bilemem belkide hamişsinama adetin geçmeden buna odaklanma hamileyim düşüncesine kapılma sonra bi bakmışsın adetin geçmiş
Canım hamişsin dua et bana. Tutar belki 10 dk sonra sonucumu alacagim ham isimdir inş hayirlısıyla
erkek dediydim ben karnın sivri duruyo çünkü
maaşallah bebişe
kizlat bocumu gordum doktoru zorlayarak cinsiyetini sordum ney degil ama dedi erkege benziyor dedi paşa geliyo sanirsam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eğer geç çıktıysa olmayabilir kuzum sıkma canını dur bakalım
bu arada malatyaya gşdiyordun değil mi
Ewet canim malatya ya gidiyoruz amcam gelin almaya
10 dk si var cani.mcnm çıkmadı mı sonuccc bekliyorz heyecanlaa
Canım soğan kürünü yaptım ama işe yaramadı ne kistim gitti nede hamile kaldım eğer adetim gelirse hayıt suyu içicem bu sefer bununda faydası varmış hamile kalanlar çok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim çik. kisti çok minikse işe yarama ihtimali var ama 4 cm in üstündekilere hiç bişey fayda etmiyor benimkide zaten 6 idi ama geçen yıl kurtuldum kendilerinden
Ben adıyamanlıyım canımmalatyalıyım bende
geçen oraya gideceğinizi okuyunca hemşo sandım seni
iyi yolculuklar canım 10 ağustostada ben gideceğim
SONUÇ ÇIKMADI MI
hm maşallahı varmış seninikilerin neyseki kurtumuşsun
ayy inşallah o kadar uğraşıyoruz bi fayda görebilsek keşke sana yaramadımı soğan kürüumarım bana yarar inşallah yakıda yapacam bu ay oda işe yarar belki
Canım valla ben faydasını görmedim ama inş.sen görürsün adetin yedinci günü başlanıyor biliyosun dmi canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
avat dün başladım ve 15 gün devam edilecek demi
İnş canım benim alet bozuk bekletip duruyorlar ve ben eşime negatif dedim o ümitsiz ya zaten şu an mor alim iyi duruyor pozitif olunca söylerim ancak kandirdigimi:44:canım test yaptırmışın merakla bekliyorum sonucun inşallah beklediğin gibidir:)
Canim sende de adete benzer sancilar var mi :44:canım test yaptırmışın merakla bekliyorum sonucun inşallah beklediğin gibidir:)
kıyamam sanaaaİnş canım benim alet bozuk bekletip duruyorlar ve ben eşime negatif dedim o ümitsiz ya zaten şu an mor alim iyi duruyor pozitif olunca söylerim ancak kandirdigimi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?