2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canim minnaklar onlar ☺☺

Yinemi içimde tutamadım kaçtılar yani :44: üzüldüm bak şimdi ben sanırım bu işi beceremiyorum

Benden cikmiyo hic ben de buna takılıyorum acaba cok mu az geliyo diye :/ ama canim brn calisma sirasinda da yastik koyuyorum hep yuksekte belim yani ondan yani belmi de

Benden cikmiyo hic ben de buna takılıyorum acaba cok mu az geliyo diye :/ ama canim brn calisma sirasinda da yastik koyuyorum hep yuksekte belim yani ondan yani belmi de

Seninki ne güzel çıkmıyormus :) Ben çalısmadan sonra koyuyorum zaten oylece durdugumda akmıyor hıc dısına cıkmıyor ama daha sonra su akıyor sankı ve akıntı oluyor anlamadım ama ka dakıka öylece duracagımkı ayaga kalkamasam ayaklarımı ındırıp zattıgımda hafıf hafıf akmaya baslıyor

Son düzenleme:

Günaydın tatlım :) uzayan akıntı normal ilişki sonrası çoğumuzda oluyordur mutlaka.Yatma süreni uzat canım ayakların yorulunca indir bekle yüzüstü yat yine gelecektir ama miktarı azalıyor nekadar beklersen kadınlarda spermlerin dolduğu bir alan varmış oraya depolama işlemi yapıyormuş rahim günübirlik yapınca hiç boş kalmıyor bazen hergün :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) Hım anladım canım sıkıntı yok yani tatlım benimde canım sıkılıyordu :) rahatladım canım evet canım ıkı gun üst üste olunca masallah hıc boş bırakmıyoruz zaten bugunden sonra yumurtlama dönemıne giriyorum hesaplayıcılara göre agustos hamıle kalma ihtimalimin en yüksek oldugu gün gercı ona takılmadan canımız ıstedıınde ılıskı yasıyoruz bu ay rahatım ama esımın ıstegı gordukce ben daha cok sabırsızlanıyorum cıkkınca da uzuluyorum yıne olmadı dıye bende ben bu tutma ısını beceremıyorum dıye dusunmeye baslamıstım artık :) senın minik tulumban nasıl canım nasıl gidiyor :)

merhaba kızlar inşallah bayram hepiniz için güzel geçmiştir. Çalışmalar devam bata son 9 kaldı 7.denememiz bakalım herşeyin hayırlısı :18:

merhaba kızlar inşallah bayram hepiniz için güzel geçmiştir. Çalışmalar devam bata son 9 kaldı 7.denememiz bakalım herşeyin hayırlısı :18:

Merhaba canım çok şükür güzel geçti canım çalışmalara devam durmak yok canım hadi bakalım canım senin bata az kalmış inşallah hayırlı sonuç olursun benim bata daha çokkk var :)

kuzum ben 3 ay önce almıştım

30 ov. testi ve 5 gebelik testine 30 tl verdim
marka laboquick ve ben memnun kaldım hala 4 tane var o da adet olursam diğer aya kalıır

Canim ben invisible diye birinden alıyorum laboquick hepimiz memnunuz muhakkak gebelik testi de yaninda olandan al :)

Kızlar teşekkür ederim aldım bende satıcı İzmir'denmiş zaten yarın gelir hemen kargom. 30 ovulasyon +5 gebelik testi olanı aldım inş. hayırlı olur bu sefer. Dün göbeğimi gören herkes hemilemisin diye sordu. Babam bile öyle zannetmiş bayramda. Kayıvaldemde dün üstüne mi görüyorsun acaba dedi ama değil bence çok yoğun ve ağrılı bir şekilde adet görüyorum. 2 tane ağrı kesici içtim banamısın demedi. İlk gün ağrıdan uyuyamadım nasıl özledim doğum kontrol haplarımı.

Hadi kizlar mesai ye baslayin da sayfa senlensin biraz pek bi yalnız kadik yahu :)

Helloooooooo canım biri beni mi çağırmış? Maalesef geldim ve adaptasyon sorunu yaşıyorum şuan. Eşimde pzts başlıyor işe çok kıskanıyorum onu. Onun yerinde ben olup o yatakta ben uyumalıydım.

Mogami canım benim deneme sayımı 2 yapar mısın canım çünkü ben denemeye geçtiğimiz ay başladım bu ay 2. kez deneyeceğiz. 2 önceki deneme sayılmazdı tek gecelik bişiydi.

Rahat ol tatlım benden de akan giden oldu duş alırken dikkat ettim fazla kurcalamamaya :) yapın tatlım boş kalmayın hamile kalınca duraklama oluyor zaten yasak olunca kardes kardes yatıyoruz kocacımla kuzu gibi bakıyor bana :) yavrum kiyamiyorum onada.Minik tulumbam iyi çok şükür arada midem altüst olsada mide bulantısını çok yaşayan biri değilim şuan uykucu yaptı annesini :) ağustosun ortası gibi minik pıt pıt kalbini dinlicez yavrumun inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mogami canım benim deneme sayımı 2 yapar mısın canım çünkü ben denemeye geçtiğimiz ay başladım bu ay 2. kez deneyeceğiz. 2 önceki deneme sayılmazdı tek gecelik bişiydi.

Evet canım Lovely deneme süresini düzeltirken sana zahmet benimkinide düzeltirmisin benimkide bu ay ikinci ondan önceki ay bir kerelik olan eğlencesine yaşadık :)

Son düzenleme:

Ohh ne güzel canım çok sevindim hadi bakalım ne güzel miden fazla bulanmıyormuş inşallah hep öyle devam eder .:) duş hemen almıyorum sabaha bırakıyorum suyla teması kesiyorum :) ayy yazık adama ama mecbur birazcık dayanacak :) şimdilik öylece uyuyun özlemiş olur hem :)

canım ya çook sevindim allahım inş. bu sefer sağsalim kucağına almayı nasip eder

Kızlar bu ovulasyon testinin inceliklerinden bahseder misiniz biraz.

Akşam saatlerinde mi sabah saatlerinde mi yapılmalı?

Her gün aynı saatte mi? Günde kaç kere yapılmalı?

Kaçıncı gün başlanmalı?

Çooooookkk çoookkk bilgi istiyorum bu konuda.

Inşallah cnm inş seninde güzel haberlerini bekliyorum tez zamanda nasip olsun inş. Dua ediyorum sana cnm

hamişlerin duası kabul olurmuş hayırlısı canım benim bata 7 gün var ama umudum pek yok ramazan ayı malum çalışmalar pek yoğun olamadı malesef

Opraaaaa olsada bizde kuzu koyun gibi baksak birbirimize. Bu ay kurtla kuzu şeklinde takılacağız. Bu arada yerim o tosbiki ben.

Son düzenleme:
hamişlerin duası kabul olurmuş hayırlısı canım benim bata 7 gün var ama umudum pek yok ramazan ayı malum çalışmalar pek yoğun olamadı malesef
Hayırlısı cnm sıkma canını ben bu ay kafama Takma.mıştım bak Oldu ama ben yumurtlama zamanın da hergün çalışma yapmıştık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…