2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Llk
off ya kızlar eşim gitti yozgata ben memlekette kaldım.. 2 hafta burdayım bugün son çalışmayı yapabildik ancak regl ilk günü 28 temmuzdu.. sizce tutmuşmudur.. 28 günde bi regl

Canım benim reglm günüm 21 temmuzdu bugım kasıklarım çok ağrıyor sanırım yarına yumurtam çatlar bugun 2 gün çalışma yapmadık eşimin beli ağrıyor yarın yaparız senin yumurtlamana daha var canım ama kesinlikle olmaz demiyorum çünlü adetin son günü girilen ilişkiden hamile kalınabiliyor inşallah öyle olıur canım

Kiz bellerini biz mi agirtiyoruz acaba adamların? ☺☺

kolaltından ölçüm yapma yanlış sonuç verir... Ağız en iyisi ve ağızdan ölçtüğün sonuç bence çok çok iyi... Normalde düşmesi gerekiyordu... Hamile olabilirsin

mogamiiiii ben adet oldm cnm öğlenden snr bii kasık ağrısı basladı 5 e 6 ya kdr devam etti baktım wcde bişi yoktu snr pat diye bişi geldi bi baktım sonuc hüsrannn

moralim cok bozuldu o kdr klomen kullan iğne ol işe yaramadı yine yrn dr u aricm muhtemelen klomene devam edecek neyse bnm yeni bat 1 eylül, eylülün bat listesi benle baslıyo

Kiz bellerini biz mi agirtiyoruz acaba adamların? ☺☺

Olabilir canım eşim sıvının belden geldiğini ve üst üste yaptığımız da belinin ağrıdığını söyluyor aslında bu sıralar işide yoğun akşama kadar ayaktayım diyor bende dedim yarın kurtuluşun yok :)

moralim çoook bozuk kızlar adet olunca yine ağladım eşimde hep olumsuz bakıyosn hep ağlıyosn bu ay bnm dedilerimi yapıcn öyle denicz diye kızdı bana(( dr hamileymiş gibi beslenmene dikkat et demişti eşimde gerekirse kilo da alıcan bu ay bana uyacaksın dedi ama bnm kilom iyi ki ama yaa eşim de yaptırabilirse tekrar test yaptırck umutlar eylüle kaldı

Kuzum üzme kendini moral çok önemli kendini eşine bırak rahat ol ilk defamı gecikti adetin canım

Rüyan çok güzelmiş canım inşallah gerçek olur ikimizde ikiz görmüşüz ikizlermiz olur belki :) sayenizde içim rahatladı sağolun kızlar :)

inşallah canım ikiz istiyorsan inşallah ikiz olur seninde. Benim ilk düşüğümde ikizdi doktor bundan sonraki gebeliklerim için %70 ikiz ihtimalin var dedi. Hayırlısıyla olsun istiyorum artık ister tek ister çift ama yeter ki sağlıkla kucağıma alayım.

Sorma canim yanimda 2 tane getirdim ben early hem de ama yapmiycam en az 3gun kalincaya kadar :) hem hic bi belirti de yok bu ay pas geciyorum simdiden ☺

Bende de hiç bi belirti yok anacım bu ay da fos çıktı

Kuzum üzme kendini moral çok önemli kendini eşine bırak rahat ol ilk defamı gecikti adetin canım

yok cnm ilk denemizde 10 gün gecikmişti snr arada bi iki kez geciktiğide olmuştu aslında bu ayda gecikti sayılmz çatlatma iğnesi oluyorm ya 28 yerine 29 30 günde oluyo o yüzden

Amin canım ikiz tek fark etmez yeterki hayırlı sağlıklı olsun

geçen ayı hatırladıkça gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum Bu ay bekleyeceğim kuzum en azından bata 2-3 gün kalaya kadar o zaman bi test yaparım negatif çıkarsa daha da yapmam adeti beklerim... Umuyorum seninde içindeki his doğru çıkar... bende hamile olmadığımı düşünüyorum...Var mı sende belirti namına bişey

üzme kendini canım, inşallah en kısa sürede olur bebişin. bede bu ay kilo falan dert etmiyorum alacaksam alacam göbek falan çıktı ne yapalım bebek olsun yeterki spor bile yapmıyorum kaslarım yağa döndü tekrar aynaya bakınca çok utlu değilim ama hamile kalırsamda sorun olur sonra diye korkuyorum.

Hayırlısı olsun kuzum... Eylül listesini haftaya hazırlarım o zaman bana tekrar hatırlat olur mu

yok cnm ilk denemizde 10 gün gecikmişti snr arada bi iki kez geciktiğide olmuştu aslında bu ayda gecikti sayılmz çatlatma iğnesi oluyorm ya 28 yerine 29 30 günde oluyo o yüzden

Anladım canım hayırlısı yeterki moralini yüksek tut vsr demekki zamanı olacağız hepimiz anne olacagızhayırlı sağlıklı şansı rızkı bol bebeğimizin gelmesin için dua edelim sabır canım

cnm bnde dert etmiyodm hatta hamile gibi aş erer gibi bile oldm cnm ne istediyse yedim 1-2 kg aldm bile ama hamile kalmadm da cok almak istemyrm millet soruyo zaten bebek var mı diye bu sefer millet hepten sorar

Hayırlısı olsun kuzum... Eylül listesini haftaya hazırlarım o zaman bana tekrar hatırlat olur mu

olur cnm olur hatırlatırım 2 aydır klomen kullanıyorm bu ay da kullanalım bundan snr ne yapicm bilmiyorm aşılamaya gecmeli miyiz ki

Allah evladına hayırlı ömür versin... Eklerim tabi canım ama bana batını söylemen lazım yani şimdiki adetini değil gelecek adetinin ilk gününü

amin cnm bnde öyle dua ediyorm hayırlı olmayacaksa olmasn bu ay hayırlı zmnda gelsn diyorm ama elimde olmuyo bi ay bekle bekle sonuc hüsran olunca neyse inşallah bu ay dah da rahat olucm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…