2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım geç yumurtluyo olmalısın test yapmaya devam

balım 24. gun cok gec degılmı.ates tablom da pek musaıt degıl gıbı yumurtlamaya.bide akıntım sarı yapıskan. oylekı test ıcın bardaga çiş yaptımya işte çişim öle bulanıktıkı partukuller yuzuyordu. ayyyy bu ay bana bıseler oluyo bebıskomm

Sarımsı akıntı hem adet ( ki bende adet belirtisi) hem gebelik hem enfeksiyon belirtisi kuzucum ... valla bazı bayanlarda adet öncesi kaln yumrta adetten sonra çatlayıp erken döllenmeye sebep olabiliyor ... belki öyle olur ne dersin

merhaba,

ben allah nasip ederse ağustos gibi hamile kalmayı düşünüyorum.

ah ahhh keske herkes ıstedıgı zamanda bunu basarabılse. inş rabbım gonlune gore verır. ama bu ısler ısmarlama olmuyo haberın olsun.işin içine girince anlıo ınsan gorundugu kadar kolay degıl gebe kalabılmeyı basarmak

infeksiyon olmadıgından emınım dıger 2 ıhtımalden bırı bakalım artık . teste tekrar baslıyorum

Kızlar benim bat geçeli beş gün oldu eğer bugünde olmazsam yarın test yapıcam ama korkuyorum çıkmaz diye :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım olcagı varsa oluyo benımde 7/24aklımdaydı ama oldu burda takılmakla alakası yok stresının bence

valla bilmiyorum canım. Allah ne zaman kısmet ederse.7 yaşında bir oğlum var. Gönlümde birde kızım olsun istiyorum ama. kız bebek için internetten araştırdım ama her yerde farklı yazıyor. Hayırlısı Allahtan artık.

Benimde hiç kanamam olmadı sadece bir kaç gün wc ye gittiğimde peçeteye pembemsi azcık leke tarzı oldu varla yok arasındaydı zaten.anneminde olmamış kanaması sanırım fizyolojik olarak ona benzedim

Kızlar benim bat geçeli beş gün oldu eğer bugünde olmazsam yarın test yapıcam ama korkuyorum çıkmaz diye :/

Yap canım artık çıkması lazım inşallah da çıkar güzel haberler verirsin bize

Yap canım artık çıkması lazım inşallah da çıkar güzel haberler verirsin bize

İnş çıkar canım ya belim ağrıyor ama hayırlısı artık

ben senden umutluyum canım hadi bakalım

lovely deki bu duygusallık ve depresif hal de bebiş habercisi olabilir diye düşünüyorum çünkü çok pozitif biriydi taki bugünlere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…