2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar karbonatlı topikin linkini biri bana atabilir mi? Merak ettim. Aklıma şöyle bir şey geldi ben tuvalete çamaşır suyu döküyorum üzerine idrarımı yaptığım zaman zaten köpürüyor. İnşallah hamilesinizdir ama çamaşır suyuna ben pek güvenemiyorum çünkü asit sonuçta, idrarımızdada olduğu için köpürüyor.

Son düzenleme:
beyaz sekılde kopurdu bence hamıle olmayan bırı yapsın suphesıde olmıcak ama

Canım ben hamile değilim şüphemde yok korunuyorum çünkü ama çamaşır suyunu yukarda anlattığım gibi denedim daha önce çamaşır suyu asit olduğu için idrarımızda da bulunduğu için idrarla birleşince köpürüyor onun hamilelikle ilgisi yok.

kımden cıktı bu öneri acaba ben sahsen inanmadım zaten idrar asit içerir camasır suyu ve karbonat asıtlı belkı dogruluk payı vardır

Aynen canım köpürmesinin sebebi ikisinin de asit içermesi. Yazdım ama okunmadı sanırım.

Bu arada hamile kalmaya çalışanlar en az 3 ay folik asit kulandı mı yoksa bir yandan kullanıp bir yandan da hamile mi kalmaya çalışıyor?

evt bende az once yazdım gebelıkle bı ilgisi yok gıbı gelıyor ama kımsenın ümidi kırmak ıstemem kızlar ama bıldıgım bır yontem var bende bu sıtede okumustum eger hamıleysenız adetınız gectıyse idrarınızı bır kaba yapın ve tavsıyem şu şeffaf bardaklar varya plastık olanlar idrarınızda tortu toz varsa hamılelık belırtısı oluyormus ben bunu okudum bır yerde sonra hamıle kaldıgım ay tortular vardı ıdrarımda inanmamıstım demkkı dogruymus

kımden cıktı bu öneri acaba ben sahsen inanmadım zaten idrar asit içerir camasır suyu ve karbonat asıtlı belkı dogruluk payı vardır

ya kızlar bizimkide sadece eğlence amaçlı deneyenler varmış ne kaybederiz deyip denedik yoksa bi kesinliği zaten yok

ikinci bir bebegi dusunen veya 2013-2014''te evlenip hamile kalmak isteyen yok mu hiç?

merhaba ben 2. bebeği düşünüyorum ...1 oğlum var 5 yaşında 2. de kanda pıhtılaşma çoktı... aspirin kullanıyorum şu an.

Bunu bende duymuştum canım. Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygudur eminim. Allah isteyen herkese tattırsın. Benimki inşallah olursa planlı bir hamilelik olucak şimdiden bir sürü şey bakmaya başladım. Bugün Zara'ya girdim çok tatlı ciciler vardı.

ben nisan başından beri kullanıyorum canım

Canım benimde bu ay sonu doktorumla ilk randevum. Onun kontrolünde başlamak istiyorum kısmetse en azından 3 ay kullanıp sonra denemelere başlamak istiyorum.

Kızlar yok mu hamilelik riski olmayan eşiniz dostunuz kız arkadaşlarınız birinden rica edin yapsın, benim teyzelerim çalışıyor kız arkadaşlarımda pöffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…