2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ates ölcüyorum ama cok anlamıyorum acıkcası.vucut ısım yumurtanın olustugu ve çatladıgı gunlerde nasıl olmalı düşmelimi yükselmelimi ısı?

bunda yumurtladığını 3 gun sonra anlıyosn ama ov testlerıyle birlikte yapınca daha net oluyo benim tabloyu inceledın mı

bunda yumurtladığını 3 gun sonra anlıyosn ama ov testlerıyle birlikte yapınca daha net oluyo benim tabloyu inceledın mı

yok cnm gormedım tablonu.ben ates olcme yontemını yumurta catladıktan sonra vucut ısısı artıyor ondan anlıyorum.ama tam catlamadan once nasıl ne kadar dusuyor onu daha kestıremedım.bırkaç ay daha olcersem sanırım anlarım kendımdeki ısı durumunu.birde regli gunu cok dusuyor ısım ozaaman anlıyorum kırmızıların gelecegını

Caniimm iki gundur okuyamiyodum.bi saatir okuyorum inan nasil sevindim.anlatamam.
Senle mayis bat larimiz aynıydı hatirliyo musun gecikmisti beraber beklemistik.ama.ikimizin de olmamisti ve simdi hamilesiinn oleyyyy 😊😁 senii cook tebrik.ederim.inşallah hcg iyi cikar devami gelir saglikla.alirsin bebikini kucisine :)

canım bende 2 aydır ölçüyorum onu bende kestiremedim maalesef :44:

sağl kuzum evet hatrlıyorum hatta ben kan tahlılı yaptırmıştım daha burdan takipleşmeye dewam edicezzz inşallah sendende en yakın zamanda bebiş haberi bekliyorum uykularım kaçtı cok heyecanlıyım amin inşallah sağsalim kucağıma alırım

Canım içi yanıyor insanın ama olsun hiç önemli değil :) bende meyve yiyorum elma kesiyor o hissi hep yersem çok kilo alırım şimdiden oruç konusunda bisey diyemem kuzum sen daha iyi bilirsin kendini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende meyveye ağırlık vereyim bari ama karnımı tok tutmaz ki ayyy bakalım yarın neler olcak bi yandan korkuyorum bi yandan ümitliyim sen kadındoguma gittin mi ya da ne zman gidiceksın

bende meyveye ağırlık vereyim bari ama karnımı tok tutmaz ki ayyy bakalım yarın neler olcak bi yandan korkuyorum bi yandan ümitliyim sen kadındoguma gittin mi ya da ne zman gidiceksın

Hamile kalmadan önce gitmiştim canım şimdi perşembe günü randevum var büyük ihtimal yine kan vericem minik tulumba yumurtayken doktor teyzesiyle tanısmıştı

Elma ye lifli olduğu için kesiyor nesfit ye oda bastırıyor yoksa kilolarla başa cikamayiz

Elma ye lifli olduğu için kesiyor nesfit ye oda bastırıyor yoksa kilolarla başa cikamayiz

hımmm iyi bakalım yabancılık çekmiyceksinz yani evet elma iyi fikir nesfit yemem sevmıyorum fındık cevız onlarada başlayalım biz kuzum

hımmm iyi bakalım yabancılık çekmiyceksinz yani evet elma iyi fikir nesfit yemem sevmıyorum fındık cevız onlarada başlayalım biz kuzum

Başlayın kuzum bide kuru siyah üzüm tavsiye ederim :) veeee iyi geceler kuzuuu gözlerim kaymaya başladı mercimegine iyi bak :*

aaa çok ilginçmiş genelde erken boşalma sorunu olur benim bildiğim..belki ozaman yorgun veya stresliydi eşin canım...hani bizim de çok büyük sorun değil ama o erken boşalınca ben daha tatmin olmamış oluyorum çoğunlukla, beraberliği yakalamaya çabalıyoruz ama biraz zor oluyor, bir çaresi olmalı diyerekten kk ya sorayım dedim

O gün stresde etkilemiş olabılır tabıkı lakın genel olarakta hep geç oluyor.o gelene kadar defalarca gelinebilir.bazen içimden hadi birsin artık dedıgım oluyor canım yanıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeme kendini :) almayıncada dert oluyor bana internetten alıyorum ben hem hesaplı hem de çok geliyor

Gunaydin kızlar herkesin kandili mubarek olsun.....gece ilişkide canım çok acıdı hic böyle olmazdı bat 26 temmuz regl yakin diyemi acaba geçen ay böyle olmamıştı hic bekleyemeden direkt dusa girdim böyle olaniniz var mi niye ki acep

canım günaydın sana da :) bata az kaldı ya rahim asağı indiği için penis sert değer acır normal yani :)

canım benim eşiminde bazen kısa sürüyo ya da biz gec orgazm oluyoruz bazende uzun geliyor benimki kuruyo bizim belli olmuo psikolojk sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…