- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
cnm yarın cıkmaz hiç sanmıyorum.sperm testlerı belırlı saat aralıkları ile gözlemleniyor dıye bılıyorum..bırkac saat sonrası ıcın bıle canlılık ve hareketlılık oranlrı hep ölcülüyor.ona gore sonuc cıkartıyorlar.ben böyle biliyorum.eskiden bizde yaptırmıstık bıkac kez
iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Rabbim isteyen herkesi, öncelikle siizleri, hayırlısıyla bebeğine kavustursun. allah Kimseyi aratmasın. Dualarımda sızlerde varsınız. sizler de unutmayın dualarınızda beni
bu arada hamiş tablosunu ekledım ayy cok heyecanlı, utandım
Canım özel olmazsa cinsel perhiz nedir merak ettim..
bugun yumurta için son çalışma günü,sonra bende beklemeye geçicem bata kadar...kocişime bu akşam mıhlama yapayımda güç kuvvet toplasın paşamöpüyorum hepinizi kızlar ALLAHA EMANET OLUN
cnm yarın cıkmaz hiç sanmıyorum.sperm testlerı belırlı saat aralıkları ile gözlemleniyor dıye bılıyorum..bırkac saat sonrası ıcın bıle canlılık ve hareketlılık oranlrı hep ölcülüyor.ona gore sonuc cıkartıyorlar.ben böyle biliyorum.eskiden bizde yaptırmıstık bıkac kez
Arkadaslar İbrahim saracoglunun keciboynuzu kurunu denediniz mi hic?
Meraba ben ibrahim Saraçoğlunun kürünü yaptım. Ama denilen süreye kadar devam etmedim. Yine ibrahim saraçoğlunun sitesinde keçi boynuz pekmezi aldık onu kullanıyoruz. Birde benim eşim Varikosel den ameliyat olmuştu doktorun verdiği bir ilaç daha var biraz pahali bir ilaç. Ikisini birlikte kullandık ilk hamileligim de de öyle yapmıştık ertesi aya hamile kalmıştık. Düşük yaptıktan sonra ramazanda ikisini tekrar kullanmaya başladık Allah in izniyle tekrar hamile kaldım tabi bu da düştü. Yani pekmez insALLAH ise yarıyor. Tabi bunların vesile oduğunu biliyoruz biz elimizden geleni yapalım da gerisini Allah a bırakalım. Çok uzun yazdım ya 😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meraba ben ibrahim Saraçoğlunun kürünü yaptım. Ama denilen süreye kadar devam etmedim. Yine ibrahim saraçoğlunun sitesinde keçi boynuz pekmezi aldık onu kullanıyoruz. Birde benim eşim Varikosel den ameliyat olmuştu doktorun verdiği bir ilaç daha var biraz pahali bir ilaç. Ikisini birlikte kullandık ilk hamileligim de de öyle yapmıştık ertesi aya hamile kalmıştık. Düşük yaptıktan sonra ramazanda ikisini tekrar kullanmaya başladık Allah in izniyle tekrar hamile kaldım tabi bu da düştü. Yani pekmez insALLAH ise yarıyor. Tabi bunların vesile oduğunu biliyoruz biz elimizden geleni yapalım da gerisini Allah a bırakalım. Çok uzun yazdım ya 😊😊
asiden önce ben atladım soruyakuzum erkekler sperm testi yaptırmadan önce 3-4 gün boşalmamaları lazım... cinsel perhizden kasıt bu
troid hamile kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum ama çokta yükselmemiş... ilaçla normal haline çekerler canım
Canım varikosel ameliyatı olumlu sonuç verdi mi sizde öncesi ve so raşit degerleriniz nasıldı?
Çok tesekkur ederim canım cevabın için.
Merhaba.
Gebe kalmayi dusunurken ve kalindigi surecte tsh seviyesinin 2 veya 2,5 civarinda olmasi lazim.
Ben subat ayinda ogrendim rahatsizligimi.
Simdi 10 haftalik hamileyim. Ilaclarima duzenli devam ediyorum.
Ilacla hallediliyor insallah. Duzenli kullanmak kosuluyla. Muhtemelen sizede baslatilir. Ama hic can skacak bisey degil.
Kafaya takmayin:))
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Tabi ki verdi bizim ameliyattan önceki değerimiz hareketlilik yüzde 2 ydi. Sonrasında doktor yüzde elli oranında artış var dedi. Zaten ameliyattan sonra da hamilelik oldu Allah in izniyle. Sizinde mi ameliyatlik bi durum var
Evet canim çift taraflı bizimkisi. Sayı 4.5 milyon çıktı hareket morfoloji bakılamadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?