2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tamam yapıp gelıyorum sonucu yazarım

valla bende beklıyorum kıtlendımde

karbonatla gebelik testi diye bi topik var inceledim hamileler onaylamış ne yani şimdi hamiş olma ihtimalimiz varmı:44::44:

varmı yani olabılırmıyız daha da heycanlanıyorum şimdi..o zaman bu kırılasıca gebelık testlerınde nie cıkmıyo

kızlarrrrr heycan doruktaaaa beklıyoruz

kızlar dedıgınızı yaptım ılk once camasırsuyu ıle evt beyaz sekılde köpürdü ben fazla koymadım camasır suyunu beyaz olarak köpürdü aynı sekılde karbonatda kopurttu

bir kaç gün ben de yedim ama tam olarak ne zaman, nasıl kullanılıyor biliyor musun?

kızlar dedıgınızı yaptım ılk once camasırsuyu ıle evt beyaz sekılde köpürdü ben fazla koymadım camasır suyunu beyaz olarak köpürdü aynı sekılde karbonatda kopurttu

ayyyy canım cok tesekkur ederım ya kızlar duydunuzmu umıt var demek oluyo cuma gunude ben denıyeyım bakalım ayy cok merak ettımsımdık

eee benımkıde köpürüyo yani olabıler mi üstü beyaz köpük mü oldu çamasır suyunda :44:

Asi şahanesin yıktın geçtin ortalığı

çok teşekkürler canım ya bize birazcık umut oldun idrar tahlilinden sonra moral sıfırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…