cnm tebrik ederim bnde kullanıyorm klomen gecen ay işe yaramadı bu ay daha umutluyum inş bnmde işe yarar
aşağıdaki hamilelik takvimime bakma ben de hamile değilim ve benim 12. ayım bi umut diye ekledim takvimiinan şuan kendimden çok senin bi evladının olmasını istiyorum canım üzülme tamam mı
Allah razı olsun ...bu devirde kendinden çok başkasına dua eden insanlar bulmak zor..duygulandım valla ..bend e sana edicem inşallah..hatta bak ne olursa olsun hamile kalırsak ilk burdan birbirimize yazalım..bakarsın normal hayatta bile teyzoş olmuşuz...inşallahhhh düşüncesi bile heyecanlandırdı umut doldu içimmmm ben meryem suresine başlamayı düşünüyorum kısmetse
iyi yaparsın tatlım ben hep dualarıma katıcam seni, Rabbim unutturmasın...yazalım elbette burda birbirimizin müjdeleriyle sevinip umutlanıyoruz biz desilkeliyoruz birbirimizi sen de buralarda ol yalnızlık hiç iyi değil zira insan yalnız kalınca başına şeytan üşüşüyor:18: dosta arkadaşa ihtiyacı var hepimizin
ayy ne güzel hamişler çoğaldıklomen ne oluyo yumurta çatlatma iğnesimi
benim az az midem bulanmaya başladı
inşallah bu ay yarar..gerçekten aklıma hiç hamilelik bile gelmedi bu ay desem yeridir.klomenin bittiği gün annem aradı yarın ameliyat olacağım diye,benim ruh halimi düşünün bi,hem anneme üzüldüm,hemde ilacı boş yere kullandım ona üzüldüm. doktor 2 gün sonra testi tekrarla dedi değerin yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyormuş,şimdide onun sıkıntısı sardı.
Pre-Seed jel kullanıp olumlu sonuc alan varmı kızlar?
cnm değerin iyi görünüyo ikiye de katlar inşallah senden böyle hbr duyunca bnde heyecanladm çok sevindm senn adına annene de gecmişler olsn
benim bu ay hamile olma ihtimalim yok denecek kadar azdı..tüm ayı hastanede geçirdim,annem kalp ameliyatı oldu,sürekli ağlıyordum anneme birşey olacak diye..klomeni kullandım ama boşa gitti bu ay dedim..en fazla 2-3 ilişki oldu oda sırf çocuk için...sandalyede uydum gecelerce..dün evime geldim,bugünde doktora gittim ve şoktayım...halbuki gecen aylar ne kadar hesaplamıştım yumurtlama tarihler vs... Rabbim vereceği zamanı biliyor,çok şükür diyorum..inşallah sağlıklada kucağıma alırım
klomen yumurta geliştirmek için verilen bir hap,sonra kontrole gidiyorsun doktora ( ben gidemedim tabi) gerekli görürse çatlatma iğnesi yapıyor sanırım..
inşallah dahada çoğalır bu ay listede hamişler...
kız elletsek göbekle ne alaka allah iyliğini versinben kocama yedirmeye çalışıyorum o yemeyince sinirleniyorum oturup hepsini kendim yiyiyorum
kız elletsek göbekle ne alaka allah iyliğini versinben kocama yedirmeye çalışıyorum o yemeyince sinirleniyorum oturup hepsini kendim yiyiyorum
Ahh kaygılı kaygı duzeyim en üst seviyedeolabilir ama denemelere çalışmalara devam ümitsizlik yok
sen kendini hamile ilan ettin zaten canımhayırlısı olsun
mavi hapmı yoksaonu bende kullandım kullandığım ay hamile kaldım hemde ikiz ama maalesef bu hap bende güzel izler bırakmadı :18:ama genelde güzel sonuçlar elde ediliyor çoğu insan bu hap sayesinde bebeklerini kucağına almışlar
cnm onu bnde arastırmıştım internet sayfasına girip okudm biçok basarı öyküsü var alayım dedim esim istemedi
yok canım yaa ne haddime öyle koydum işte heyecan yaptım, büyük ihtimalle kaldırabilirim zaten
Valla canım ilk başlarda eşime eşlik etmek için bende yiyordum baktım kilo alacagım bıraktım yemeyı benım kocam cok sever aksam otururken birşeyler yemeyi ama ben artık eslık etmıyorum
rengi aklımda değilde,çok kötü mide bulantısı ve saç dökülmesi yapıyor..
sizde baya işe yaramış maşallah ikizler
iyi yapmışsın eşlik etme artıksonra benim gibi olursun eşlik ede ede alıştım şimdi ağzım hiç boş durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?