2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canımm ama yerleşmeden beta hcg yükselmez benim bildiğim, yerleşme yeni oluyosa idrarda nasıl çıktı senin sıpa

canım bu lekelenme bazen 6 haftada dahi görülebiliyomuş biraz önce yine yaptım test yine silik

Burnum tıkalı benim bugun de akintim var enee :):)semde hangileri var afroditcim

akıntım var biraz fazla ,gaz problemi var, burnum yaklaşık 15 gündür tıkalı ama ben onu cıbıl gezmeye bağladım :) asırı ter var ciltte değişim olarak da yüzümü bir aydır sivilce bastı resmen :) göğüslerde dolgunlaşma var ama cok az yani adet belirtisi diyorum ben :) sende ?

Son düzenleme:

sivilceyi dert etme sakın bende er ay çıkar bu ayda cıktı yumurtladan itibaren dünden beri göğüs uçlarım acıyo adet olcagım zaman uçları sıkınca acırdı sadece üzerımdekiler değince acıyo

herkese hayırlı kandiller diliyorum bol bol dua bekliyorum sizlerden şimdi kana gidicem yine test yaptım yine silik hadi hayırlısı

off canım biri yardım etse keşke .. neyse kolay gelsn ancak yumurtlama takibindesin sanırım hayırlısı olsun

canım benm ergenlikten sonra cıkmazdı hiç adet günü bi tane cenemde cıkar oranın yerlisi oldu baska da olmazdı yani hiç sevmiyorum yüzümü böle maske yapıyorum ferahlasın diye bana mısın demiyo :) sen hamişliğin tadını cıkar tatlım o göğüsler daha şimdi bişey değil bebiş doğsun 2 3 aylık olsun gör o zaman nasıl acıyo ablamın bebeği 3 aylık oldu sıpa sündürüyo resmen yara olmuş bi de yazık ablam ağlıyo resmen bebiş emerken

kızlar ben kana gidiyorum gelince görüşürüzzzz mutlu haber almak istiyorum

ayyy kıyamam ben şidi bunları çekeyimde daha zamanımız var kıyamadım ablana

off canım biri yardım etse keşke .. neyse kolay gelsn ancak yumurtlama takibindesin sanırım hayırlısı olsun

dinlene dinlene yaparım artık napim canım :) yok canım yumişler bitti adet bekliyorum son 3 gün:18: cuma günü bi test yapıyım diyorum bayramı kafam rahat geciririm hiç değilse..

Bunların bir kısmı bendede var caım özellikle salya olayı gecelerı kendımı kötu hıssedıyorum ama adet oldum

Ya arkadaşlar 3 4 gecedir sıcaktan uyuyamıyorum camın açık olmasına ragmen resmen yanıyorum aksine eşimde gayet iyi sen sıcaklıyorsun diyor adetimede 10 12 gün var gögüslerde epey şişti aradada kasıklarımda hafif agrı ve sancı oluyo sizce varmıdır bişey yoksa sadece benmi heveslendim.

kızlar akıntı gibi lekelenmem oldu sanırım yaşadığım yerleşme kanamasıydı:44:

Ohhh maşallah bebişin yerinide alıyor canım :)

Ne güzel mutluluk canım okuyunca ben duygulandım heyecanlandım o an gözümün önüne geldi Allah'ım korusun canım :)

herkese hayırlı kandiller diliyorum bol bol dua bekliyorum sizlerden şimdi kana gidicem yine test yaptım yine silik hadi hayırlısı

Hayırlı knadiller canım İnşallah degerın yuksek cıkacak mutlu haberlerle geleceksın :)

üzülme canım ağustos sana uğurlu gelecek inşallah

İnşallah canım hepimize uğurlu gelsin

bende diyorum bu kulaklarıma ne oluyor eğer bu ay adet olursan inşallah bebiş olur bi dahaki ay o testleri brakıp günaşırı ilişkini yaşa olur mu kaygılını mutlu et

GÜNAYDIN TÜM TOPİC HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN RABBİM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN VE HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH

Sen bi an çıkıp ben dayanamadım bütün testleri yaptırdım diyeceksin gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…