2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

cnm bn dr kontrolünde kullanıyorm 2 ay da olumsz olunca bu ay yine verdi çatlatma iğnesi de yapıyo da 3 aydan snr ara verenler oluyoms merak etmiştm inş gelir bebişlerimz

merhaba kızlar hormon test sonucum cıktı trioid hormonum yuksek cıkmış ama doktorum çarş gunleri nobetci iş çıkışı o zmnları gidebiliyorum. bende kendim araştırmaya çalışıyorum anlayan varmı ?

TEST ADI SONUC BiRiM REFERANS ARALIGI
[6028] ALLIANZ SIGORTA A.S.
s-TSH (Tiroid Stimulan Hormon) * 4.30 μIU/mL 0.30 4.20
PROLAKTIN 596.90 μIU/mL 35.00 630.00
SI 28.17 ng/mL 1.65 29.74

battan 5-6gün önce öğrenen arkadaşlarımız oluyo canım sen yarın sabah testi tekrarla bebişin seninledir inşallah

çok saolun cnm yarın tekrardan yapaım en iisi ,olmadı kan testi yaptırırm gene aynı cıkarsa sonuç
uzun zamandır beklediğim için inanasım gelmio :))

ay bende de elektrikler gitti az evvel geldi... evde çok keyifli oldu yahu seyretmesi... bi elimde kahve... Arada böyle kaçamaklar olur kuzum afiyet olsun önemli olan her zaman yapmamak

troid hamile kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum ama çokta yükselmemiş... ilaçla normal haline çekerler canım

selam kızlar,reglime 5 gün kala idrar testi yaptım ve saatler sonra silik çizgi oluşmuş...bu ne anlama geliyor ?
bu ay klomeni 3. kullanışımdı şayet hamilysem bu kdr çabuk idrara geçmiş olabilir mi ?
Ins hamilesindir cnm ama testtin içinde ilk 5-10 dk geçerli sonrakilere bakmayın diyo ben öyle hatırlıyorum

selam kızlar,reglime 5 gün kala idrar testi yaptım ve saatler sonra silik çizgi oluşmuş...bu ne anlama geliyor ?
bu ay klomeni 3. kullanışımdı şayet hamilysem bu kdr çabuk idrara geçmiş olabilir mi ?

selam canım... geçen ay benim de başıma bu olay geldi bende hamile sandım kendimi ama adet oldum... geç çıkan çizgilere aldanma...

Merhaba.
Gebe kalmayi dusunurken ve kalindigi surecte tsh seviyesinin 2 veya 2,5 civarinda olmasi lazim.
Ben subat ayinda ogrendim rahatsizligimi.
Simdi 10 haftalik hamileyim. Ilaclarima duzenli devam ediyorum.
Ilacla hallediliyor insallah. Duzenli kullanmak kosuluyla. Muhtemelen sizede baslatilir. Ama hic can skacak bisey degil.
Kafaya takmayin:))

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Buda benim kekim kızlar.birdaha yaparsam eğer sadece kakaolu yapıcam içinede meyva parcaları koyucam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende 1 ay kullandim 2. Ayimda esim yoktu yanimda kullanmadim 3. Ayimda yine gittim bugun dr kist olusmus dedi klomen vermedi kist gectikten sonra tekrar verecekmis bu sekilde 3 ay kullanirsin dedi olmazsa asilamaya gececek sanirim

cnm 18i gelsn siz test yapın biz yaramazlık 16sında çatlatma iğnem olck ya 17-18 çalışma bnde sizin kdr heycanlıym inş tutar

Meraba canım kekin tarifini verir misin bana da çok güzel ve farklı görünüyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

7. denemede hüsran yine olmadı yeni bat 9 eylül çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…