2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende de koku ve sarılık var önce berraktı çünkü 3 litre su içiyorum ama bu ay sapsarı :2:

:26: kızlar benm idrarımda koku oldu az önce neden olabilir bilen var mı

Benim düşen bebeğimde ilk fark ettiğim belirtiydi. İdrarım sarıydı ve karbonat benzeri bir koku alıyordum hep. Diğer belirtileri sonra ortaya çıkmıştı.

şekerim sen hamiş olabilirsin bence en doğrusunu Allah bilir tabi, ama bana öyle geldi

kızlar ben hamiş olursam benim annemin nenesi, torununun torununu görecek var mı sizde öyle bişey bi de tek ümit benim bakalım ilk denemede olacak mı bu arada ya çok yedim diye ya da hamişim bulantım var

oooooooooooooo inanmıyorum ananenin nenesi mi kız bunların yaşı kaaaaaaaç maşallah

kızlar ben hamiş olursam benim annemin nenesi, torununun torununu görecek var mı sizde öyle bişey bi de tek ümit benim bakalım ilk denemede olacak mı bu arada ya çok yedim diye ya da hamişim bulantım var

benim de 2 gündür bulantım oluyo canım sadece gündüzleri böyle hafif hafif:26:

Benim düşen bebeğimde ilk fark ettiğim belirtiydi. İdrarım sarıydı ve karbonat benzeri bir koku alıyordum hep. Diğer belirtileri sonra ortaya çıkmıştı.

benm adete 3 gün kaldı canım 26 sı sen ne zaman fark etmiştin bunu peki

kızlar konumuzu farklı yöne çekmek istemem ama geçen akşam sahura pizza yaptım eşim bayıldı az önce yine hamurunu mayaladım hamurum mayalanırken size de tarifini vereyim istedim sahura alternatifiniz olur belki diye

Hamur Malzemeleri
-1 su bardağından az un
-1 tatlı kaşığı instant maya
-1 çay kaşığı kabartma tozu
-yarım çay bardağı süt
-2 yemek kaşığı sıvı yağ
-su
-tuz ve şeker

Sos Malzemeleri
-1 kaşık salça
-yarım domates
-az tereyağ
-1 kaşık zeytinyağı
-kekik
-kırmızıbiber
-1ezilmiş sarımsak

Üzeri İçin
-sucuk
-zeytin
-kaşar
-biber
-domates..vs

Yapılışı

süt,maya,şeker,tuz karıştırılır
kapta un kabartma tozu sıvıyağ su yoğurulur, sütlü maya eklenir yoğurulup 1 saat üstü streçlenip mayalanır
tereyağında salça domates zeytinyağı kekik kırmızıbiber sarımsak kavrulur
pizza üstü için malzemele doğranır
mayalanan hamur merdaneyle yağlanan tepsi boyutunca açılır
daha önceden ısıtılmış 200C fırında 20 dk pişirilir
sos ve malzemeler eklenip 15 dk pişirilir
kaşar eklenip 5dk pişirilir

inş hamile arkadaşlarımızın canı istemez eğer isterse sözüm olsun onlarada yapayım:)

Eklentiler

• $image.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 31
benm adete 3 gün kaldı canım 26 sı sen ne zaman fark etmiştin bunu peki

2 gün kalmış cnm 26yı sayma ben bulunduğum günü de saymıyorum batı da saymıyorum acaba yanlıs mı yapıyorum??? nezaman test yapamyı düşünüyosun canım?

Son düzenleme:
2 gün kalmış cnm 26yı sayma ben bulunduğum günü de saymıyorum batı da saymıyorum acaba yanlıs mı yapıyorum??? nezaman test yapamyı düşünüyosun canım?

yapın kızlar test gelsin sizlerden de hamiş haberleri

peki bu belirtiler neyle alakalı çıktı canım korktum çok bende aynı belirtileri yaşıyorum , koyu sarı ve kokuyor

canım gecikme ihtimaline karsı dedim 3 yoksa evet bugun 2 gün kaldı yarın sabah test yapıcam ama negatifi görmekten korkuyorum :18: bugun de var bu arada idrarda koku :26:

yapın kızlar test gelsin sizlerden de hamiş haberleri

inşallah canım daha önce de mutfak dolabı sildim ama dün karnım bacaklarım çok fena ağrıdı yattım kalktım hala ağrıyo bugunu atlatsam yarın olsa yarın test yapıcam ben bakalım ne olacak

meerhaba kızlar an ıtıbarıyle ates tablom bu seklı aldı. bu gun atesım yukseldı ve tabloya gore dun regl olmalıymısım:44:

Ee test falan yapmayacak misin geçtiği için ben geçmeden bile kaç kez yaptım

benım adetım duzensızdı. o yuzden tam nsu tarıhte olcam dıyemıyorum tahmını 29 u dıye beklıyorum ama erken yumurtladıysam kı tabloya gore ole dun oluyo beklenen tarıh. emın olamıyorum. tek cızgı gorecıgımı bıldıgım ıcın yapmayacagım korkuyorum

Bende yapayım kocısıme tarıf ıcın tşk cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…