hangileri :):):)
Akinti.ter.gaz.salya.meme ucu :) çok komik ya :)
ya benim eşimde erken boşalma sorunu var...varmı sizlerde böyle sıkıntısı olan...bu durum nasıl aşılır merak ediyorum ne faydalı gelir kocişlere ne yapmak ne yedirmek lazım, bileniniz var mı?:26::26::26:
Canim ortam cok onemli.yapalim bitsin gibi olmamali..muzik lazim.loş ortam.oyalama ..ara verme..bişey yemesi lazim degl sadece :)
hiçbizaman yapalım bitsin modunda değildir yanlış anlaşılmasın herşey zevkle yapılır öncesi de uzun tutulur ama içerde pek dayanamıyo çok bi git gel yapamıyo yani
ya benim eşimde erken boşalma sorunu var...varmı sizlerde böyle sıkıntısı olan...bu durum nasıl aşılır merak ediyorum ne faydalı gelir kocişlere ne yapmak ne yedirmek lazım, bileniniz var mı?:26::26::26:
kızlar akıntı gibi lekelenmem oldu sanırım yaşadığım yerleşme kanamasıydı:44:
Hadi canım hayırlısı inşallah :) yarın kana gidicek misin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar karar veremedim ben bu ay içinde ovulasyon testi alsammı acaba? gecen ay ilk kullandım gercı yumurtanın gunlerını yakalamıstım ama gebelık olmayınca bu ay pek kullanma umudumda kalmadı.almasam ıcımde dert olacak keske alsaydım dıye...neyapmalıyım sızce? :44:
canım 2 günde bir ilişki yapıcaksan boşuna alma benc
evet gidicem durduramaz beni kimsecanım ben acıkıyorum midem kazınıyo senınde öylemi
evet gidicem durduramaz beni kimsecanım ben acıkıyorum midem kazınıyo senınde öylemi
gün aşırı yapamayız sanırım canım bazen cok yorgun gelıyor eve.en iyisi yarın alayım ben testleri nette..gecen ay laboquik almıstım fena degıldı ama surelab nasıl bılmıyorum sen hangısını kullandın
Oooo canım aynen bende de var mide kazinmasi terleme sıcak basması çok var bide
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben laboquık kullandım ve onun yanında verilen ucuz testlerde cıktı bugun kahverengı lekelenmem oldu yerşesme kanaması sanırım döllenmeden 9 gun sonra adete 4 gün kala gerçekleşebiliyomus ben tam yumurtla gününde ki ilişkiden hamile kalmışım
http://www.fertilityfriend.com/home/502d59
17.gündeki ilişki yani bence ateşte ölç onunda faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?