2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Saracoglunun sitesinde 2,5 su bardagı suya 6-7 tane diyo?

Saracoglunun sitesinde 2,5 su bardagı suya 6-7 tane diyo?

Canim ben her defasinda taze yaptim. O kadar yapip sabah aksam da icebilirsiniz. Fazla kalip atiliyor diye ben boyle yaptim. Birde biz tahlil sonuclarimizi Kaan AYDOS hocaya gonderdik belki duymussunyzdur. Onun da onerdigi vitaminler var. E vitamini ve cinko. Bi arastirin onlar da cok faydali.

Ağustos batında epey hamisimiz olacak Allahın izniyle

Taze taze yapmak daha mantıklı aslında herhangi bir sorunumuz var mı yok mu bilmiyoruz şifa niyetine kullanıcaz canım

fıstık var mı bi gelişme listeye sonucunu eklemem lazım

Mogami acaba beni de mi listeye eklesen. Şu anda düşük yapıyorum zaten. Bir daha ki Adetim ne zaman olur bilmiyorum. Biz 4 yıldır deniyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim Benimde besinci denemem daha dogrusu yumurtlama olayindan haberim olali bes ay oldu:) .. umutsuzum ama benide eklermisin bat onsekiz agustos

Mogami acaba beni de mi listeye eklesen. Şu anda düşük yapıyorum zaten. Bir daha ki Adetim ne zaman olur bilmiyorum. Biz 4 yıldır deniyoruz.

Kıyamam yaa... Eklerim tabi kuzum 48 ay diyeceğim o vakit peki bat ne zaman

Canim Benimde besinci denemem daha dogrusu yumurtlama olayindan haberim olali bes ay oldu:) .. umutsuzum ama benide eklermisin bat onsekiz agustos

eklerim kuzum ama yumurtlama olayından haberdar olmadan önce de denemelerin olduysa onları da ekleyerek söyle tatlım daha sağlıklı bi bilgi olur

Kıyamam yaa... Eklerim tabi kuzum 48 ay diyeceğim o vakit peki bat ne zaman

İşte onu tam bilemiyorum düşük kanaması ne kadar sürer ama sen tahmini olarak 4 eylül ya çünkü 4 ünde başladı düşük .

Canim bir problemimiz yoktur herhalde :) çünkü daha 2.deneme olacak nolur nolmaz diye icirteyim sunuda bende icerim tadi gzlse :))))

Canim bir problemimiz yoktur herhalde :) çünkü daha 2.deneme olacak nolur nolmaz diye icirteyim sunuda bende icerim tadi gzlse :))))

Oo daha cok yenismis. Icin icin keciboynuzunun yarari cok zarari yok. Tez zamanda guzel haberler verirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…