2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar Günaydın ben bi süredir bu topigi takip ediyorm banada yardimci olurmusunuz ben en son 5temmuzda adet gördüm günüm geçti iki gün arayla test yaptim çok silik çıktı daha koyu çıkması gerekmiyomu günüm geçtiği icinn:)

Eklentiler

• $1407474649550.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 21
Tekrar yükledim flaşsız çektim daha net telden yukluyorm ondanmikii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407475730319.webp
    6 KB · Görüntüleme: 23

Teste gorede degısıyo canım arkdasım 3 gun gecınce yapmıstı sılık cıktı kan verdı degerı 1000 ın ustunde cıkmıstı. baska test aldı ertesı gun onda net cıktı. cızgın gozukuyo ama kan degerınıde ogren rahatla :) Gözün aydınnn

Bugün Test yaptım silik çıktı resmi nasıl eklerim

Ben sana olumsuz sonuç koymuştum eve gidince hemen değiştireyim bu arada çok sevindim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım özel birşey uyguladın mi peki bize bir tavsiye önerin var mi

ozel hıcbısey uygulamadım tatlım.bırtek ovulasyon testı kullandım yumurtlamagunumu belırmemek ıcın ıyıkıde yapmısım yoksa 26. gun yumos oldugnu bılemezdım ve adete 2 gun kala bırlıkte olmazdım. gec yumurtladıgımı ogrenmıs oldum. ov. testını sıddetle tavsıye ederım

Canim.rüyamda forum dayim.sen foto koymussun dedecigim buydu diye hayir olsun gordum resmen adamcagizi allah rahmet eylesin tekrar..

kızlar merhaba bhcg sonucum 53.55 artık eminimmm darısı sızee inş.

SWEETT TEBRİK EDERİM MİNİK BEZELYE GELMİŞ HOŞ GELMİŞ SEFA GETİRMİŞŞ Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canımmm gözümüz aydııı

mogammiiii sonuçlarını bekliyoruzz

Kızlar yarın temizlik yapıcam şimdiden tuttu tasası çünkü bu ay ovu testi kullandığımdan bebiş gelmiş gibi hissettiriyo biliyorum çok kaptırdım kendimi ama yinede dolap silerken falan dikkat edicem

bende yarın temizlik yapıcam halıları bugün yıkamaya veriyorum temizliği yarın yapıcaktım kadında tuttum ilk defa büyük temizlik dedim afrodit gibi temizler hamiş kalırız belki ama az önce yarın çalışmam gerektiğini söyledi bu patron offff

Ben sana olumsuz sonuç koymuştum eve gidince hemen değiştireyim bu arada çok sevindim

mogişşş saat 10 oldu hadi ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim.rüyamda forum dayim.sen foto koymussun dedecigim buydu diye hayir olsun gordum resmen adamcagizi allah rahmet eylesin tekrar..

bi tuhaf oldum heyecandan mideme kramp girdi dedemden bi haber sanki hayırlara olsun beti çok ilginç ellerim titriyo yazarken benim dedem çok tatlı bir adamdı en güzel bayram torunlarımın yanımda olması bana deyip güldü son gecesinde. sokaktaki tüm çocuklar üzüldü anneleri söyleyemedi çünkü çocuklara gidip sakız şeker alıp dağıtır bahçesindeki incirleri dağıtırdı çok severdi hiç kıyamazdı sakız amca kaldı adı bana çok baktı o kuşlar için gidip buğday alıp besleyen insandı allah mekanını cennet eylesin o allahın sevgili kuluydu ben öyle inannıyorum ve inşallah tüm topiğimize dua edip bebiş getirir

Canlar nasılsınız sayfa bayagı ilerlemiş :)

sweetamber tebrik ederim Sağlıklı bir hamılelık gecırır ve saglıkla bebısını kucagına alırsın ınsallah

Hamile arkadaşları tebrik ederim

Kızlar tskr ederim hepinizede sağlık ocağındn geliyorum kan verdim bklm 5 gibi gel dedi bekliyormm daha ilk denemem bu cok heyecanlandim :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canımm mutluydum son yarım saate kadar halıları bu akşam yıkamaya veriyorum yarına kadın çağırdım bende birlikte temizlik yapacaktık evde nere var yoksa temizleyecektik tuttu işyerinde eleman izne çıkacakmışta işler yetişsin diye yarın gel dedi onun keyfine tatiline ben evimi işimi gücümü bırakıp yarın geleceğim planlarımın insanların keyiflerine bağlı olması beni sinir ediyo şu an sinirden midem bulanıyo çantamı alıp çıkıp gidesim varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…