- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Bende durum farkli ya. Esim agir enfeksiyon hastaligi gecirdi. Antibiyotik kullaniyordu daha yeni kestiler ilacini. O yuzden de beklemek istiyorum
ramazana 5 6 ay olsa beklemezdim ama şurda kaldı 1 ay yani güzel güzel tutup başlayalım dedim eşime tamam sen nasıl istersen dedi
lovelym bende herhalde ya ağustos yada eylül de kalacam hamile tabi Allah verirse
birlikte doğum yaparız bu adetten sonra bakacam o uzun akıntıya nasıl olacak diye
Aslinda ben de oruc tutmak istiyorum diye kararsizim
Kuzum dediğim gibi yumurta çatladığı gün gelmesi gerekiyorsa o akıntının benim 21 inde gelmesi lazım ona göre takipteyim yarın doğurganlık günlerim başlıyor hatta uygulama bu akşam haber verir.:17
Ama dediğim gibi o uzuuuun akıntım 2 gün önce geldi.
Ben bu forumdan bal tarcin corek otunu duydum ve aldim hazirlamadim daha. Denemek istiyorum. Sende sorun neydi?
Rica ederim canım ne demek :))) adetinin kaçıncı günü???
kızlar bugun yazmıştım o yapışkan akıntım geçen hafta oldu diye. az önce tualete gittim akıntım yine öyle yapışkan uzuyor. ne oluyor anlamadım bi türlü biri yardım edebilir mi?:18:
en geç bat benim herhalde Mogami eline sağlık
Bu arada kızlar geçen ay ilk denememdi psikolojik olarak her türlü belirtiyi hissettim. normalde benm adetim 4-5 gün erken gelir düzenli olarak geçen ay tam gününde geldi. İnşallah bu ay muradımıza ereceğiz :)
çok geçmiş olsunnn
kızlar haddime değil yanlış anlamayın beni ama...ramazan orucu farz Rabbimizin kesin emrioruçlarımızı tutalım Rabbim bu mübarek ayın hürmetine bebişlerimizi kısa sürede armağan olarak gönderir inşallah ümidimizi kaybetmeyelim
neden kise bişey demiyo:2::2::2::2::2:
kist var bende. yumurtlama falan normal dedi doktor ama iki ay denedik olmadı. önümüzdeki ay da bal ve tarçınla deneyeceğim bakalım hayırlısı :)
benimde 2. deneme bat 26 mayıs benide listeye alın
bugün 1.günü canım
Bende yumurta tenbelligi var bal tarcin etki eder mi
Benim 4.gün başladım ben :) hadi hayırlısı gazamız mübarek olaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?