olur cnm olur hatırlatırım 2 aydır klomen kullanıyorm bu ay da kullanalım bundan snr ne yapicm bilmiyorm aşılamaya gecmeli miyiz ki
bana sorarsan bikaç ay daha böyle dene olmazsa o zaman aşılamayı düşünürsün
Canim esinin soniclari nasil ? Sıkma canini bak.ablam da klomenle hamile kaldi gayet rahat olur zaten diyo ben de düşünüyorum cunku. Kac yasindaydin hele yasin küçükse hic dert etme uyudugumuz gecelerin tadini cikarim.er ya da gec baslicak uykusuz gazli sancili geceler ☺moralim çoook bozuk kızlar adet olunca yine ağladım eşimde hep olumsuz bakıyosn hep ağlıyosn bu ay bnm dedilerimi yapıcn öyle denicz diye kızdı bana(( dr hamileymiş gibi beslenmene dikkat et demişti eşimde gerekirse kilo da alıcan bu ay bana uyacaksın dedi ama bnm kilom iyi ki ama yaa eşim de yaptırabilirse tekrar test yaptırck umutlar eylüle kaldı
moralim çoook bozuk kızlar adet olunca yine ağladım eşimde hep olumsuz bakıyosn hep ağlıyosn bu ay bnm dedilerimi yapıcn öyle denicz diye kızdı bana(( dr hamileymiş gibi beslenmene dikkat et demişti eşimde gerekirse kilo da alıcan bu ay bana uyacaksın dedi ama bnm kilom iyi ki ama yaa eşim de yaptırabilirse tekrar test yaptırck umutlar eylüle kaldı
Canim esinin soniclari nasil ? Sıkma canini bak.ablam da klomenle hamile kaldi gayet rahat olur zaten diyo ben de düşünüyorum cunku. Kac yasindaydin hele yasin küçükse hic dert etme uyudugumuz gecelerin tadini cikarim.er ya da gec baslicak uykusuz gazli sancili geceler ☺
geçen ayı hatırladıkça gülsem mi ağlasam mı bilemiyorumBu ay bekleyeceğim kuzum en azından bata 2-3 gün kalaya kadar o zaman bi test yaparım negatif çıkarsa daha da yapmam adeti beklerim... Umuyorum seninde içindeki his doğru çıkar... bende hamile olmadığımı düşünüyorum...Var mı sende belirti namına bişey
Canlar sizinde yumurtlama dönemlerinizde kasıklarınız ağrıyormu ben korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlama günletimde kasıklarım çok ağrıyor oturduğum yerden kalkarken yürürken ağrıyor sanki kasıklarım şişmiş gibi bugun akıntım çokta gelmedi yarına yumurtlamam lazımsa akıntının artması lazım değilmi
ikinci bir bebegi dusunen veya 2013-2014''te evlenip hamile kalmak isteyen yok mu hiç?
cnm bnde dert etmiyodm hatta hamile gibi aş erer gibi bile oldm cnm ne istediyse yedim 1-2 kg aldm bile ama hamile kalmadm da cok almak istemyrm millet soruyo zaten bebek var mı diye bu sefer millet hepten sorar
2014 nisan da evlendim 3 aylık taze gelinim yani:) geçen ay adetim bittikten sonra korunmadık hiç yumurtlama günü de dahil sıkça iliski oldu ama bebiş olmadı kısmet bu ay olur inşallah adetim bitti yaklaşık 1 hafta oldu 2 gündür çalışmalar var bebiş için hayırlısı olsun dur bakalım tutarsa..
iyi akşamlar kızlarrr
bugün hep evdeydik gün geçmedi hiç sıkıldım
Merhaba ben adet oldum kızlar tamda gününde hiç gecikme bile olmuyor oysaki bikaç belirti vardı
Hayırlısı olsun kuzum eğer yeni batın ağustosta ise söyle ekliyim... Eylülde ise listeyi hazırlayınca söyle olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?