2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Birden fazla yumurtlama olabiliyor canım...bi de affedersin ilişki olunca spermlerin hepsi bi anda çıkmıyor bi kaç gün sürebiliyo vajinayı kayganlastiriyo...o ikinci kez mi yumurtluyorum acaba diye kafa karistiriyo

Valla bikaç defa okudum iyi anlayabilmek için Şimdi ayın 6 sından saydığımızda bir hafta olmuş yani adet bitiminden 4 gün sonra akıntın gelmiş bana sorarsan yumurtlama olabilir benimde adetim 6 gün sürdü bitti 3 gün sonra akıntım geldi bende erken yumurtladığımı düşünüyorum sanırım sende erken yumurtladın ama bu sendeki adetler düzensiz olduğu için emin değilim umarım yumurtlamadır. Bu ay olmazsa da canım sıkma canını daha adetin düzene bile girmemişken yumurtlamayı kestirmek ancak doktor takibi ile mümkün. Akıntını iki parmağının arasına alıp çektiğinde uzadı mı, ben denedim 4-5 cm kadar uzadı

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme
10.Misslaydbird -------> 6 Haziran -------> 1. deneme
11.Azee13 ------> 9 Haziran -------> 2.deneme
12.Emilinarzusu -------> 25 Mayıs --------> 1. deneme
13.Melin54 --------> 12 Haziran ----------> 1. deneme
14.Kardeleeeen --------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
15.Sadenur222 ------> 26 Mayıs ---------> 2. deneme
16. Esra_the_teacher ------> 3 Haziran ----------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

valla bütün dengem bozuldu. günler hafalar tarihler derken iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı bizim bebiş umudumuz. aynen canım benimkide çektiğimde uzuyu iki parmağım arasında. hani artık düzlir belki diyerekten 28 güne göre 6 haziran bat bekliyorum. erken heveslenmemek için

Internetde var canim istersen baka bilirsin. Ben oyle oyrendm

Sağol canım lakin ben duamı sayıyla okumam bir kere içten okurum Rabbime bırakırım dileğimi o yüzden bu tarz şeylere çok yakın değilim Allahım ettiğiniz dualarınızı kabul etsin kızlar :)

Sağol canım lakin ben duamı sayıyla okumam bir kere içten okurum Rabbime bırakırım dileğimi o yüzden bu tarz şeylere çok yakın değilim Allahım ettiğiniz dualarınızı kabul etsin kızlar :)

tabi ki her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah.

Beni de ekleyin listeye son adetim 3 nisan batim 3 mayisti halen olmadim test negatif artik herkes biliyor

Dogum kontrol hapini 15 subatta biraktim adetim 19 subat oldu sonrasi 3 nisan gerisini de biliyorsunuz ilac birakma sonrasi ilk adet duzensizdi ama bu ayda boyle oldu denemeye iki ay diyebiliriz ya da bi ay ama her halukarda listelerde olmak istiyorum lutfen :)

Benden değil ama bi arkadasimdan hamilelik haberi geldi bugün benimde olur inş :)

17. Ofaskmiacaba -------> 3 Mayıs ---------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

geç döllenme olabilir canım ama hatırlayamadım şimdi test idrar mı kan mı? Kanda negatifse gebe değilsindir ama idrarsa inanma kana baktır

Kızlar benim kasıgım çok agrimaya başladı sabahta solemistimya bole bisey duyan olduğu hamilelikte napcem ben bilemiyorum..hamilelik belirtisimi ki

Son düzenleme:
Benden değil ama bi arkadasimdan hamilelik haberi geldi bugün benimde olur inş :)

Gözü aydın olsun Allahım bizlere de nasip etsin :) Ya bu ayın 20 li günleri gelemedi bir türlü hepimiz kitlendik o günlere

17. Ofaskmiacaba -------> 3 Mayıs ---------> 2. deneme

Gazamız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…