7. gün canım kullanmadım çünkü bende gidecektim kalmamı annem çok istedi öylece ani oldu :26:
off ya kızlar eşim gitti yozgata ben memlekette kaldım.. 2 hafta burdayım bugün son çalışmayı yapabildik ancak regl ilk günü 28 temmuzdu.. sizce tutmuşmudur.. 28 günde bi regl
Llk
Canım benim reglm günüm 21 temmuzdu bugım kasıklarım çok ağrıyor sanırım yarına yumurtam çatlar bugun 2 gün çalışma yapmadık eşimin beli ağrıyor yarın yaparız senin yumurtlamana daha var canım ama kesinlikle olmaz demiyorum çünlü adetin son günü girilen ilişkiden hamile kalınabiliyor inşallah öyle olıur canım
kolaltından ölçüm yapma yanlış sonuç verir... Ağız en iyisi ve ağızdan ölçtüğün sonuç bence çok çok iyi... Normalde düşmesi gerekiyordu... Hamile olabilirsin
Kiz bellerini biz mi agirtiyoruz acaba adamların? ☺☺
moralim çoook bozuk kızlar adet olunca yine ağladım eşimde hep olumsuz bakıyosn hep ağlıyosn bu ay bnm dedilerimi yapıcn öyle denicz diye kızdı bana(( dr hamileymiş gibi beslenmene dikkat et demişti eşimde gerekirse kilo da alıcan bu ay bana uyacaksın dedi ama bnm kilom iyi ki ama yaa eşim de yaptırabilirse tekrar test yaptırck umutlar eylüle kaldı
Rüyan çok güzelmiş canım inşallah gerçek olur ikimizde ikiz görmüşüz ikizlermiz olur belki :) sayenizde içim rahatladı sağolun kızlar :)
Sorma canim yanimda 2 tane getirdim ben early hem de ama yapmiycam en az 3gun kalincaya kadar :) hem hic bi belirti de yok bu ay pas geciyorum simdiden ☺
Kuzum üzme kendini moral çok önemli kendini eşine bırak rahat ol ilk defamı gecikti adetin canım
inşallah canım ikiz istiyorsan inşallah ikiz olur seninde. Benim ilk düşüğümde ikizdi doktor bundan sonraki gebeliklerim için %70 ikiz ihtimalin var dedi. Hayırlısıyla olsun istiyorum artık ister tek ister çift ama yeter ki sağlıkla kucağıma alayım.
Mogami batlarimiz ayni gibi bence bekle tatlim gecen ay biraz uzucu olmustu senin icin test yaniltmisti gecmesini bekle oyle yap bende tatilde olacam yanima test alacam gecerse yapacam bu ay var gibi bir his var icimde ama hayirliysa olsun tabii ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
moralim çoook bozuk kızlar adet olunca yine ağladım eşimde hep olumsuz bakıyosn hep ağlıyosn bu ay bnm dedilerimi yapıcn öyle denicz diye kızdı bana(( dr hamileymiş gibi beslenmene dikkat et demişti eşimde gerekirse kilo da alıcan bu ay bana uyacaksın dedi ama bnm kilom iyi ki ama yaa eşim de yaptırabilirse tekrar test yaptırck umutlar eylüle kaldı
mogamiiiii ben adet oldm cnm öğlenden snr bii kasık ağrısı basladı 5 e 6 ya kdr devam etti baktım wcde bişi yoktu snr pat diye bişi geldi bi baktım sonuc hüsrannn
moralim cok bozuldu o kdr klomen kullan iğne ol işe yaramadı yineyrn dr u aricm muhtemelen klomene devam edecek neyse bnm yeni bat 1 eylül, eylülün bat listesi benle baslıyo
yok cnm ilk denemizde 10 gün gecikmişti snr arada bi iki kez geciktiğide olmuştu aslında bu ayda gecikti sayılmz çatlatma iğnesi oluyorm ya 28 yerine 29 30 günde oluyo o yüzden
üzme kendini canım, inşallah en kısa sürede olur bebişin. bede bu ay kilo falan dert etmiyorum alacaksam alacam göbek falan çıktı ne yapalım bebek olsun yeterki spor bile yapmıyorum kaslarım yağa döndü tekrar aynaya bakınca çok utlu değilim ama hamile kalırsamda sorun olur sonra diye korkuyorum.
Hayırlısı olsun kuzum... Eylül listesini haftaya hazırlarım o zaman bana tekrar hatırlat olur mu
merhaba canım listeye benide yazmanı istiyorum 2 aydır felan bu sayfayı takip ediyorum ama listeye kendimi yazdırmadım cünkü adet olmuyordum..07 ocakta dogum yaptım ilk adetim bugün geldi ve esimede söz verdim birkere adet olayım korunmayı bırakcaz diye evet bugün ilk kez adet oldum insallah adettircünkü cok az kanamam var ve cok acık renk herneyse bu aydan itibaren bende calısmalara baslicam :) insallah en kısa zamanda hamile kalmak nasip olur 03,08 ilk adet günü tabi insallah hemen kesilmez bakalım yarın devam gelcekmi??? ve bu ay ilk denememiz olacak..cümlemiz icin hayırlısı olsun allahım hepimize en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eder insallah ve sag saglim yavrularımızı dünyaya getirmeyi nasip eder insallah....
Anladım canım hayırlısı yeterki moralini yüksek tut vsr demekki zamanı olacağız hepimiz anne olacagızhayırlı sağlıklı şansı rızkı bol bebeğimizin gelmesin için dua edelim sabır canım
7. gün canım kullanmadım çünkü bende gidecektim kalmamı annem çok istedi öylece ani oldu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?