- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Canım geç yumurtluyo olmalısın test yapmaya devam
balım 24. gun cok gec degılmı.ates tablom da pek musaıt degıl gıbı yumurtlamaya.bide akıntım sarı yapıskan. oylekı test ıcın bardaga çiş yaptımya işte çişim öle bulanıktıkı partukuller yuzuyordu. ayyyy bu ay bana bıseler oluyo bebıskomm
merhaba,
ben allah nasip ederse ağustos gibi hamile kalmayı düşünüyorum.
Sarımsı akıntı hem adet ( ki bende adet belirtisi) hem gebelik hem enfeksiyon belirtisi kuzucum ... valla bazı bayanlarda adet öncesi kaln yumrta adetten sonra çatlayıp erken döllenmeye sebep olabiliyor ... belki öyle olur ne dersin
Teşekkürler canım darısı sizlere inşallahHayırlı olsun tekrar :)) Artık tadını çıkar hamileliğininİnşallh sağlıklada kucağına alırsın canım
Ama bebeklerim böyle çok aklımda oluyor 7/24 bebek düşünerek geçiriyorum günümü. Dün akşam eşimide üzdüm boşyere. Çok üzüldü diğer ay söz veriyorum her gün deneyeceğiz dedi. Dün biraz değilsem diye onu suçlar gibi konuştum.
Bende de kanama olmadı zaten olayı başarmamız bizim bir ayımızı aldı çok acı duydum ben. Neden kanamadığını hala anlamış değilim annem küçükken yüksekten atladığımda yada bisiklete bindiğimde uyarırdı kendine zarar verirsin diye bir onlar geliyo aklıma acaba yanlış bir hareketmi yaptım diye :44:
Kızlar benim bat geçeli beş gün oldu eğer bugünde olmazsam yarın test yapıcam ama korkuyorum çıkmaz diye :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar adet oldum
canım kısmet değilmiş bu ay inşallah ağustosta güzel haberler alırız senden
Yeni bat alayım
ben de adet oldum :) 30 ağustos olarak ekler misin
Bende bilmiyorum canım ama öğrenmek lazim acaba kisaa sürede sonuç cikiyo mu
Yap canım artık çıkması lazım inşallah da çıkar güzel haberler verirsin bize
Inş bebistendir cnm gogsun dolgunlasmis çünkü:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?