- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Allaha emanet olun kızlar hayırlı kandiller hepinize tekrardan...
....itiraf ediyorum benim zarım kanamadı hiç acıda çekmedim ilk günden beri kocamı çok istiyorum hep ıslak oluyodoktora sordum zarın duruyo dedi işte yıllarca koru aman bi şey olmasın de gerdekte kanama bile göremedim keşke böyle olmasaydı kocam için hiç sorun olmadı ama ben çok üzüldüm o anı yaşamak isterdim
itiraf ediyorum benim zarım kanamadı hiç acıda çekmedim ilk günden beri kocamı çok istiyorum hep ıslak oluyodoktora sordum zarın duruyo dedi işte yıllarca koru aman bi şey olmasın de gerdekte kanama bile göremedim keşke böyle olmasaydı kocam için hiç sorun olmadı ama ben çok üzüldüm o anı yaşamak isterdim
Dediğim gibi sana özel değil lafım ben bu lafı hayatımın her alanında çok kullanırım ve evet insan neye inanırsa davranışlarına da o yansır bu konuda haksız olduğumu düşünmüyorum. Eğer kırdıysam üzgünüm ama dost acı söylermiş[/QUOT
bazen zikir fikirden değil bilgiden de ileri gelebilir..
ben de şöyle düşünürüm, hiç kimsenin içini bilemeyiz. Allaha emanet ol canım.
6 gün kaldı canım:18:
nereye kız saçmalama yoksa kırıldınmı bize:44:
bazen zikir fikirden değil bilgiden de ileri gelebilir..
ben de şöyle düşünürüm, hiç kimsenin içini bilemeyiz. Allaha emanet ol canım.
kan, idrar, hormon ister kuzum, yumurtalıklarına bakar... bu arada yumoş oluşup oluşmadığını sor çünkü sen sormazsan o pek konuşmaz gerekeni söyler sadeceFolik asit kullanıyorsun değil mi
hormonlara 3. gün bakılır kuzum ondandır
kızlar valla en olmadık şeyleri bile konuşur olduk çok alemiz biz yaaa
Uzum sende bendensin kuzum ama ben bi kere canım yanınca hemen doktora koştum sağolsun kurtardı beni zardan hatta eşime takılırım bazen kızlığımı doktoruma verdim diye
Kaygılı kız senin ki bayaaaa esnekmiş aahh ahh benimkide geçit vermiyordu vallaaa
folık asıt kullanıyorum basladım 10 gundur.tahliller cok pahalı tutarsa yaptıramam sanırım.
yok çıkıyorum
Benimki de kanamadi hiç de acı olmadı bende isterdim yaşamayı ya:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
esnek olması beni üzdü hiç tahmin etmezdim böyle olacağını hayatta başıma bu da geldi önemli olan insanın temiz olması ama gelmeyince yine de kötü hissettim
valla canım gayette ıyı benım adet gunumde 56 ıdı tabrık ederım gozun aydın allahım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın
esnek olması beni üzdü hiç tahmin etmezdim böyle olacağını hayatta başıma bu da geldi önemli olan insanın temiz olması ama gelmeyince yine de kötü hissettim
ya bak işte kadın dokto hazimtine uğradım yine dün adetimin 3 günüydü bi arkadaş yine 3 günde test yapılıyo dedi söyledim doktora yo ne testi dedi gıcık
Bende de kanama olmadı zaten olayı başarmamız bizim bir ayımızı aldı çok acı duydum ben. Neden kanamadığını hala anlamış değilim annem küçükken yüksekten atladığımda yada bisiklete bindiğimde uyarırdı kendine zarar verirsin diye bir onlar geliyo aklıma acaba yanlış bir hareketmi yaptım diye :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?