2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ya benim eşimde erken boşalma sorunu var...varmı sizlerde böyle sıkıntısı olan...bu durum nasıl aşılır merak ediyorum ne faydalı gelir kocişlere ne yapmak ne yedirmek lazım, bileniniz var mı?:26::26::26:

Canim ortam cok onemli.yapalim bitsin gibi olmamali..muzik lazim.loş ortam.oyalama ..ara verme..bişey yemesi lazim degl sadece :)

Canim ortam cok onemli.yapalim bitsin gibi olmamali..muzik lazim.loş ortam.oyalama ..ara verme..bişey yemesi lazim degl sadece :)

hiçbizaman yapalım bitsin modunda değildir yanlış anlaşılmasın herşey zevkle yapılır öncesi de uzun tutulur ama içerde pek dayanamıyo çok bi git gel yapamıyo yani

Kızlar biliyorum benim ovulasyon sorularımdan bıktınız ama bu son olcak inş ☺️ 12-13. Gün çift çizgiyi gördüm giderek silikleşti bugün 16. Günüm ve tek çizgi çıktı bu ne demek oluyor artık çalışmaları bırakmalıyım adetime 11 gün var 😔 inş olmam

hiçbizaman yapalım bitsin modunda değildir yanlış anlaşılmasın herşey zevkle yapılır öncesi de uzun tutulur ama içerde pek dayanamıyo çok bi git gel yapamıyo yani

Yok canim ..estagfurullah..ister istemez erkekte beyinden hadi tamam diyip boşalma direkti gelince bosaliyim bitsin oluyo erkekte..o anlamda demedim aman :)bide önce uzun tutulunca erken oluyomuş.okumustum bunlari o yuzdn yazdim.

herkesin derdi başka valla canım.benimkiside çok geç sorunu var bana göre.gectıgımız yumurtlama gunlerınden bırınde nerdeyse 2 saatte zor ulastık spermlere bildiğin pert oldum ben bebek derdine neler cekıyoruz..Her şeyin orta yolu iyidir valla.ne az ne çok olmalı.her ikiside kötü kendi konusunda

kızlar karar veremedim ben bu ay içinde ovulasyon testi alsammı acaba? gecen ay ilk kullandım gercı yumurtanın gunlerını yakalamıstım ama gebelık olmayınca bu ay pek kullanma umudumda kalmadı.almasam ıcımde dert olacak keske alsaydım dıye...neyapmalıyım sızce? :44:

kızlar akıntı gibi lekelenmem oldu sanırım yaşadığım yerleşme kanamasıydı:44:

kızlar akıntı gibi lekelenmem oldu sanırım yaşadığım yerleşme kanamasıydı:44:

Hadi canım hayırlısı inşallah :) yarın kana gidicek misin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi canım hayırlısı inşallah :) yarın kana gidicek misin?

evet gidicem durduramaz beni kimse canım ben acıkıyorum midem kazınıyo senınde öylemi

canım 2 günde bir ilişki yapıcaksan boşuna alma benc

biri sormuştu kocacığına nasıl söyledın ne yaptı diye o aksam testı yaptığımda teyit almak istedim birinden eee kimden alcam mecbur gösterdim kocama aslında sürpriz yapıcaktım şimdi konuşuyoruz hep bebeişimiz hakkında sarılıyoruz arada canımızdan bi can diye mutluyuzzz eviizin neşesi olacak nasipse bebişim meleğim

canım 2 günde bir ilişki yapıcaksan boşuna alma benc

gün aşırı yapamayız sanırım canım bazen cok yorgun gelıyor eve.en iyisi yarın alayım ben testleri nette..gecen ay laboquik almıstım fena degıldı ama surelab nasıl bılmıyorum sen hangısını kullandın

evet gidicem durduramaz beni kimse canım ben acıkıyorum midem kazınıyo senınde öylemi

Oooo canım aynen bende de var mide kazinmasi terleme sıcak basması çok var bide

ben laboquık kullandım ve onun yanında verilen ucuz testlerde cıktı bugun kahverengı lekelenmem oldu yerşesme kanaması sanırım döllenmeden 9 gun sonra adete 4 gün kala gerçekleşebiliyomus ben tam yumurtla gününde ki ilişkiden hamile kalmışım
http://www.fertilityfriend.com/home/502d59

17.gündeki ilişki yani bence ateşte ölç onunda faydası var

Oooo canım aynen bende de var mide kazinmasi terleme sıcak basması çok var bide

aynen canım terliyorum ben zaten ateşte ölçüyordum ya bugun ateşim 36.9 a yükselmişti kuru ramazan pidesinden yedim şimdi daha da kazınıyo midem ben oruç tutuyorum ama bugun zorlandım yarın tutmasam mı acaba tam da kandil içim rahat etmıyo:44:

ates ölcüyorum ama cok anlamıyorum acıkcası.vucut ısım yumurtanın olustugu ve çatladıgı gunlerde nasıl olmalı düşmelimi yükselmelimi ısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…