Gözü aydın olsun Allahım bizlere de nasip etsin :) Ya bu ayın 20 li günleri gelemedi bir türlü hepimiz kitlendik o günlere
Evet felsefe rahatlasak..bu klasik agrim oldurcek beni
Ucunda gebelik varsa birazcık ağrı çekmişsin sorun olmaz, benim göğüslerde bomba oldu patlayacak
Heheh benim goguslerde tık yok sende bebis var sanirim :) agriyida bilemicem yerlesiyomu napiyo ufaklik :)
yerleşsin senin sıpan :) benim göğüslerin bu hali de umarım benim sıpamdan kaynaklıdırpöfffff çıkartıcam sütyeni artık davul oldu canımı yakmaya başladı
Hehhe cikartma büyük sutyen al cikartinca sarkma olyomus :)
Bat 2 haziran ama şu an bebek için değil zevk için deniyoruz
Kısmet canımhadi bakalım belki aynı zamanda kalırız inşallah hayırlısını versin
bat tarihi ne demek Hatçe
İnşallah canım Rabbim hayırlıysa isteyen herkese nasip etsin :))))
mrb bn yeni katildim nisanin 10unda dusuk (kimyasal gebelik )yaptim size bikac sorum olucak cevaplarsaniz sewinirim
1.dusukten sonra ilk yumurtlama donemi nezaman oluyor?
2.bn dha adet olmadim 34gun oldu korunmadikta kanda nezaman test yapsam sonuc cikar? simdiden cevaplayn herkese tesekurler
eklememi ister misin tatlım?
Hayırlı sabahlar kızlar :) ben araniza yeni katildim ya tanımak istiyorum sizi ben 26 yasindayim öğretmenim tokatta görev yapıyorum sizleeeer???? :))
Hoşgeldin canim bende 25 yaşındayım veatanamayan bir öğretmenim :)
Hayırlı sabahlar kızlar :) ben araniza yeni katildim ya tanımak istiyorum sizi ben 26 yasindayim öğretmenim tokatta görev yapıyorum sizleeeer???? :))
Günaydın ben de öğretmenim 27 yaşındayım mardinde yaşıyorum görev icabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?