prolaktinim yüksek arkadaşım dostinex başladım düm bu gün yan etki yaptı ama şükür amaca giden yolda sabır
sıkıntı etme kardesımın esıde o ılacı kullandı o ay hamıle kaldı dusmustu prolaktını
beyaz sekılde kopurdu bence hamıle olmayan bırı yapsın suphesıde olmıcak amaeee benımkıde köpürüyo yani olabıler miüstü beyaz köpük mü oldu çamasır suyunda :44:
Çok üzüldüm canım Rabbim şifa versin inşallah
asi şahanesin yıktın geçtin ortalığı :d
Izin denk gelsin diye çalışmalar bu ay başladı:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok kız şart değil
beyaz sekılde kopurdu bence hamıle olmayan bırı yapsın suphesıde olmıcak ama
kımden cıktı bu öneri acaba ben sahsen inanmadım zaten idrar asit içerir camasır suyu ve karbonat asıtlı belkı dogruluk payı vardır
Eve geldim tuvaltim gelmiyor ya heyecandan böbreklerim durdu
canım ben hamile değilim şüphemde yok korunuyorum çünkü ama çamaşır suyunu yukarda anlattığım gibi denedim daha önce çamaşır suyu asit olduğu için idrarımızda da bulunduğu için idrarla birleşince köpürüyor onun hamilelikle ilgisi yok.
kımden cıktı bu öneri acaba ben sahsen inanmadım zaten idrar asit içerir camasır suyu ve karbonat asıtlı belkı dogruluk payı vardır
Bu arada hamile kalmaya çalışanlar en az 3 ay folik asit kulandı mı yoksa bir yandan kullanıp bir yandan da hamile mi kalmaya çalışıyor?
ikinci bir bebegi dusunen veya 2013-2014''te evlenip hamile kalmak isteyen yok mu hiç?
beyaz sekılde kopurdu bence hamıle olmayan bırı yapsın suphesıde olmıcak ama
evt bende az once yazdım gebelıkle bı ilgisi yok gıbı gelıyor ama kımsenın ümidi kırmak ıstemem kızlar ama bıldıgım bır yontem var bende bu sıtede okumustum eger hamıleysenız adetınız gectıyse idrarınızı bır kaba yapın ve tavsıyem şu şeffaf bardaklar varya plastık olanlar idrarınızda tortu toz varsa hamılelık belırtısı oluyormus ben bunu okudum bır yerde sonra hamıle kaldıgım ay tortular vardı ıdrarımda inanmamıstım demkkı dogruymus
ben nisan başından beri kullanıyorum canım
kız ben bu gece dayanamayıp acile gidersem şaşırmayın bu ne heyecan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?