2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlarkarnım ağrıyo gögüs agrıları da bitti atesim yüksekti sbh ama sanırım yrn adet olucm yine dr klomene devam etck sizce ne yapmalıyım devam edeym mi baska bi dr mu arasam

ateşin kaçtı kuzum.... Sürekli doktor değiştirme bence üstelik değiştirirsen gittiğin doktorda aynı şeyleri yapmayacak mı

ateşin kaçtı kuzum.... Sürekli doktor değiştirme bence üstelik değiştirirsen gittiğin doktorda aynı şeyleri yapmayacak mı

cnm bnm vücut ısım düşüktür genelde adet olacağım zmn 35.8 olur adette 35.3 e kdr düşer yumurtlama snrsı 36-36.3 arasında değişir bgn kolaltından ölçtüm 36.2 çıktı ağızdan 36.5 çıktı baska dr da yine yumurta takibine filan baslar aynı seyi yapar haklısın düğündn önce ağrılar için adettn 3-4 gün önce bi dra gitmiştm o adet olursn bikaç güne diye söylemişti bu dr baktı rahim kalınlaşmış bekleyelm dedi acaba adet olup olmıcağım belli mi olmuyor yoksa moralimz bozulmasn diye mi sölemiyo ki

kızlar bide bişi daha sorucam nm vajinal muayene olmaktada da zorlanıyorm ya aşılama denesek beni uyusturrlar mı yani anestesi filan o şekilde olur mu ki

Son düzenleme:

kolaltından ölçüm yapma yanlış sonuç verir... Ağız en iyisi ve ağızdan ölçtüğün sonuç bence çok çok iyi... Normalde düşmesi gerekiyordu... Hamile olabilirsin

Canim ölçtum.bu sabah 36.4 cikti ama agizdan olcmedim simdi gordum senin agizdan olcum daha iyi dedigini yarin da onu deneyeyim bakalim senin nasil bat a 7 8 gun kala

Ağızdan ölç tabi tatlım... Keşke sende fertility friende e üye olsan... Tablo ile daha anlaşılır oluyor

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c

bu da benim tablom

Senin tablo icacici :) canim karışık geliyo bana ugrasamam ben o kadar istikrarli degilim kagida yaziyim dedim ondan da sıkıldım sabırsız bi yapim.var sikildan ve de :) kendimi de tanitmis oldum buarada ☺

Senin tablo icacici :) canim karışık geliyo bana ugrasamam ben o kadar istikrarli degilim kagida yaziyim dedim ondan da sıkıldım sabırsız bi yapim.var sikildan ve de :) kendimi de tanitmis oldum buarada ☺

O vakit hiç bulaştırma kendini bu işlere çünkü istikrarlı bi şekilde yapmazsan kafan karışır... Benim tablo şimdilik iyi ama önemli olan bat zamanı düşmemesi... Acaba diyorum bugün nöbetçi eczaneden gebelik testi mi alsam ... En azından elimin altında olur... Bi 4 gün sonra yapayım diyorum bi test... Baksana forumdaki hatunlar bata 3-5 gün kala öğrendiler

Sorma canim yanimda 2 tane getirdim ben early hem de ama yapmiycam en az 3gun kalincaya kadar :) hem hic bi belirti de yok bu ay pas geciyorum simdiden ☺

Gunaydin tatlim hayrola insallah ruyada dusuk yapmak guzel gelismelere isaretmis korkma tatlim bende gecen aylarda ruyamda gormustum buna benzer

Canım çok sağol rahatladım hayır olur inşallah

Ayyy canım içimi rahatlattın bende inşallah senin gibi sonuç alırım :) bugun kasıklarım çok ağrıyor yumurtlasam rahatlayacağım :)

Rüya kuzum altı üstü... Hem bende 2 gün önce gördüğüm rüyada 3 aylık bebeğimi düşürüyordum.... Amaaaaaaaan rüya işte salla gitsin

Evet canım benim rüyam bazen çıkar bende hep ikizlerim olsun isterdim :) bakalım kısmet

Gebelik ve hamilelikle ilgili rüyalar güzel şeylerin olacağıyla ilgiliymiş canım bende iki gün önce rüyamda yürüteçte ikiz çocuklarımın olduğunu gördüm insanlara birisi babası gibi kokuyor diye anlatıp duruyordum ve onu koklarken uyandım. Çok tatlıydılar o kadar mutluydum ki sonra gerçek olmadığını fark edip çok ağlamıştım ama rüya yorumlarına bakınca içim rahatladı hamilelik ve bebek görmek hep hayra yorulmuş canım sıkma sen içini.

Rüyan çok güzelmiş canım inşallah gerçek olur ikimizde ikiz görmüşüz ikizlermiz olur belki :) sayenizde içim rahatladı sağolun kızlar :)

merhaba arkadaslar ben daha öncede yazmısdım 07 ocakta dogum yaptım ve dogumdan sonra hic adet olmadım diye ve bugün cok sükür ilk kez adet oldum :) yani galiba adet oldum :) cünkü adetim cok az geliyor ve pembe acık kırmızı gibi bisey....sizlerden böyle adet olan varmı ??? benim dogumdan önceki adetim 7 gün sürerdi ilk 5 gün cok kanamam olurdu koyu kırmızı ve cok 6 ve 7 gün damla damla gelir ve biterdi ve cok düzenli gelirdi dogumdan sonra ilk bugün adet oldum ama neden böyle az oldu anlamadım bakalım yarın devam etcekmi....ikinci cocugu istiyoruz bunu daha öncede yazmısdım esime demisdi hele birkere adet göreyim sonra calısmalara baslarız demisdim :) dedigimide uygulicam ilk bugün adet oldum bundan sonra korunmicam dikkat etmicem insallah en kısa zamanda hamile kalmam nasip olur ama simdide neden böyle az bu adetmi baska biseymi diye soru isareti olusdu kafamda sizlerden böyle az adet olan ve acık kırmızı pembe gibi kanaması olan varmı ???

merhaba canım listeye benide yazmanı istiyorum 2 aydır felan bu sayfayı takip ediyorum ama listeye kendimi yazdırmadım cünkü adet olmuyordum..07 ocakta dogum yaptım ilk adetim bugün geldi ve esimede söz verdim birkere adet olayım korunmayı bırakcaz diye evet bugün ilk kez adet oldum insallah adettir cünkü cok az kanamam var ve cok acık renk herneyse bu aydan itibaren bende calısmalara baslicam :) insallah en kısa zamanda hamile kalmak nasip olur 03,08 ilk adet günü tabi insallah hemen kesilmez bakalım yarın devam gelcekmi??? ve bu ay ilk denememiz olacak..cümlemiz icin hayırlısı olsun allahım hepimize en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eder insallah ve sag saglim yavrularımızı dünyaya getirmeyi nasip eder insallah....

Mogami batlarimiz ayni gibi bence bekle tatlim gecen ay biraz uzucu olmustu senin icin test yaniltmisti gecmesini bekle oyle yap bende tatilde olacam yanima test alacam gecerse yapacam bu ay var gibi bir his var icimde ama hayirliysa olsun tabii ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

off ya kızlar eşim gitti yozgata ben memlekette kaldım.. 2 hafta burdayım bugün son çalışmayı yapabildik ancak regl ilk günü 28 temmuzdu.. sizce tutmuşmudur.. 28 günde bi regl

off ya kızlar eşim gitti yozgata ben memlekette kaldım.. 2 hafta burdayım bugün son çalışmayı yapabildik ancak regl ilk günü 28 temmuzdu.. sizce tutmuşmudur.. 28 günde bi regl

Tatlim benimde esim regl gunum gitmisti sehir disina 20 gun kaldi reglime 1 hafta kala geldi benim umudum yok bu aydan insallah senin tutmustur

Test falan kullaniyo musun canim bugun 6.gunu galiba biraz zor gibi ama :/

7. gün canım kullanmadım çünkü bende gidecektim kalmamı annem çok istedi öylece ani oldu :26:

Saglik olsun bu ay herkesin bi engeli cikti ben de o kadar bekledim esim.de yanimda ama bel sorunu ciktigi için dogru duzgun calisamadik.. bidahaki ayi bekleriz hepberaber anca beraber kanca beraber ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…