Bugün Test yaptım silik çıktı resmi nasıl eklerim
Kızlar Günaydın ben bi süredir bu topigi takip ediyorm banada yardimci olurmusunuz ben en son 5temmuzda adet gördüm günüm geçti iki gün arayla test yaptim çok silik çıktı daha koyu çıkması gerekmiyomu günüm geçtiği icinn:)
Tekrar yükledim flaşsız çektim daha net telden yukluyorm ondanmikii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmiyorum ondan olabilir ben goremedin ama goren olur heralde
Kızlar Günaydın ben bi süredir bu topigi takip ediyorm banada yardimci olurmusunuz ben en son 5temmuzda adet gördüm günüm geçti iki gün arayla test yaptim çok silik çıktı daha koyu çıkması gerekmiyomu günüm geçtiği icinn:)
Tatlım özel birşey uyguladın mi peki bize bir tavsiye önerin var mi
kızlar merhaba bhcg sonucum 53.55artık eminimmm darısı sızee inş.
Yarın sabah muhtemelen regl olacağım ama olmazsam yaparım kuzum... Eşimin randevusu sabah 9 da eve geldik diyene kadar saat 10 olsa anca o zaman yaparım... Negatifi göreyimde rahatlıyımgeçmiş olsun canım inş fizik tedavi sorunu tümden çözer... sonuçlarında güzel gelir dilerim
Kızlar yarın temizlik yapıcam şimdiden tuttu tasası çünkü bu ay ovu testi kullandığımdan bebiş gelmiş gibi hissettiriyo biliyorum çok kaptırdım kendimi ama yinede dolap silerken falan dikkat edicem
bende gördüm var orda bi ufak canlımız gelmişşşş annesinin koynuna inşallah kan testini de paylaşırsın bizimle
Ben sana olumsuz sonuç koymuştum eve gidince hemen değiştireyim bu arada çok sevindim
mogişşş saat 10 oldu hadi ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim.rüyamda forum dayim.sen foto koymussun dedecigim buydu diye hayir olsun gordum resmen adamcagizi allah rahmet eylesin tekrar..
Canlar nasılsınız sayfa bayagı ilerlemiş :)
sweetamber tebrik ederim Sağlıklı bir hamılelık gecırır ve saglıkla bebısını kucagına alırsın ınsallah
Hamile arkadaşları tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?