2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

cnm tebrik ederim bnde kullanıyorm klomen gecen ay işe yaramadı bu ay daha umutluyum inş bnmde işe yarar

inşallah bu ay yarar..gerçekten aklıma hiç hamilelik bile gelmedi bu ay desem yeridir.klomenin bittiği gün annem aradı yarın ameliyat olacağım diye,benim ruh halimi düşünün bi,hem anneme üzüldüm,hemde ilacı boş yere kullandım ona üzüldüm. doktor 2 gün sonra testi tekrarla dedi değerin yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyormuş,şimdide onun sıkıntısı sardı.

ayy ne güzel hamişler çoğaldı klomen ne oluyo yumurta çatlatma iğnesimi

klomen yumurta geliştirmek için verilen bir hap,sonra kontrole gidiyorsun doktora ( ben gidemedim tabi) gerekli görürse çatlatma iğnesi yapıyor sanırım..

inşallah dahada çoğalır bu ay listede hamişler...

cnm değerin iyi görünüyo ikiye de katlar inşallah senden böyle hbr duyunca bnde heyecanladm çok sevindm senn adına annene de gecmişler olsn

cnm değerin iyi görünüyo ikiye de katlar inşallah senden böyle hbr duyunca bnde heyecanladm çok sevindm senn adına annene de gecmişler olsn

sağol teşekkürler canım..bebişler geleceği zamanı çok iyi biliyor.
belkide annemin duaları karşılık geldi bilmiyorum,benden başka bakacak kimsesi yoktu...hep dua etti banada eşimede,rabbim sizede sizin gibi evlatlar nasip etsin diye..

bu haber size en güzel teselli olmuş ananesi iyi olsunda torununa baksın hadi inşallah

klomen yumurta geliştirmek için verilen bir hap,sonra kontrole gidiyorsun doktora ( ben gidemedim tabi) gerekli görürse çatlatma iğnesi yapıyor sanırım..

inşallah dahada çoğalır bu ay listede hamişler...

mavi hapmı yoksaonu bende kullandım kullandığım ay hamile kaldım hemde ikiz ama maalesef bu hap bende güzel izler bırakmadı :18:ama genelde güzel sonuçlar elde ediliyor çoğu insan bu hap sayesinde bebeklerini kucağına almışlar

kız elletsek göbekle ne alaka allah iyliğini versin ben kocama yedirmeye çalışıyorum o yemeyince sinirleniyorum oturup hepsini kendim yiyiyorum

Valla canım ilk başlarda eşime eşlik etmek için bende yiyordum baktım kilo alacagım bıraktım yemeyı benım kocam cok sever aksam otururken birşeyler yemeyi ama ben artık eslık etmıyorum

rengi aklımda değilde,çok kötü mide bulantısı ve saç dökülmesi yapıyor..

sizde baya işe yaramış maşallah ikizler

Valla canım ilk başlarda eşime eşlik etmek için bende yiyordum baktım kilo alacagım bıraktım yemeyı benım kocam cok sever aksam otururken birşeyler yemeyi ama ben artık eslık etmıyorum

iyi yapmışsın eşlik etme artık sonra benim gibi olursun eşlik ede ede alıştım şimdi ağzım hiç boş durmuyo

rengi aklımda değilde,çok kötü mide bulantısı ve saç dökülmesi yapıyor..

sizde baya işe yaramış maşallah ikizler

evet işe yaradı olumsuz yönden maalesef ikizlerimi kucağıma alamadım neyse boşver demek az ilişkiyle oldu yumurcak maşallah

iyi yapmışsın eşlik etme artık sonra benim gibi olursun eşlik ede ede alıştım şimdi ağzım hiç boş durmuyo

Canım kilo bana hi gelmiyor az birey kilo alyım hemen rahatsız oluyorum ağırlaşıyorum dikkat etmekk lazım sende bebişten sonra verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…