2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

5 haftalık... hayırlısı olsun inşallah gerçek olur rüyan:))

Sınıf Öğretmeni canim yeni mezun oldum ve bir ay sonra evlendim bu sene hazirlanmadim zaten seneye inşallah senin branş ne ?

Hayırlısıyla atanırsın inşallah :) din kültürü ve ahlak bilgisi canım benim branşım :))

Senin Şansından olmuş canim bizde üniversite ye girdiğimizde alımlar çoktu mezun olana kadar azaldı ve puanlar tavan yaptı:) olsun kısmet çok takmiyorum.

Senin Şansından olmuş canim bizde üniversite ye girdiğimizde alımlar çoktu mezun olana kadar azaldı ve puanlar tavan yaptı:) olsun kısmet çok takmiyorum.

Evet sınıf Öğretmenleri hemen ataniyodu yeni sistemden dolayı bi çok öğretmen norm fazlası oldu tabi yeni mezunlar da atanamadi

kızlar sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım negatif aynı idrarla da karbonat testi yaptım kabardıda kabardı ve hala baloncuklar oluşyo :) karbonat göre hamileyim geblik testine göre değilim ayrıca bat tarihimede 5 gün kaldı

normal akıntımız varsa nasıl ayırt edeceğiz adetlerim çok düzensizleşti benim evlendikten sonra 3 ay 41 42 günde oldum normalde 29 30

gunaydın canım benımde normal akıntım var o baska zaten sen lavoboya gıttıkce kendını kontrol et zaten anlıyosun ne zamankıyapısıp uzuyo o gun beraber olursun ben 6-7 ay yumurtlamadıgımı bılırım

gunaydın canım ıdrarda hemen cıkmazkı beklemen lazım yanıltmasın senısonra karbonot ıse yarıyomukıgercekten

normalde 32 33 gunde oluyorum ben bakalim dayanamadim buqün kan tahlili yaptirdim 4bcukta alcam sonucu hemsire dha erken cikmayadabilir dedi ama bakalim nolcak

normalde 32 33 gunde oluyorum ben bakalim dayanamadim buqün kan tahlili yaptirdim 4bcukta alcam sonucu hemsire dha erken cikmayadabilir dedi ama bakalim nolcak

insallah guzel haberlerını alırız neden geccıkıyor 1 saatte cıkıyor normalde

gunaydın canım ıdrarda hemen cıkmazkı beklemen lazım yanıltmasın senısonra karbonot ıse yarıyomukıgercekten

bilmem oluyo diyolar bende yaptım kabardı köpürdü bundan önce yaptıgımda yarısı dibe cokmuştu yarısı yukarda kalmıştı anlamadımkı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…