus oldum intihara bile meylettim ama sonra o dertten kurtuldum gene de 7-8 aydır ne hamilelik ne bişey üstelik adetlerim hayvan gibi oluyo ağrılı sancılı ve et parçacıkları şeklinde....kime söylesem yok sabret yok dua et falan filan...bizim aklımız yok çünkü biz müslüman değiliz sanki bilmiyoruz dua etmeyi sabretmeyi...yaptımmm her duayı ama yok ...hayırlısı....en sonunda eşimin ailesiyle iğrençleşti seviye düştü ilişkide.....normal yoldan hamile kalan insanların yanında biz sanki cezalandırılmışız atılmışız bi köşeye gibi hissediyorum...bizim de nikahımız kalkanımız değil mi....Allahın emriyle evlenmedik mi biz de....neden zina yapanların bar tuvaletlerinde çocuk doğurması çöpe atmasına karşılık bi helal yoldan sahip olamaıyoruz bu şansa anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?