- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Evet ama başka testte yapayim negatif :44: arayacaklar beni bekliyorum hala.. şans yok bende galiba makineleri bozuldu.. stres olmayayim en adindan eşim için yok negatif dedimkıyamam sanaaasen dün silik 2. çizgi cıktı dememiş miydin şimdi neden bu kadar umutsuzsun tatlım iyi düşün iyi olsun
0.100 negatif yanitest mağduru oldum
Üzüldüm ama çok değil hayırlısı canimÜzülme canım hayırlısı olsun daha yolun başındayız üzülmek yok durmak yok çalışmalara devam
Üzülme canım hayırlısı olsun daha yolun başındayız üzülmek yok durmak yok çalışmalara devam
Ewet canim yaz aynı sen deki gibi oldu bebetime testini almiyoruz kuşlarSıkma canını bebeğim bende öyle oldum biliyorsun
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün
Canım negatif sonuçMerhaba canım naptın sonuç kesinleştimi ?
Canım negatif sonuç
Sen yarın yap kuzum bayrama inşallah yavrunla girersin
cnm bnde pek anlamıyorm da normalde ilk idrarla diyolar hani tüm gece sıvı almıyorz sanırım ondan bana kalırsa sn iftara doğru yap ki idrarına cok sıvı karışmamış olur o zmna kadar atarsın
Evet ama başka testte yapayim negatif :44: arayacaklar beni bekliyorum hala.. şans yok bende galiba makineleri bozuldu.. stres olmayayim en adindan eşim için yok negatif dedimtutmuş sa eğer eşime gerçek bir sürpriz olacak
sana da iyi bayramlar iyi tatiller canım sağlıkla git gel :)kızlar ıyı aksamlar ben bu gece kastamonuya gıdıyorum tatıl ıcın dua edın sag salım gıdelım gelınce bol bol hamıs haberlerı alırız ıns tatıl bana cok ıyı gelecek sımdıden herkeze ıyı bayramlar
hmmm öyle mi diyosun canım yaparım belki du bakayım, benim mide bulantım arttı bugün buarada bakalım neden
kızlar ıyı aksamlar ben bu gece kastamonuya gıdıyorum tatıl ıcın dua edın sag salım gıdelım gelınce bol bol hamıs haberlerı alırız ıns tatıl bana cok ıyı gelecek sımdıden herkeze ıyı bayramlar
Bayram gelmeden sessizlik coktu kizlar nerelerdesiniz benim kocis kortizon u yedi rahatladi ama galiba kac gundur yedigi igne ve ilaclardan dolayi kalan spermlerden hayir gelmez bize. Kismet diyorum artik vardir bi bildigi allahin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?