2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kıyamam sanaaa sen dün silik 2. çizgi cıktı dememiş miydin şimdi neden bu kadar umutsuzsun tatlım iyi düşün iyi olsun
Evet ama başka testte yapayim negatif :44: arayacaklar beni bekliyorum hala.. şans yok bende galiba makineleri bozuldu.. stres olmayayim en adindan eşim için yok negatif dedim tutmuş sa eğer eşime gerçek bir sürpriz olacak

cnm bnde pek anlamıyorm da normalde ilk idrarla diyolar hani tüm gece sıvı almıyorz sanırım ondan bana kalırsa sn iftara doğru yap ki idrarına cok sıvı karışmamış olur o zmna kadar atarsın

ayyyy haklısın iftara yakın yapayım o halde

kızlar ıyı aksamlar ben bu gece kastamonuya gıdıyorum tatıl ıcın dua edın sag salım gıdelım gelınce bol bol hamıs haberlerı alırız ıns tatıl bana cok ıyı gelecek sımdıden herkeze ıyı bayramlar

0.100 negatif yani test mağduru oldum

canımm üzme kendini tamam mı en kısa zamanda olacak inşallah

sana da iyi bayramlar iyi tatiller canım sağlıkla git gel :)

iyi bayramlar canım ve iyi yolculuklar güle güle git gel inş

Bayram gelmeden sessizlik coktu kizlar nerelerdesiniz benim kocis kortizon u yedi rahatladi ama galiba kac gundur yedigi igne ve ilaclardan dolayi kalan spermlerden hayir gelmez bize. Kismet diyorum artik vardir bi bildigi allahin

Kızlar kist varsa bel ve kasık agrisi yapar mı? Bir haftadır cok agrım var ayakta kalınca daha da ağrıyor . Yarın adet gunum. Kist mi var acaba

Bayram gelmeden sessizlik coktu kizlar nerelerdesiniz benim kocis kortizon u yedi rahatladi ama galiba kac gundur yedigi igne ve ilaclardan dolayi kalan spermlerden hayir gelmez bize. Kismet diyorum artik vardir bi bildigi allahin

Bayramda sessiz olacak buralar anlaşıldı

Geçmiş olsun canım ilaçların işe yaramasına sevindim

Benim koca hala yollarda İstanbulun bi yakasından bi yakasına geçmek zor bacım bu ay hayır gelmez bana bu heriften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…