2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

önemli günlerde çalışma yaptıysan yeter kuzum... sperm testini devlette yaptıracağız o yüzden ne zaman çıkar bilmiyorum umarın kısa sürede verirler sonucu elimize... Köye gidelim herifimi doğal tereyağı çökelek peynir yoğurt pekmezle besleyeceğim güç kuvvet sperm olsun ....sperm testi ile ilgili araştırma yaptım sayı önemli ama daha da önemlisi ileri hareketlilerin oranı... sen niye sıkıntı yapıyorsun bu durumu kuzum eğer spermi yetersiz olsaydı hamile kalamzdın ki hem test sonucu da iyi çıkmış... stres yapacak bişey yok bebeğim ben inanıyorum yakın zamanda hamile kalacaksın... diğer hatunlar alınmasın ama içlerinde en çok senin hamile kalmanı istiyorum.... Rabbim yüzünü güldürsün fıstığım

Biz devlette yaptırdık canim testi aynı gün çıktı. Ama biz çankırı dayız küçük yer onun etkisi de olabilir :)

Saol cnm Insallah bekleyip gorucez iste :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol cnm benım korkuyorum bıseylerı acaba gozden kacırdık dıye onemlı gunler bugunler yum gunlerım bakalım bu aksam atlıcam adamın ustune (töbe töbe neler dıyorum ben ) cnm arkadasım en zor zamanlarım da cok destek oldun bana budakı cogu kısı benı tanımaz ma gercekten cok zor beklemek her ay adet olunca ınsanın moralı bozuluyo devlet hastanesınde erken cıkıyo bende devlette yaptırdım inş guzel sonuclarla gelırsın cnm cinsel perhiz uyguladız dımı bu cok onemlı 3 ve ya 4 gun perhizli olması gerekıyo kocanın cnm gercı sen bılıyosundur ben yıne bı hatırlatayım dedım optum senı kocam ayrfıca bız senle aynı ay hamıle kalıcaz

bende korunmasız 3 yıl boyunca bebek hasretıyle ugrastım arkadasım.cok zor bılırım..bır kadının anne olamaması ona analıgın lutfedılmemesı kadının en buyuk imtihanı olsa gerek.allah güç kuvvet versın bizlere.nasıp kısmet hersey allah hepımızın yuzunu guldurur inş birgün.

yaptık kuzum o perhizi yarın sabah 4. gün olacak... umuyorum hislerin doğru çıkar canım benim

istanbuldayım aynı gün çıkarsa şaşırırım

cnm yarın cıkmaz hiç sanmıyorum.sperm testlerı belırlı saat aralıkları ile gözlemleniyor dıye bılıyorum..bırkac saat sonrası ıcın bıle canlılık ve hareketlılık oranlrı hep ölcülüyor.ona gore sonuc cıkartıyorlar.ben böyle biliyorum.eskiden bizde yaptırmıstık bıkac kez

Canım özel olmazsa cinsel perhiz nedir merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…