cnm ya bu ay bende pek umutlu olamıyorum calısma yapamıyoruz kocısle gec gelıyo 4 gundur tık yok sınırım cok bozuk agustos ayı da benden pek umut yok sperm testının sonucu 1ve 2 gune alıyosun bızde yaptırmıstık esıme sene basında pek bısey anlamdım sayı olarak ıyı cıkmıstı ürolog gayet ıyı demıstı .. bende bugun bugun bı dr sıtesıne yolladım sonucu o ne dıyecek ıyıce paranoya bagladım ben nıe olmuyo bebek dıye cok korkuyorum ıcım daraıyo ya bebegım olmassa dıye
Hayırlı olsun canim cok güzel bir haber rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.:)
kızlar merhaba bhcg sonucum 53.55artık eminimmm darısı sızee inş.
amınnnnn tum dıleklerım sızlerletebrıkler cnm sag salım kucagına almayı nasıp etsın allah darısı bızlerın basına artık
tebrikler canım Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah
önemli günlerde çalışma yaptıysan yeter kuzum... sperm testini devlette yaptıracağız o yüzden ne zaman çıkar bilmiyorum umarın kısa sürede verirler sonucu elimize... Köye gidelim herifimi doğal tereyağı çökelek peynir yoğurt pekmezle besleyeceğimgüç kuvvet sperm olsun ....sperm testi ile ilgili araştırma yaptım sayı önemli ama daha da önemlisi ileri hareketlilerin oranı... sen niye sıkıntı yapıyorsun bu durumu kuzum eğer spermi yetersiz olsaydı hamile kalamzdın ki hem test sonucu da iyi çıkmış... stres yapacak bişey yok bebeğim ben inanıyorum yakın zamanda hamile kalacaksın... diğer hatunlar alınmasın ama içlerinde en çok senin hamile kalmanı istiyorum.... Rabbim yüzünü güldürsün fıstığım
oy oy oy ne de güzel bi değer.... Allahım sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin balım
Biz devlette yaptırdık canim testi aynı gün çıktı. Ama biz çankırı dayız küçük yer onun etkisi de olabilir :)
İnş.soğan kürünün faydasını görürsün canım bende kullandım faydadı olmadı testere dişli aslan pençesi içtim onun faydasını gördüm tabi doktorun verdiği ilaçlarıda kullanmıştım hayırlısı olsun canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
önemli günlerde çalışma yaptıysan yeter kuzum... sperm testini devlette yaptıracağız o yüzden ne zaman çıkar bilmiyorum umarın kısa sürede verirler sonucu elimize... Köye gidelim herifimi doğal tereyağı çökelek peynir yoğurt pekmezle besleyeceğimgüç kuvvet sperm olsun ....sperm testi ile ilgili araştırma yaptım sayı önemli ama daha da önemlisi ileri hareketlilerin oranı... sen niye sıkıntı yapıyorsun bu durumu kuzum eğer spermi yetersiz olsaydı hamile kalamzdın ki hem test sonucu da iyi çıkmış... stres yapacak bişey yok bebeğim ben inanıyorum yakın zamanda hamile kalacaksın... diğer hatunlar alınmasın ama içlerinde en çok senin hamile kalmanı istiyorum.... Rabbim yüzünü güldürsün fıstığım
saol cnm benım korkuyorum bıseylerı acaba gozden kacırdık dıye onemlı gunler bugunler yum gunlerım bakalım bu aksam atlıcam adamın ustune (töbe töbe neler dıyorum ben ) cnm arkadasım en zor zamanlarım da cok destek oldun bana budakı cogu kısı benı tanımaz ma gercekten cok zor beklemek her ay adet olunca ınsanın moralı bozuluyo devlet hastanesınde erken cıkıyo bende devlette yaptırdım inş guzel sonuclarla gelırsın cnm cinsel perhiz uyguladız dımı bu cok onemlı 3 ve ya 4 gun perhizli olması gerekıyo kocanın cnm gercı sen bılıyosundur ben yıne bı hatırlatayım dedım optum senı kocam ayrfıca bız senle aynı ay hamıle kalıcaz
saol cnm benım korkuyorum bıseylerı acaba gozden kacırdık dıye onemlı gunler bugunler yum gunlerım bakalım bu aksam atlıcam adamın ustune (töbe töbe neler dıyorum ben ) cnm arkadasım en zor zamanlarım da cok destek oldun bana budakı cogu kısı benı tanımaz ma gercekten cok zor beklemek her ay adet olunca ınsanın moralı bozuluyo devlet hastanesınde erken cıkıyo bende devlette yaptırdım inş guzel sonuclarla gelırsın cnm cinsel perhiz uyguladız dımı bu cok onemlı 3 ve ya 4 gun perhizli olması gerekıyo kocanın cnm gercı sen bılıyosundur ben yıne bı hatırlatayım dedım optum senı kocam ayrfıca bız senle aynı ay hamıle kalıcaz
istanbuldayımaynı gün çıkarsa şaşırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?