2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Rabbim isteyen herkesi, öncelikle siizleri, hayırlısıyla bebeğine kavustursun. allah Kimseyi aratmasın. Dualarımda sızlerde varsınız. sizler de unutmayın dualarınızda beni

bu arada hamiş tablosunu ekledım ayy cok heyecanlı, utandım

pööfff 10 unda şehirdışına çıkıyorum ama ben Neyse internetten bakarız artık sonuca

amanda aman hamiş tablosuda varmış :) çok yakıştı..
bizde ekleriz bigün tablo ne var yani kıskandım valla

bugun yumurta için son çalışma günü,sonra bende beklemeye geçicem bata kadar...kocişime bu akşam mıhlama yapayımda güç kuvvet toplasın paşam öpüyorum hepinizi kızlar ALLAHA EMANET OLUN

bugun yumurta için son çalışma günü,sonra bende beklemeye geçicem bata kadar...kocişime bu akşam mıhlama yapayımda güç kuvvet toplasın paşam öpüyorum hepinizi kızlar ALLAHA EMANET OLUN

Afiyet olsun canım ayrıca kolay gelsin Sende...

Canım bizim ölçüm yapacak hareketliligini uzun süre gozlemleyecek sperm cok olmadığı için aynı gün içinde çıktı. Sonuçta sayı az olduğu için hareket ve morfoloji incelenemedi diyor zaten

Arkadaslar İbrahim saracoglunun keciboynuzu kurunu denediniz mi hic?

Meraba ben ibrahim Saraçoğlunun kürünü yaptım. Ama denilen süreye kadar devam etmedim. Yine ibrahim saraçoğlunun sitesinde keçi boynuz pekmezi aldık onu kullanıyoruz. Birde benim eşim Varikosel den ameliyat olmuştu doktorun verdiği bir ilaç daha var biraz pahali bir ilaç. Ikisini birlikte kullandık ilk hamileligim de de öyle yapmıştık ertesi aya hamile kalmıştık. Düşük yaptıktan sonra ramazanda ikisini tekrar kullanmaya başladık Allah in izniyle tekrar hamile kaldım tabi bu da düştü. Yani pekmez insALLAH ise yarıyor. Tabi bunların vesile oduğunu biliyoruz biz elimizden geleni yapalım da gerisini Allah a bırakalım. Çok uzun yazdım ya 😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım varikosel ameliyatı olumlu sonuç verdi mi sizde öncesi ve so raşit degerleriniz nasıldı?

Kizlar merhaba. Ben de hamile kalmak istiyorum. Subat ayinda dis gebelik gecirdim maalesef mayistan beri de korunmuyorum ama bisey yok daha. Benim esimin de morfoloji ve hareketliligi düşük cikmisti. Keciboynuzu kuru yaptik ve bu ay testleri yeniledik cok şükür iyi sonuclar cikti. Bie tek sperm dna hasar testi sonucu cikmadi henüz. Bu ay da çalıştık bekliyoruz bakalim... allah hepimize tez zamanda saglikli bebisler nasip eder insallah.

Çok tesekkur ederim canım cevabın için.

troid hamile kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum ama çokta yükselmemiş... ilaçla normal haline çekerler canım

Ne kdr zmn snra normale doner acaba yani mesala bu ayki yumurtlamaya kdr dusmezmi

Canım varikosel ameliyatı olumlu sonuç verdi mi sizde öncesi ve so raşit degerleriniz nasıldı?

Tabi ki verdi bizim ameliyattan önceki değerimiz hareketlilik yüzde 2 ydi. Sonrasında doktor yüzde elli oranında artış var dedi. Zaten ameliyattan sonra da hamilelik oldu Allah in izniyle. Sizinde mi ameliyatlik bi durum var

Anladim cnm illa duzelir belki ama cok gec mi hamile kaliniyor benim hayallerim vardi hepsi ertelenecekmi yani simdi

Evet canim çift taraflı bizimkisi. Sayı 4.5 milyon çıktı hareket morfoloji bakılamadi.

Evet canim çift taraflı bizimkisi. Sayı 4.5 milyon çıktı hareket morfoloji bakılamadi.

Anladım canım bizim ki tek tarafliydi. Bizim sayı da sıkıntı yoktu. Hareketlilik te sıkıntı vardı. Tabi ilaçlara devam ediyoruz. Siz ameliyat oldunuz mu. Olmadiysaniz korkulacak birsey yok biz antepte yaptirmistik aynı gün çıktık kapalı ameliyat oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…