Evet canim minnaklar onlar ☺☺Canlarım güne soruyla başlamak istiyorum merak ediyorum :) biz adetim bittikten sonra çalışmalra başladık bu ay yasık koyuyorum aaklarımı kaldırıyorum dısarı kacmalarına hıc ızın vermıyorumama bir süre sonra ayaklar yoruluyor indiriyorum ve lavaboya kalkıyorum benden su gıbı bırsey akıyor ayagımı uzatır uzatmaz bende akıntı oldu zaten dıyorum lavaboya gıdıyorum gecenkı ılıskıde boyle dıyıp gıttıgımde lavaboda şeffaf uzun bır akıntı geldı o nedır cozemedım :26: acaba sperm mı dedım dun bır oncekı gün kadar gelmedi akıntı ama o su gibi akıntı yine geldi benim mnnaklarmı acaba onlar
Evet canim minnaklar onlar ☺☺
Yinemi içimde tutamadım kaçtılar yani :44:üzüldüm bak şimdi ben sanırım bu işi beceremiyorum
Benden cikmiyo hic ben de buna takılıyorum acaba cok mu az geliyo diye :/ ama canim brn calisma sirasinda da yastik koyuyorum hep yuksekte belim yani ondan yani belmi de
Nasılsınız canlar :) Canlarım güne soruyla başlamak istiyorum merak ediyorum :) biz adetim bittikten sonra çalışmalra başladık bu ay yasık koyuyorum aaklarımı kaldırıyorum dısarı kacmalarına hıc ızın vermıyorumama bir süre sonra ayaklar yoruluyor indiriyorum ve lavaboya kalkıyorum benden su gıbı bırsey akıyor ayagımı uzatır uzatmaz bende akıntı oldu zaten dıyorum lavaboya gıdıyorum gecenkı ılıskıde boyle dıyıp gıttıgımde lavaboda şeffaf uzun bır akıntı geldı o nedır cozemedım :26: acaba sperm mı dedım dun bır oncekı gün kadar gelmedi akıntı ama o su gibi akıntı yine geldi benim mnnaklarmı acaba onlar
Günaydın tatlım :) uzayan akıntı normal ilişki sonrası çoğumuzda oluyordur mutlaka.Yatma süreni uzat canım ayakların yorulunca indir bekle yüzüstü yat yine gelecektir ama miktarı azalıyor nekadar beklersen kadınlarda spermlerin dolduğu bir alan varmış oraya depolama işlemi yapıyormuş rahim günübirlik yapınca hiç boş kalmıyor bazen hergün :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım eklerim ama kaç aydır deneme yaptığını da söylemelisin... Birde sonuç isterim
merhaba kızlar inşallah bayram hepiniz için güzel geçmiştir. Çalışmalar devam bata son 9 kaldı 7.denememiz bakalım herşeyin hayırlısı :18:
kuzum ben 3 ay önce almıştım
30 ov. testi ve 5 gebelik testine 30 tl verdim
marka laboquick ve ben memnun kaldım hala 4 tane var o da adet olursam diğer aya kalıır
Canim ben invisible diye birinden alıyorum laboquick hepimiz memnunuz muhakkak gebelik testi de yaninda olandan al :)
Hadi kizlar mesai ye baslayin da sayfa senlensin biraz pek bi yalnız kadik yahu :)
:) Hım anladım canım sıkıntı yok yani tatlım benimde canım sıkılıyordu :) rahatladım canım evet canım ıkı gun üst üste oluncamasallah hıc boş bırakmıyoruz zaten bugunden sonra yumurtlama dönemıne giriyorum hesaplayıcılara göre agustos hamıle kalma ihtimalimin en yüksek oldugu gün gercı ona takılmadan canımız ıstedıınde ılıskı yasıyoruz bu ay rahatım ama esımın ıstegı gordukce ben daha cok sabırsızlanıyorum cıkkınca da uzuluyorum yıne olmadı dıye bende ben bu tutma ısını beceremıyorum dıye dusunmeye baslamıstım artık :) senın minik tulumban nasıl canım nasıl gidiyor :)
Mogami canım benim deneme sayımı 2 yapar mısın canım çünkü ben denemeye geçtiğimiz ay başladım bu ay 2. kez deneyeceğiz. 2 önceki deneme sayılmazdı tek gecelik bişiydi.
Rahat ol tatlım benden de akan giden oldu duş alırken dikkat ettim fazla kurcalamamaya :) yapın tatlım boş kalmayın hamile kalınca duraklama oluyor zaten yasak olunca kardes kardes yatıyoruz kocacımla kuzu gibi bakıyor bana :) yavrum kiyamiyorum onada.Minik tulumbam iyi çok şükür arada midem altüst olsada mide bulantısını çok yaşayan biri değilim şuan uykucu yaptı annesini :) ağustosun ortası gibi minik pıt pıt kalbini dinlicez yavrumun inşallah.
Merhaba kizlar hayırlı bayramlar şükürler olsun hamileyim inşallah bütün isteyenlere de nasip olur ilk bebeğim ede bu ayda hamile kalmıştım ama 4 aylıkken kaybetmiştm inş. Bu sefer nasip olur kucağıma almak inş. nolur dua edin bana buarada batımı 26 temmuz du 3 gün geçti bu gün kan testinde 900 çıktı normal mi szce
Inşallah cnm inş seninde güzel haberlerini bekliyorum tez zamanda nasip olsun inş. Dua ediyorum sana cnmcanım ya çook sevindim allahım inş. bu sefer sağsalim kucağına almayı nasip eder
Inşallah cnm inş seninde güzel haberlerini bekliyorum tez zamanda nasip olsun inş. Dua ediyorum sana cnm
Rahat ol tatlım benden de akan giden oldu duş alırken dikkat ettim fazla kurcalamamaya :) yapın tatlım boş kalmayın hamile kalınca duraklama oluyor zaten yasak olunca kardes kardes yatıyoruz kocacımla kuzu gibi bakıyor bana :) yavrum kiyamiyorum onada.Minik tulumbam iyi çok şükür arada midem altüst olsada mide bulantısını çok yaşayan biri değilim şuan uykucu yaptı annesini :) ağustosun ortası gibi minik pıt pıt kalbini dinlicez yavrumun inşallah.
Hayırlısı cnm sıkma canını ben bu ay kafama Takma.mıştım bak Oldu ama ben yumurtlama zamanın da hergün çalışma yapmıştık cnmhamişlerin duası kabul olurmuşhayırlısı canım benim bata 7 gün var ama umudum pek yok ramazan ayı malum çalışmalar pek yoğun olamadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?